Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

tez bym pokwiczal z samochodzikow ale koncze robic 100% w DC wiec chyba nie moge :dog:

no trochę wczoraj skisłem z beki jak wszedlem na tripoda i patrze a tam bansai gra w dc, ktory mam rok 2014? :kaz:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 648,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Beczke to ma tylko sprzedawca gdy sprzedaje ps4 klientowi :kaz:

2013-DRIVECLUB NA START O JENYSIU A WY CO TAM FORZA 5?? XDDD

2014-DRIVECLUB NIE GRYWALNY ALE CO TAM BOTY FORZA HORIZON 2?? XDDD 

2015-DRIVECLUB POŁATANY A WY CO FORZA 6?? XDDD

2016-DRIVECLUB Z DRUGIM SEASON PASSEM XDDD I VR XDDDD A WY CO FORZA HORIZON 3??? XDD BEKA

2017-DRIVE CLUB A WY CO FORZA 7? XDDDDDD

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

czemu wy wszyscy jezdzicie jako ania? to jakas zbiorowa solidarnosc z czarnym poniedzialkiem wsrod botow?

Opublikowano

no trochę wczoraj skisłem z beki jak wszedlem na tripoda i patrze a tam bansai gra w dc, ktory mam rok 2014? :kaz:

w 2014 to bym sie z tej gry smial xd

Opublikowano

Ale ta forza jest obrzydliwa xDD

Opublikowano

czemu wy wszyscy jezdzicie jako ania? to jakas zbiorowa solidarnosc z czarnym poniedzialkiem wsrod botow?

Ania kupiła nam wszystkim grę jako prezent. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie interesuj się klapku.
Opublikowano

Anka dobra dupa dobrze się rucha

Opublikowano

Nie wiem czy w tym momencie Ficek zrobił z siebie kretyna (jak zazwyczaj to robi), czy to celowe prowo :notsure: Ania super dziewczyna, szkoda, że kawy ni robi ;/

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Pewnie, że wiem, ale co z tego jak on mi nie przeszkadza w grze i bez problemu przechodzę gry na najwyższych poziomach trudności ba mało tego w takim np. DriveClub lepiej drifty mi wychodzą bo mam stabilny obraz a nie jakieś smużenia, przeskoki i utratę ostrości w ruchu.

Z tym lagiem to na forum tak przesadzacie jakbyście byli jakimiś mistrzami świata w strzelanki i każdy ułamek sekundy się liczył.LOL.

Dodam jeszcze, że lag tv to nie wszystko do tego trzeba doliczyć jeszcze lag konsoli oraz pada :reggie:

ale tu nie chodzi by byc masta prosem ale by zwyczajnie nie odstawać od innych graczy. hmm, a w slashery, szczególnie na wyższych poziomach to jest już patola czy nie? jej taki DMC pewnie też wcale nie potrzebował remastera w 60 fps, bo wystarczył zwykły samsung ;/

Odstawać? W czym niby?..raczej uczestniczyć z masą osób w tym, dla których smużenie i brak płynności to codzienność? Lepszy już większy lag niż niewyraźna gra w ruchu.

Jakby nawet chciał to już nie dam radę się przeciwstawić bo nie mogę patrzeć na to co się dzieje po wyłączeniu wspomagaczy. No chyba, że gra chodzi w 60 to ok.

Akceptuje granie na tv crt hd bo tamte tv nie cierpią na to co dzisiejsza technologia tv (np. LCD) tzn. smużenie, utratę rozdziałki w ruchu itp. która jest w sumie gorsza, no ale kto będzie trzymał takiego giganta crt hd w chacie.

Edit.

Wooyek nie podniecaj się tam na GO za bardzo bo jeszcze się poplamisz i co wtedy?

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

a w plazmach panasa jak z motion flow bo teraz zglupialem i nie wiem czy odkladac na prosiaka, tv samsunga czy skorpiona by miec 60fps w gierkach

Opublikowano

kutashyan dobrze gada

Opublikowano

a w plazmach panasa jak z motion flow bo teraz zglupialem i nie wiem czy odkladac na prosiaka, tv samsunga czy skorpiona by miec 60fps w gierkach

Nie wiem Paniszer czy na starych plazmowych Panasach jest upłynniacz, ale z tego co pisał Gmeru to podobno ten nowy Panas się sprawdza, jednak mimo wszystko ja mu nie wierze. 

Musiałbym osobiście sprawdzić na takich grach jak GTA5R (czy trawa, asfalt podczas ruchu smuży na wysokim ustawieniu kontrastu tzn tryb. vivid) i Far Cry Primal (ta gra jest tak ostra, że to idealny test na smużenie). A z tymi grami poradził sobie ostatnio Samsung 4K bo testowałem w markecie oraz stara Bravia W5500. Szkoda, że nikogo z Was nie ma w moich okolicach to bym go zaprosił i mu pokazał. Płynność jest masakryczna a obraz ani drgnie.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

ufff czyli jest szansa, ze nigdy nie bede musial zmieniac sprzetu bo motion flow zrobi robote i wszystko bedzie mi smigac w 60fps, dzieki kolego

Opublikowano

czy motion flow eliminuje smuzenie przy tzw trybie vivid?

