Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Kyo nowa gwiazda cw. Nie da sie tego czytac.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 648 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Prowo czy to drugie?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

To drugie. Po zdaniu "To już ubi jest bardziej wiarygodne" strzelilem fikoła do tyłu.

Opublikowano

To drugie. Po zdaniu "To już ubi jest bardziej wiarygodne" strzelilem fikoła do tyłu.

Co masz do Ubi, że strzelili gafę z WD bo okazały się, że konsole są za słabe na taką grafe jaką pokazali na pierwszym pokazie. LOL.

Przynajmniej siedzieli cicho a nie chwalili się na prawo i lewo jakich to oni technik nie wynaleźli czy kolejne z dupy hasło typu np. gra będzie wyglądać jeszcze lepiej niż trailer z muchą itp. Takie coś to dzieci kupują albo największe klapy.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Co masz do Ubi, że strzelili gafę z WD bo okazały się, że konsole są za słabe na taką grafe jaką pokazali na pierwszym pokazie. LOL.

Przynajmniej siedzieli cicho a nie chwalili się na prawo i lewo jakich to oni technik nie wynaleźli czy kolejne z dupy hasło typu np. gra będzie wyglądać jeszcze lepiej niż trailer z muchą itp. Takie coś to dzieci kupują albo największe klapy.

No pecety też za pewne były za słabe aby odpalić taką grafę. :reggie: 

Opublikowano

Ja (pipi)e, on tak na serio.

Najbardziej to szkoda gości co mają mocne PC bo wszystko było równane do słabych konsol.

Uncharted 4 i tak od pierwszego pokazu z muchą zaliczył wcale nie mniejszy downgrade niż te gry Ubi.

Opublikowano

Gejonly dostarcza

Opublikowano

Jak zwykle, tam chyba same takie gałgany siedzą.

Opublikowano

Nie, ponieważ tylko ja jestem tam jedyną osobą co pisze to co myśli i nie ulega wpływom innych. Dlatego jestem też osobą co budzi największe kontrowersje, wojny oraz także strach wśród klapów, botow, pseudo znawców gier, tv itp.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Może i twoje posty budzą strach tyle, że jest to strach przed dostaniem Downa od ich czytania:/

Opublikowano

Pisałem wcześniej także, że może się to odbić na zdrowiu z powodu braku akceptacji.

Tak więc uważaj i może lepiej nie czytaj. Na GO psyche paru osobą stargałem nawet nie chcąc, ba mało tego dzisiaj np. jestem tam w centrum uwagi w podobnym temacie. 

Opublikowano

I tak skończysz jak reszta tego towarzystwa.  :cool:

Opublikowano

I tak skończysz jak reszta tego towarzystwa. :cool:

Wiadomo

:popcorn:

Opublikowano

Pisałem wcześniej także, że może się to odbić na zdrowiu z powodu braku akceptacji.

Tak więc uważaj i może lepiej nie czytaj. Na GO psyche paru osobą stargałem nawet nie chcąc, ba mało tego dzisiaj np. jestem tam w centrum uwagi w podobnym temacie. 

Szanuje. 

Opublikowano

Kiedy mroku cie szanuje, to wiesz ze z(pipi)ales.

Opublikowano

Panie Kuykushinam poznaj Mroka, on też tu stargał nerwy kilku osobom, 

szkoda że już nie poznasz Jerome, to dopiero był niesamowity user

Opublikowano

Hehe znam Rejkosza, kiedyś na Go pisał i z tego co wiem był także tutaj jako właśnie Jerome. Mega fan Soulsów, co z nim?Ban?

Opublikowano

Ta, wyrwałem chwasta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.