Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ten Kyokushinman to jest alter lub troll albo wariat. Najgorzej jak wszystko naraz w jednej osobie.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 648,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ten Kyokushinman to jest alter lub troll albo wariat. Najgorzej jak wszystko naraz w jednej osobie.

No nie trafiłeś bo ani jedna z tych opcji. Jakbym miał siebie określić to zależy w jakiej dziedzinie np. w ocenieniu gier to taki o wiele bardziej surowszy Angry Joe. Do każdego tytułu w dzisiejszych czasach podchodzę nastawiony negatywnie a jak mnie zaskoczy to super.

@ rajus

Też jestem fanem Soulsów i jak wystawiałem ocenę DS3 w kwietniu to jeszcze był.

Spuściłeś mu łomot po sieci czy co, bo nie jesteś chyba adminem aby bana dać?

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanko, to Twoje zdjęcie w avatarze?

Opublikowano

Fajnie jak od czasu do czasu w naszej wojnie konsolowej pojawia sie jakis debil z ktorego mozemy sie wszyscy wspolnie posmiac.

Opublikowano

Fajnie jak od czasu do czasu w naszej wojnie konsolowej pojawia sie jakis debil z ktorego mozemy sie wszyscy wspolnie posmiac.

tylko czemu to jest zawsze klap :/

Opublikowano

bo Xbox to wyższa kultura konsolowości :sorcerer:

Opublikowano

ch.ujowosci

Opublikowano

Trochę kultury bo jesteś młodszy ode mnie.

Nerwy już tak szybko puszczają, aby mnie wyzywać od debili?

Jestem dorosłym wykształconym człowiekiem co trochę w życiu przeszedł. Także (pipi)a trochę szacunku.

Długo tutaj nie zagoszczę, chciałem pościągać tylko trochę tego betonu z CW na psx forum.

Opublikowano

@ rajus

Też jestem fanem Soulsów i jak wystawiałem ocenę DS3 w kwietniu to jeszcze był.

Spuściłeś mu łomot po sieci czy co, bo nie jesteś chyba adminem aby bana dać?

Strzelil z ucha. Ja tez czasami lubie, swietna zabawa. Figara i innych uzytkownikow pozdrawiam!

Opublikowano

Jestem dorosłym wykształconym człowiekiem co trochę w życiu przeszedł. 

Mam to w piśdzie. Sharon bierz go.

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Zrobilo sie tutaj za powaznie..

No wiec jak kochani, co wychodzi na PS4? Gran Turismo, TLG czy moze Horizon? 

Dobra (pipi), rzucajcie sie dalej do gardel

Edytowane przez Mroku

Opublikowano

mendrek na ps4 sa DWA exy z srednia powyzej 90% czyli jak to nie jest raz na ruski rok to nie wiem, po drodze same klopsy i rozczarowania orderem, shadow fall, knackiem, no men sky, sf5 itp

Czyli jak rozumiem, posiadacze Xboxa (czy PC albo Wii) zagrają w tytuły takie jak The Last of Us Remastered, Journey, czy nawet FEZ albo Flower? Co z tego, że w tej czy w innej formie były na PS3. To jeszcze nie oznacza, że przestają być exami. Są to pełnoprawne wersje, nie jakieś śmieszne z emulatora kompatybilności wstecznej typu RDR w 12 fps-ach nad którymi spuszczał się niedawno blubcio. Dla kogoś kto nie ograł tych tytułów, to są ex'y. Nie zagra w nie kupując np. Xboxa. Więc zamiast pluć jadem znowu na Sony, zacznij myśleć i licz umiejętnie.

@Kyokushinman - nie masz do końca racji. Owszem, Sony bardzo restrykcyjnie podchodzi do wpadek swoich studiów (poza rzadkimi wyjątkami), co jest w sumie bardziej wadą. Jednak zlecają im szukania nowych formuł, a przynajmniej tak było w zeszłej generacji. Wiele studiów nie podołało i zostało rozwiązanych. W tej generacji Sony jest już bardziej powściągliwe. Niemniej zamiast zlecić Motorstorma Evolution, mieli robić Drivecluba. I co? I wyszedł trochę klops, a tymczasem FH3 zerżnęła z Motorstorma parę rzeczy i zgarnia wysokie noty...

Mendrek takie posty pisze chyba wtedy jak rodzinka zapomina drzwi od piwnicy zamknąć :P Te exy na PS4, które ograłem 3 czy nawet 6 lat temu na PS3 i X36O XD

Opublikowano

Mendrek, ale ściągać to trzeba umieć, Horizon 3 ściągnął z Motorstorma i dzięki temu jest dobry? 

To jak wytłumaczysz, że Driveclub ściągał z PGR4, a i tak wyszedł huiowy? :dynia:

Opublikowano

Jestem dorosłym wykształconym człowiekiem co trochę w życiu przeszedł. 

Mam to w piśdzie. Sharon bierz go.

O (pipi)a sorry myślałem, że jesteś facetem :obama:

Jako kobieta to trochę nie ładnie tak gadać o swojej sferze intymnej.