Opublikowano

ej a w fifie będę miał 120fps na motionflow?

Opublikowano

Czyli moja czteroletnia Bravia jest lepsza od obecnych telewizorów? Jak tu nie kochać Sony. :kaz:

Opublikowano

Pewnie, że wiem, ale co z tego jak on mi nie przeszkadza w grze i bez problemu przechodzę gry na najwyższych poziomach trudności ba mało tego w takim np. DriveClub lepiej drifty mi wychodzą bo mam stabilny obraz a nie jakieś smużenia, przeskoki i utratę ostrości w ruchu.

Z tym lagiem to na forum tak przesadzacie jakbyście byli jakimiś mistrzami świata w strzelanki i każdy ułamek sekundy się liczył.LOL.

Dodam jeszcze, że lag tv to nie wszystko do tego trzeba doliczyć jeszcze lag konsoli oraz pada :reggie:

ale tu nie chodzi by byc masta prosem ale by zwyczajnie nie odstawać od innych graczy. hmm, a w slashery, szczególnie na wyższych poziomach to jest już patola czy nie? jej taki DMC pewnie też wcale nie potrzebował remastera w 60 fps, bo wystarczył zwykły samsung ;/

Odstawać? W czym niby?..raczej uczestniczyć z masą osób w tym, dla których smużenie i brak płynności to codzienność? Lepszy już większy lag niż niewyraźna gra w ruchu.

Jakby nawet chciał to już nie dam radę się przeciwstawić bo nie mogę patrzeć na to co się dzieje po wyłączeniu wspomagaczy. No chyba, że gra chodzi w 60 to ok.

Akceptuje granie na tv crt hd bo tamte tv nie cierpią na to co dzisiejsza technologia tv (np. LCD) tzn. smużenie, utratę rozdziałki w ruchu itp. która jest w sumie gorsza, no ale kto będzie trzymał takiego giganta crt hd w chacie.

Edit.

Wooyek nie podniecaj się tam na GO za bardzo bo jeszcze się poplamisz i co wtedy?

[emoji38]

Po prostu zastanawiam się, ile Ci jeszcze tu czasu zostało. Gdzie później pójdziesz głosić prawdę objawioną ze swoim wyimaginowanym przyjacielem Ukanio?

Opublikowano

i karolek w nią nie zagra w takie gra się najlepiej.

Karolek to nawet w gierki co ma na PS nie gra, więc  :reggie:

Opublikowano

czy motion flow pozbywa sie chromatycznego azerbejdżanu lub ambyet occlution?

Opublikowano

ufff czyli jest szansa, ze nigdy nie bede musial zmieniac sprzetu bo motion flow zrobi robote i wszystko bedzie mi smigac w 60fps, dzieki kolego

Samsung i stara Bravia, do tak jak mówiłem wcześniej 2013 roku, ponieważ tam MF pomagał jeszcze jeden czynnik i sumie to on robił kolosalną robotę tzw. tryb filmu auto 1. Jednak jedno bez drugiego się nie sprawdza.

Teraz w np. W829 MF włączony nawet na płynnym nic sam nie poradzi bo niestety, ale $ony wycięło tryb filmu auto 1 ((pipi)e)

@ Rajus 

To tak nie działa, musiałbyś mieć tv z matrycą 240hz. Te co ja testowałem to 120hzówki.

@Hum

Jak masz matryce 120hz-240hz i tryb auto 1 to tak zdecydowanie. Płynnością wręcz zabijesz nowe modele $ony.

Jednak jeśli chodzi o samo obraz kolory, ostrość, szczegółowość, kontrast, czerń to nowe mają dużą przewagę. Jak jak się przeniosłem z mojego 40W5500 na 50W829 to po odpaleniu Wieska 3 szczenę miałem w podłodze. Na, ale ta płynność to a idź pan w (pipi).

@ Wooyek

Mój kumpel nie udziela się na forach (chwile był tylko na GO).

Opublikowano

A zresztą  - szkoda strzępić ryja :lapka:

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Kyokushinman - wrzuć swoje screeny z until Dawn które kiedyś podawałeś na forum i wszystko będzie JASNE

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Horizon 3 ogrywany przez zielona uber rase, a za rogiem kolejny mesjzasz - gearsy, recki pojawia sie w czwartek na kilka dni przed premiera a to znaczy ze ms nie boi sie ocen :fsg: Czuje 91% na mc :daddy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.