Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

trzeba przyznać Mendrkowi, że nadal to ma. Jednym mendrkowym postem potrafi rozpalić WC na cały dzień. Niesamowita berlinka

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

No tak bo indyki jak cuphead czy below można stawiać na równi z dużymi produkcjami jak Forza czy Gearsy xd

Opublikowano

Kto na forum kupi vr od sony na premierę? Chcę wiedzieć kogo do ignora dodać...

A tak serio to mam move i kamere playstation na sprzedaż wreszcie ten szrot zalegający w szafie komuś opchne.

Opublikowano

sam sie opchnij

Opublikowano

Ficuś na 3ds cię nie stać ale vr kupujesz że taki agresywny jesteś?

Temat vr kopalnia beki. Będzie można na kiblu oglądać filmy jak w kinie. Na ekranie z niższą rozdzielczością obraz będzie idealny...

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Wiecie czego się boję? Nintendo. Że idzie się bratać z patologią mobilek. Jeszcze im to wyjdzie i kolejne pół generacji utkniemy w jakiś skokach w bok w stronę cross-platformowego grania na telefonie, gdzie Kratos będzie zbierał gruszki w 3-rowowej popie.rdółce...

Opublikowano

przeciez juz pare lat temu kratos zrobil skok w bok w kierunku mobilek berlinek - byl god of war betrayal na smartfony

Opublikowano

To były zaledwie niewinne wybryki, ja mam na myśli pełną skalę tego procederu, gdzie powstają aplikacje na duże konsole, które są zsynchronizowane ściśle z freemiumowymi grami "dla każdego". To jest droga bez powrotu, bo kasa z tego jest ogromna, ale tak naprawdę gracze przegrywają. Nintendo, które mocno przyczyniło się do stworzenia hardkorowego gamingu, teraz może je ukatrupić idąc złą drogą...

Opublikowano

Się znalazł hardcoreowiec znawca, co nawet psx i ps2 nie miał, tylko u kumpli widział xD

Opublikowano

Lol, niezłe o mnie mity krążą wsród botów. Nieźle ich pupy muszą piec, że wymyślają już kłamliwe historie na mój temat :) Hum tak nawiasem, to pomyliło Ci się z Mazzeo ;)

Opublikowano

Nintendo może ukatrupić gejming romansem ze smartfonami?A u Sony to niewinne wybryki? Przecież Sony Drejka już jakiś czas temu umieściła w gierce na smartfona. To samo z Sackboyem, Ratchetem i Knackiem.

Btw, jakby ktoś chciał już mieć VR od PLAYSTATION, to w Białymstoku już jest w jednym ze sklepów media expert.

Edytowane przez Masamune

Opublikowano

W przypadku NX-a to nie będzie "romans" a grupowa orgia sado-maso anal party z udziałem graczy. Kuźwa, czasami tracę wiarę w ludzi, normalnie jak dzieci we mgle, nie widzą że idą na pożarcie wilkom...

Opublikowano

mendrek przeciez sam pisales ze nigdy nie miales swojego ps2 i grales tylko po znajomych albo jak wieslaw ci pozyczyl

Opublikowano

Okens jaranko rocznym TR, typowy klap  :cool:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

W przypadku NX-a to nie będzie "romans" a grupowa orgia sado-maso anal party z udziałem graczy. Kuźwa, czasami tracę wiarę w ludzi, normalnie jak dzieci we mgle, nie widzą że idą na pożarcie wilkom...

A co ma NX do smartfona? Jak już szukasz dziury w całym, to dlaczego nie wspominasz o SE, które chyba najmocniej poleciało w kulki i wsparło smartfonowego raka.
Opublikowano

W życiu bym od Wiesława nie pożyczył konsoli, on by mi wypominał trzy lata że zostawiłem trochę kurzu na tylnej ściance. PSX-a mam do dziś na chodzie (drugiego w dodatku), w czasach PS2 byłem blacharzem (jak większość w szkole średniej), a do PS2 miałem stały dostęp w okolicznej gralni lub na weekend mogłem wypożyczyć. Sporo się ogrywało, na tyle że mogłem brać udział w turniejach, a jeden nawet wygrałem (Time Splitters 2 na EP4). Wiecie, to takie czasy gdy się w multi grało LAN Party w kafejkach, lub gralniach na konsolach, w kilku chłopa i było zaje*iście :)

EDIT: Masamune, bo SE choć faktycznie masz rację, ale to developer, a nie twórca konsol...

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

cala generacje ogral na pozyczonej ps2, a mnie kiedys probowal hejtowac bo pozyczalem czasem gierki na ps3 od kumpli zamiast kupowac xDDD

Opublikowano

klapiarze, te każule smieją się z opóznień? no to nieźle się rozpuscili, 9 lat czekania na gierke z ps2 musiało odbić sie na psychice a teraz jezcze tandetny hełmofon z gierkami nawet nie z pierwszej generacji androida to jest (pipi) dramat xd

Opublikowano

Czytalem juz na jednej grupie na fejsie opinie typka co pracuje bodajze w saturnie i pogral na vr.

Mowil ze driveclub to czasy wczesnego ps3. Jedynie efekt siedzenia w aucie swietny ale szybko sie nudzi.

No ale takie bylo jaranko i wklejanie filmikow przez yetiego. xd

Opublikowano

yeti dalej wierzy ze driveclub w vr wyglada jak na zwyklej ps4, ja sie nie zdziwie jak w vr wogole efektow pogodowych nie bedzie albo beda jakos totalnie okrojone

Opublikowano

przeciez juz pare lat temu kratos zrobil skok w bok w kierunku mobilek berlinek - byl god of war betrayal na smartfony

przecież ten gow wyszedl w czasach kiedy mało kto znał pojęcie smartfony. To była zwykla (pipi)gierka w javie do grania na zwykłej komórce ;) 

Opublikowano

Klapy chcą ciągnąć za sobą tonę kabli i siedzieć na kiblu z goglami 900p na 200 calach xdddddd

Opublikowano

Chociaż możemy biedaku haha

Opublikowano

ja juz wczoraj przygotowywalem stanowisko, jeszcze tylko przeniesc ps4 i po odbior preordera VR i jedziemy z next gen experience

intense-gamers.jpg

Opublikowano

Własnie ja sie dziwie marketingowi sony, że oni wrzucają te screeny z DC VR i wiele osób mysli, że to tak będzie wygladać xD Ch,uj, że z bliska będzie widać pixele i można troche rzygnąc no ale frajerów i januszy sie przyciągnie. Co widać chociaż po premierze np takiej Mafii gierka crap okrutny no ale recek nie bylo, gameplaye spreparowane to się rzucili na to guano. Nie żeby brak grywalnej wersji na gamescomie nie zapalił ludziom lampki ostrzegawczej. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.