Opublikowano

Haha, nieźle botom pękają pupy z powodu suchych faktów. To zawsze był ich wrażliwy punkt, bo prawdy nie da się zakłamać, a faktów nie da się zmienić. Prawda patrol to wróg takich person jak donsterydo aka don-biorę-profity-za-promowanie-xboxa. Ich nędzne starania w dyskredytowaniu gier z ocenami powyżej 90 na MC które są tylko na Playstation 4, obrazowo wyglądają tak:

https://www.youtube.com/watch?v=U4JCY4nvYVg

A prawda jest taka jaka jest. Wystarczy spojrzeć na Metacritic i zobaczyć, że PS4 ma więcej najwyżej ocenionych tytułów, PS4 ma więcej najwyżej ocenionych ex'ów, a statystyki sprzedażowe pokazują że PS4 sprzedaje się 2 razy lepiej, zaś przepaść jest tak duża że MS wstydzi się pokazywać wyników sprzedaży (na szczęście inni robią to za MS, nie ma chowania się po kątach po zrobieniu kupy na dywan!).

Mówiąc wprost, drogi niezdecydowany graczy który tu czasem zaglądasz. Nie daj się ponieść tej złudnej fali euforii kreowanej przez posiadaczy Xboxa. To jak łabędzi śpiew przegranej generacji, pyrrusowe zwycięstwo jednej gry nie zmieniające niczego, a przede wszystkim FAKTU że Playstation jest najlepszym w tej generacji wyborem. Zresztą nie tylko w tej, ale to już przerabialiśmy niejednokrotnie ;)

Opublikowano

Mocne slowa jak na kogos kto swoja przygode z konsolami zaczal od ps3.

Opublikowano

Mocne slowa jak na kogos kto swoja przygode z konsolami zaczal od ps3.

O kim piszesz?

Opublikowano

Jaki ty jesteś smutny. Żadna gra którą wymieniłeś nie była TYLKO NA PS4 XD

Opublikowano

Najlepsza jest opinia tych ktorzy z braku funduszy kupuja ta jedyna konsole, wmawiajac sobie przez caly okres jej uzytkowania ze jest najlepsza i wiecej do growego szczescia nie potrzebuja i jeszce innym ta teorie pociskaja.

Jakbym byl bezrobotnym w Japonii z kupa czasu to bym wszystkie konsole na Akihabara zakupil i ogrywal co nie ogralem.

c7c50381358c9730853d31112ab3ebbd.jpg

Opublikowano

Łapać Betony coś o Was :oh_you:

W sumie to całe Nintendo chyba najnormalniejsze.

Ilość betonu znikoma.

Opublikowano

Wlasnie o co chodzi z tymi Xklocami w zakupach growych? Jakies gry na niego wyszly, ze ludzie od nowa konsole pokupowali? I to w dodatku jakies bundke z fifa XD

Opublikowano

To po prostu filozofia botów. Ich MS wytrenował, w zasadzie podobnie jak producenci podzespołów na blachę swoich frajerów klientów, czy Apple swoich fanów. "Masz, masz, łap, aport!". I taki bot biegnie z wywieszonym jęzorem. Za rok pobiegną po Scorpio, a potem za rok po Scorpio Ultra, i za kolejny po Xboxa Two z obowiązkowym Kinectem 3.0, którego MS porzuci po miesiącu :)

Rozumiem, że donredaktor ogrywa właśnie TLOU Remastered na swoim Xboxie One. Pewnie w 720p :)

No, a co do Zetty. Z jednej strony pisze, że posiadanie jednej konsoli jest be, ale zaraz pisze że sam nie ma czasu tyle na granie i ma (domyślnie) jedną konsolę. Aha. No tak, bo inni to muszą być fanboje co mają jedną konsolę, tylko jeden na świecie pracuje i nie ma czasu by ogrywać gry na wszystkich trzech, więc musi wybrać jedną ;)

Opublikowano

To po prostu filozofia Klapów. Ich Sony wytrenowało, w zasadzie podobnie jak producenci telewizorów swoich frajerów klientów, czy Apple swoich fanów. "Masz, masz, łap, aport!". I taki klap biegnie z wywieszonym jęzorem. W tym roku pobiegną po Pro, a potem za rok po Pro slim i za kolejny po Pro Pro z obowiązkowym Hełmem VR, którego Sony porzuci po miesiącu tak jak Vite i ps move  :)

Rozumiem, że donredaktor ogrywa właśnie najlepsze wyścigi dostępne od dwóch generacji konsol na swoim Xboxie One. Pewnie w sie dobrze bawi  :)

No, a co do Zetty. Z jednej strony pisze, że posiadanie jednej konsoli jest be, ale zaraz pisze że sam nie ma czasu tyle na granie i ma (domyślnie) jedną konsolę. Aha. No tak, bo inni to muszą być fanboje co mają jedną konsolę, tylko jeden na świecie pracuje i nie ma czasu by ogrywać gry na wszystkich trzech, więc musi wybrać jedną  ;) <no tu już nie wiem co zrobić xd >

Opublikowano

Jednoplatformowcy i ich teorie... TFU! Gardzę Wami.

Opublikowano

@Mendrek

Pozdro jednoplatformowe wariaty.

Mam wiecej niz jedna konsole, w ogole jak ja grywalem na Amidze 500 to ciebie pewnie jeszcze na swiecie bąku nie bylo.

Gardze jednoplatformowcami nawet w czasach dominacji Szaraka zakupilem Dreamcasta na premiere z Soul Caliburem.

Ogolnie teraz duzo wolnego czasu nie mam, aczkolwiem nadal sporo gram duzo osob moze potwierdzic.

Mendrek kupil trojnoga i Bloodborna jeszcze nie ogral no wez ty beko jedna.

W ogole to

d6c4a67b2827b0c1f8535b75921fca2a.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.