Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Na nikogo jest kilku Fanboyów ps4 bez ps4 takie nasze karolki i figara i jeden typ który czeka tylko na tlg o 2009 roku

czy jeden z nich to czychu3?

Yes

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 650,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

czyli nic sie u niego nie zmieniło xddd

Opublikowano

sylwan przeciez pisze posta w notatniku i wkleja na psxextreme/nikogo/gameonly - przesledzcie jego posty - przeciez 98% to kopiuj wklej na kazde forum, raz na miesiac cos napisze od siebie 

Opublikowano

iras, juras, kyoko, extrakty... Wszystko mi się zlewa w jednego bezbeka

iras był najpiękniejszy

Opublikowano

ale yebali cie ostro gdy przez pewien czas zostales tam sam jedyny rodzynek kochajacy xboxa gdy wszedzie obok byly wsciekle klaperskie bestie :P

no yebali strasznie bo cokolwiek nie napiszesz to obrócą przeciwko tobie. Ja lubiłem tam wpadać od czasu do czasu i popisać, tak samo jak idziesz do zoo to czasem pozwalasz sobie oglądać małpy z bliska tuż za kratami.

No faktycznie, beka była jak kopiowałeś screena :dynia:
Opublikowano

Ma ktos post z jedynej prawdy sylvana wielkiego?

Opublikowano

Takie ulungi to tylko Sony potrafi wyhodować.

Przy tak duzej spolecznosci jak ta od Sony zawsze trafia sie jakies twory. Zaluj, ze nigdy tego nie doswiadczysz.

Kyokushinman tak sie rzucales, ze dzieciaki z extrima ci jada, takze pozwol, ze rowiesnik cos opowie.... zaloz ty chlopie rodzine, wybuduj dom, wez sie kur.wa w garsc bo nie przystoi dzentelmenowi prowadzic podwojnego internetowego zycia na jednym forum i jeszcze do tego gubic sie z tym na drugim.

Playstation takich nie potrzebuje.

A skąd wiesz czy tego nie mam.

Tam mówisz o wieku no..ale sorry trochę mądrości to Ci brakuje na ten rocznik i widzę to nawet w tym zdaniu :reggie:

Zarzucasz coś komuś a go nawet nie znasz. No sorry, ale nie przystoi.

Niektórzy ludzie czasami potrzebują się wyżyć chociażby w ten sposób tzn. kształcąc innych. A że śmiechu jest dużo co u niektórych to chyba na zdrowie im wyjdzie.

Nieprawdaż?

Synku jestes na forum extrima w temacie Console Wars i zarzucasz mi psychiczne wyzywanie sie na tobie? I to, ze ludzie robia sobie beke? :obama:

Chyba nie wiesz co tu sie dzialo przez 350 stron, przez 10 serii tasiemca CW

Opublikowano

No psychicznie to ty masz problem i to nawet spory ba powiem więcej jesteś typem człowieka nerwowego?

Nazywasz 30 latka synkiem aby się bardziej dowartościować? Słabe w (pipi).

Aby nie gadać za bardzo z tym co już uważa się za wapno. Kolejny szot z FH 3.

Taka wykonana kierownica to była w wyścigach Pctowych 15 lat temu.

9hm4hy.png

Opublikowano

Ach ta geometria w Horizonie 3 hehe

nv9m4h.jpg

Dla porównania masz gt.

mIQCQ.jpg

Ale przecież na Twoim TV w trybie auto1 skorygujesz Sobie takie niedoróbki producenta. :kaz:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Kyokushin nie mam z tym problemu, nie biore tego na powaznie. Jesli chcesz mowic o problemach z psychika moze rzucisz jakims argumentem ktory przekonalby nas do udawania dwoch osob na forach o grach?

Opublikowano

Kyokushin wrzucaj więcej, jak sie postarasz YETI zrobi głosowanie i może Cie adoptujemy

Opublikowano

Sony takie dobre daje hdr zwykla aktualizacja, a boty musza konsole wymieniac  :yao:

Opublikowano

To co było największą wadą mimo całej za(pipi)istości wizualnej Metala 5 jest też wada FH3. No ale rozległe otoczenia musi pójść jakimś kosztem. Następnym razem to niech cyrklem po monitorze robią te okręgi :kaz:

or046h.png

2hmd8hu.png

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

No troche wygląda jakby te wozy były klepane na imadle u Franza, który zatrudnia małego chińczyka

Opublikowano

Czy jest jakiś pkt w regulaminie betoniarni za zakaz bycie bezbekiem?

Jest SZTYWNIUTKO

Opublikowano

Kyokushin wrzucaj więcej, jak sie postarasz YETI zrobi głosowanie i może Cie adoptujemy

Nie potrzebuje niczyjej akceptacji. Dopóki tutaj jestem będę sobie jaja robił zarówno z klapów jak i botów.

Jednak zawsze to będzie prawda a nie jakieś moje wymysły czy trolling.

Tak też było z obrazem w U4 tak też jest z geometrią w FH3.

Opublikowano

bezcześcisz dobre imie kyokushin

Opublikowano

Czy jest jakiś pkt w regulaminie betoniarni za zakaz bycie bezbekiem?

Jest SZTYWNIUTKO

Jakby był to już by Cie dawno nie było Ofi xDD 

Edytowane przez Pawcio

Opublikowano

Przepraszam bardzo, trochę już do cw nie wchodziłem, ale czy może mi ktoś powiedzieć dlaczego kyokushitman jest tak zyebany?

Opublikowano

Tutaj nikt normalny nie zagląda (oprócz mnie). Upss nie potrzebnie wszedłeś bo teraz to też ciebie dotyczy.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano
rmdSx.gif?noredirect
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.