Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Matryca 10 bitowa ja (pipi)e XDDDD Po co w gry klapy, wystarczy kilka nowych cyferek do obgadania i już każdy happy.

Ale to teraz odkrecasz kota ogonem przyjacielu, bo to nie klapy rzuciły sie na Xbox-S dla Forzy i wymiana telewizorów.

Jak tylko mówie jak jest i co potrafi wyświetlić efekt HDR, niektóre tv 4K dostały HDR w updejcie softu

Edytowane przez Fanek

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 650,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

A to beka teraz że ludzie kupili konsole dla dobrej gry? No ciekawe kto pierwszy poleci po prosiaka dla lepszej grafy niż pierwsza graficzna kurtyzany na forum bo BF1 będzie miał więcej pixeli :reggie:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Przecież ja niczego nie bronie, tylko mam beke z typów, którzy wymienili (pipi) na kolejne (pipi) tylko w innym opakowaniu.

A typy mają bekę, że the biggest graphics slut z forum PE gra w 900p w obesrane star warsy i stawianie totemu jak jakieś zwierze.

Opublikowano

Plusikowanie w zakupach growych xbąka s z fifka w zestawie xD

Takiej beki dawno nie widziałem. Jeszcze ta Forza jako tako jest grywalna, ale kupowanie konsoli dla gry sportowej to jest przebicie się przez dno yanuszostwa.

Weź Ty się w łeb je.bnij.
Opublikowano

Hav7n a Drivecluba masz? wieczorem u Bansaia wyścigi organizują :lapka:

Opublikowano

Fanek łap www.sonytv.fans.info/w8series-tv-got-upload-with-hdr-this-christmas

Opublikowano

Plusikowanie w zakupach growych xbąka s z fifka w zestawie xD

Takiej beki dawno nie widziałem. Jeszcze ta Forza jako tako jest grywalna, ale kupowanie konsoli dla gry sportowej to jest przebicie się przez dno yanuszostwa.

wiekszego janusza niż ciebie to na tym forum dawno nie bylo, grasz w jakies samograje until daun czy u4, przechodzisz gry na yt i jeszcze zapowiedzialeś, że kupisz watch dogs II no gorzej być nie może xD

haha boze co za przegrywy, nie mamy mesjasza wiec gierka na 7 będzie też dobra :yao:

Opublikowano

Na premierę Wieśka 3 Mendrek grał w DA2. Klapy mają takie zachowanie we krwi.

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie powiem, rozbawilea mnie, dziękuję :lapka:

Opublikowano

Fanek łap www.sonytv.fans.info/w8series-tv-got-upload-with-hdr-this-christmas

Nawet JEŚLI to byłoby możliwe technologicznie to i tak nie dodadzą takiego updejtu do tv full hd, bo 4K musi sie sprzedawać.

Hav7n o ty bocie przebrzydły :/

Ofi przecież Wacz dogs2 to będzie (pipi) to już dawno ustaliliśmy.

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Wacz dogs będzie udanym raczkiem od ubi. A taka mafia nawet nie wysłała egzeplarzy recenzentom przed premierą. Przypadek?

A może zapowiada się największy zawód roku? Po ubi przynajmniej wiem czego się spodziewac

Opublikowano

Zajrzyjcie sobie na artykuł eurogamer.pl n.t. postępującego odchodzenia przez devów od formuły liniowych, ale spójnych korytarzy, na rzecz obesranych sandboxów z milionem fetch questów w stylu Ubi. http://www.eurogamer.pl/articles/2016-10-03-smierc-liniowych-gier-wideo

Będzie i o planach Remedy i kwestii wplywu odsprzedaży gierek na 10h ze stratą dwóch dyszek, a nastepnie się siebie powstydźcie.

Opublikowano

Watch dogs jedynke wy(pipi)alem po 30 minutach, ale opis multiplayera w PE mnie zaintrygowal.

Opublikowano

Mafia 3- nie wiadomo co będzie lepiej nie kupować

watch (pipi) 2- no wiem że będzie chuyowa no ale kupie no bo wiem jaka będzie

Opublikowano

Tryb sieciowy psiakow jest zachęcający pawcio :obama:

A taka mafia to się sama zaora tym otwartym światem pełnym zabawek pokroju zabij szefa, przejmij strefę, pozbieraj plakaty z plejbojem.

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Na ps4 taka bieda, że klapy czekają na gry Ubi xDDDDDDDDDDD

Opublikowano

No mam odruchy wymiotne jak to widzę.

Opublikowano

jakim bezgustem trzeba być żeby w ogole rozważać granie w to coś?

Opublikowano

oFi jest jak znajomy grubas z dzieciństwa, który błąkał się po zagadując kolejno do różnych grupek, udając cool ziomka i rzucając jakimiś wyświechtanymi tekstami. Jednak prędzej czy później, każdy zorientował się jakim jest zyebem.

Serio nie wiem ile razy jeszcze musisz się skompromitować, abyś wreszcie sobie poszedł. Oglądanie gier na youtube, jaranko watch dogs, bycie klapem i bezbekiem, co jeszcze wypłynie na jaw?

Opublikowano

jakim bezgustem trzeba być żeby w ogole rozważać granie w to coś?

Zgadzam sie.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

a później w zakupach growych klasyka, no jednak kupiłem, bo hehe trzeba czasem dokarmić raka, a poza tym taki trolling CW

Opublikowano

a później w zakupach growych klasyka, no jednak kupiłem, bo hehe trzeba czasem dokarmić raka, a poza tym taki trolling CW

no bansai tak robi ;/

Opublikowano

albo mazeo, taka bieda byla do premiery horizon, ze z lzami w oczach przechodzil kolejne call of duty.

Opublikowano

fifa17 w premierowym tygodniu w uk sprzedala sie 40razy lepiej niz pes17 w premierowym tygodniu, jezu jakbym rozjezdzal walcem tych wszystkich januszy grajacych w te skryptowane lyzwy typu isis czy brokul

Opublikowano

albo mazeo, taka bieda byla do premiery horizon, ze z lzami w oczach przechodzil kolejne call of duty.

Przynajmniej nie sprzedał konsoli :kaz:

fifa17 w premierowym tygodniu w uk sprzedala sie 40razy lepiej niz pes17 w premierowym tygodniu, jezu jakbym rozjezdzal walcem tych wszystkich januszy grajacych w te skryptowane lyzwy typu isis czy brokul

Wiesz w UK premiera FIFY to narodowe święto. Kolejki w sklepach są wtedy jak u nas za komuny. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.