Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Chciałbym tylko sprostować, że sam sobie ją nadał. U nas miał Kyodiota. :)

No od ciebie to nie spodziewałbym się innej ksywy. Mimo wszystko na 20 chopa na GO i tak 75% jest za mną.

Zrób ankiete to się przekonasz?

Może w końcu mnie ktoś tam odbanuję bo forum umiera a ja niesłusznie zostałem zbanowany? Zresztą już chyba pora bo kilka osób domaga się mojego powrotu (patrz księga zażaleń)

Ja już i tak tutaj za dużo gościnności nadużyłem. Chopaki się denerwują, wojna niebiesko zielona ustała itd.

Rusz dupe Woojek władzami na GO na temat mojego powrotu  :rolleyes:

Opublikowano

Wojny wojnami, ale są pewne granice wyrozumiałości 

Opublikowano

k2UOkHy.gif

Opublikowano

przypadkiem skasowalem konto psn xddd co to za pokemom xdd

beka pomieszana z przerażeniem

Opublikowano

ja wlasnie chcialem wam podac moj gamertag byscie zobaczyli ze od lat gram w gierki z xboxa ale przypadkiem skasowalem i musicie mi uwierzyc na slowo 

Opublikowano

No to tak jak ja. A nie sorry, ja nawet wyimaginowanego nie chciałbym mieć...

Opublikowano

mendrek a wytlumacz mi dlaczego jeszcze rok temu uwazales ze ps3 to najlepsza konsola i nie ma sensu przechodzic na ps4 bo jeszcze biblioteka gier jest slaba, a teraz gloryfikujesz ps4 ogrywajac gry o wiele starsze niz roczne czyli w momencie pisania tamtego posta juz istniejace?

Opublikowano

xddd wchodze na mypsvita bo byl jakis konkurs a tam gierke wygral nasz rayos, uczestnicy mieli wyslac jakies zdjecie z gierki na vite i je podpisac....xDDDDD

04-senrankagurabonappetit_rayos2.jpg

To była moja pierwsza chwila w życiu w której nie wiedziałem, czy ma mi być wstyd za to co widzę na ekranie konsoli, czy bardziej  za to, że mi się to podoba…
Opublikowano

to są te gry co niby na vite wychodza? dobrze ze wyminilem sie na xboxa

Opublikowano

xddd wchodze na mypsvita bo byl jakis konkurs a tam gierke wygral nasz rayos, uczestnicy mieli wyslac jakies zdjecie z gierki na vite i je podpisac....xDDDDD

04-senrankagurabonappetit_rayos2.jpg

To była moja pierwsza chwila w życiu w której nie wiedziałem, czy ma mi być wstyd za to co widzę na ekranie konsoli, czy bardziej  za to, że mi się to podoba…

when anal sex went bad

Opublikowano

Gra o gotowaniu, jedynym gameplayem jest wciskanie przycisków, które pokazują się na ekranie a cycko dzieci piszczą bo dostają boosta co jakiś czas i mieszają ciasto.

Nawet w plusie bym tego nie dotknął.

Opublikowano

mendrek a wytlumacz mi dlaczego jeszcze rok temu uwazales ze ps3 to najlepsza konsola i nie ma sensu przechodzic na ps4 bo jeszcze biblioteka gier jest slaba, a teraz gloryfikujesz ps4 ogrywajac gry o wiele starsze niz roczne czyli w momencie pisania tamtego posta juz istniejace?

1. Nie uważałem, że nie ma sensu przechodzić na PS4. Po prostu ja nie czułem potrzeby.

2. To że mają rok, przestają być fajne? Mam je zostawić? Wiesz jak żałuję, że nie ogrywam masy hitów z PS3 które kupiłem, a nie ograłem jeszcze?

3. Kupiłem PS4 by grać w multi (po prostu więcej ludzi), oraz no w sumie wyszło parę gier które chciałbym ograć.

4. PS3 to nadal najlepsza konsola.

Far Cry 4 zjadł mi tyle czasu, ech chyba nie rzucę się na kolejnego, z każdym było to samo. Gra fajna bardzo i trzymająca. Grasz, grasz, masz dość, grasz, rzygasz, ale grasz w to dalej...

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Skończyłem czytać na PS3 to najlepsza konsola xD

Opublikowano

Skończyłem czytać na PS3 to najlepsza konsola xD

Słusznie! Akceptacja tego faktu jest wystarczającą drogą do oświecenia ;)

Opublikowano

1. PS3 to nadal najlepsza konsola.

c8609ebf46ad.gif

Edytowane przez blakuś

Opublikowano

PS3 to nadal najlepsza konsola.

2dTc9.gif

Opublikowano

on nadal myśli, że nie osiągnięto 100% potencjału cella.

to jest nieuleczalne.

Opublikowano

Nah, nie chce mi się ponownie uczestniczyć w trollorynce botów, było już o tym tysiąc razy że PS3 wygrało zeszła generację - sprzedażą, ocenami, ex'ami, nagrodami, ect. No ale nie ma sensu namawiać niezdecydowanych na past geny, kto nie miał PS3 powinien czym prędzej kupić i nadrobić, a reszta kto miał kupić ten kupił, kto się nie znał wybrał Xboxa albo PC. Także sorry, nie tym razem ;)

Opublikowano

Masz rację Mendrek.

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

Mendrek najpierw taki cwany, a jak dostałem 10 plusów to dupka w końcu pękła i musiał zminusować :D

"Osoby ktòre nie potrafią podjąć ze mną merytorycznej dyskusji, proponuję by zamiast kontrargumentòw dały mi minusa :)"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.