Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

bMpR1kg.jpg

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 679,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

beka, niebiescy i zieloni to od dziś grają w gry ? 

nie pamiętacie dlaczego w Killzone i Gearsach łazi się po korytarzach, czemu God of War był zawsze takim kozakiem graficznym ? 

W zamkniętym korytku zawsze można zrobić ładniej, więcej i lepiej. 
Xboje niech zaakceptują, że Horizon jest w(pipi) ładny, ale mniej realistyczny pod kątem oprawy niż Driveclub, 
a Ci co marnują życie na oglądanie gameplayów z ostatniego głardiana - Driveclub nie oferuje nic poza dwoma pasami jezdni i kilkoma autami - w tym jego potęga dysponowania hardwarem - i jednocześnie za(pipi)ista nuda.

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

Tych ludzi sie powinno w kominku palic xD

Opublikowano

Żal na tych ludzi patrzeć :P

Opublikowano

Czemu na plejstejszon jak wyjdą ekskluzywne wyścigi czy strzelanki to klapy i pismaki wszędzie głoszą teksty typu Halo killer, Forza killer, Gears killer, pozniej na forach padają teksty ze Uncharted w multi to takie girsy a DC porównują do PGR lub Forzy Horizon xD ja wiem ze wasze exy sa chu,jowe ale serio macie aż takie kompleksy ? :yao: w druga stronę tego zjawiska nie ma przypadek ? Nie sądzę

Opublikowano

Bo na xboxa nie dostajecie innych eksow poza halo girsy forza. Wiec nie mozecie powiedziedz uncharted killer albo the last of us killer albo ratched killer albo bloodborne killer albo.. I tak mozna bez konca

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Po najpiękniejszym i najlepszym racerze dostępnym na rynku w postaci FH3 sonybociarni tak pękają dupy że wulkan na Teneryfie się obudził  :obama:

Opublikowano

jak to nie, przeciez recore to zelda killer a quantum break drugim tlou

Opublikowano

Taka prawda, że po gyrosach, do e3 na xone nic kompletnie. Halo Wars 2 nikogo, a na CrackDown 3 z mocą dx12 i chmury, chyba już nie doczekamy.

Więc, boty zapewne do e3 będą ciągle (pipi)ić o forza 3 i gyrosach.

Opublikowano

To prawda, ze Xbox ma tylko Halo i Gearsy, ale to nie są gry które się kupuje dla singla.

Bierzesz te gry z półki na kilkaset godzin, a nie kilkanaście - od 360tki jest to dla mnie najlepsze w tej platformie.

Sony tego nie ma... u(pipi)li się sami w poprzedniej generacji np takim banałem jak brak headseta z konsolą, czy niedorozwinięty chat głosowy.

Jak jeszcze ciąłem w Sralo 3 to ludzie z listy grali np w Uncharted, a jednocześnie włączali Boxa żeby pogadać w party.

PlayStation w tym sensie po prostu nudne, nie zrozumie tego żadna osoba która nie miała styczności z Xbox Live.

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

C7C8leU.png

uff

Opublikowano

daddy to jest kawalarz na tym fb

Opublikowano

Taka prawda, że po gyrosach, do e3 na xone nic kompletnie. Halo Wars 2 nikogo, a na CrackDown 3 z mocą dx12 i chmury, chyba już nie doczekamy.

Więc, boty zapewne do e3 będą ciągle (pipi)ić o forza 3 i gyrosach.

Nie ma to jak wypominać czekanie, a samemu odmawiac codziennie zdrowaske żeby znowu gardian nie opoznili :reggie:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Halo wyszło w zeszłym roku

Opublikowano

Wiesz ze xbox one s nie.ma hedseta w zestawie?

1. nie wiedziałem 

2. pomyślałem - słabo 

3. każdy ma słuchawki od smartfona, a pad ma 3-kanałowy Jack

no i w sumie...no nic

Opublikowano

nie no na ps4 fenomenalny headset dają 

maxresdefault.jpg

pewnie każdy na nim siedzi do tej pory

Opublikowano

Dobrze, że wyszła już ta FH3, to może bociarnia przestanie się panoszyć po tym temacie i zajmie się tym co jest powodem mniejszej obecności Prosów (posiadaczy PS4) od dawien dawna w tym temacie, czyli graniem w zajefajne gry. No już, sio do pierwszej gry na waszą konsolę powyżej 89 na MC od 4 lat, cieszcie się jazdą na przełaj przez pole buraków (po co komu skill do trzymania się toru?), cofaniem czasu i malowaniem zderzaków na różowo ;)

Opublikowano

MS zaczął ciąć koszty już na grubasach. Zestaw z Larą nie miał HS'a, z Ori i któryś tam jeszcze. Ja na szczęście znalazłem jakieś słuchawki z mikrofonem od mojego SGS. Ale i tak słabo że w zestawie z Fifą (i Forzą) nie przewidzieli HS'u w eSce.

No Ty Mendrek widzę (po sygnie) w same hity grasz na tym PS4 teraz.

Opublikowano

Dobrze, że wyszła już ta FH3, to może bociarnia przestanie się panoszyć po tym temacie i zajmie się tym co jest powodem mniejszej obecności Prosów (posiadaczy PS4) od dawien dawna w tym temacie, czyli graniem w zajefajne gry. No już, sio do pierwszej gry na waszą konsolę powyżej 89 na MC od 4 lat, cieszcie się jazdą na przełaj przez pole buraków (po co komu skill do trzymania się toru?), cofaniem czasu i malowaniem zderzaków na różowo ;)

COTD-Charts-26-September-2016.png?t=1474

Ojej, mendrek znowu się ośmieszył.  :empathy3:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.