Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Akurat tego z Fifą było najwięcej i w sklepach wychodził niewiele więcej niż golas, więc dlaczego niby mieli nie brać z Fifą?

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 651,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

TAK TO TŁUMACZ

Opublikowano

Rozumiem, że rekiny biznesu powinny kupować w tej samej cenie golasy ;)

Opublikowano

Wolałbym określenie "ludzie z godnością"

Opublikowano

"Jeden zjazd trwający 2min i mam dość" .Aresgracz może jak potrenujesz, mózg się przyzwyczaji i tylko dalej może być lepiej.

No ja od wczoraj bawię się przy Ps vr, wziąłem na premierę, until, eve:valkyrie, rigs, ps world. Rigs, until dawn oraz ps world pełna lokalizacja polska byłem zaskoczony. Nie mam żadnych problemów z błędnikiem nawet przy drive clubie. Powiem tak until dawn świetne, eve: valkyrie zamiata, rigs też jest fajny. Drive cluba vr nie tykajcie bardzo słaba rozdzielczość, chyba najgorsza gra graficznie, szkoda oczu.

Jeśli chodzi o zapatrzenie w ps vr w sieciach w Kaliszu to generalnie bieda. media expert w Galeri tęczy jedna sztuka w rtv, euro agd w tęczy wogóle nie czaili bazy, empik zero. Jedynie mediamarkt się postarał około 20 szt. które rozeszły w zastraszająco szybkim tempie.

Na szczęście nie mam żadnych checi na wymioty ani dyskomfortu, trzaskam piruety w eve: valkyrie i nic. Ale mój dobry kolega, po drive clubie vr zostawił prawie żołądek na podłodze w until też nie daje rady. Ale w london hesit śmiga bez problemu. Ale driveclub vr wyautował go na cały wieczór. 

o ku,rwa jaka perła z tematu o VR XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

TRENUJCIE MÓZGI TO NIE BEDZIE RZYGANKO OD VR XD

Neurolodzy potwierdzają, gugle vr od playstation leczą stwardnienie rozsiane

Opublikowano

mnie tez bawia opinie o VR - kilku juz ten sam schemat: pierw pisza, ze gierki na godzine, nie warto juz ich drugi raz odpalac, ze grafika tragiczna, ze prawie sie pozygali, ze jest im niedobrze, a na koniec i tak serdecznie polecaja bo to wspaniale przezycie i nie zaluja wydania 1800zl tylko musza potrenowac mozg dla Kaza by sie przyzwyczail do tej sr.aczki

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Kupić gogle za 1700 zł żeby grać w gry, których normalnie na konsoli by kijem nie tknęli, to jest jednak coś ciekawego :) Jeszcze jak piszą o rozpiskelowanych grach... interes życia :P

Opublikowano

to zupelnie inne przezycie, ktore zapewne zrozumiesz przy premierze scorpio i okularow MS.

Sam takiego batmana bym sobie skonczyl w helmie, choc na konsoli na pewno by wynudzil.

Edytowane przez easye

Opublikowano

za 1800zl to ja sobie moge zapewnic duzo ciekawczych przezyc niz godzine grania w rozpikselowanego batmana na sprzecie, ktory debiutuje na konsolach o dwa lata za wczesnie

Opublikowano

Kupić gogle za 1700 zł żeby grać w gry, których normalnie na konsoli by kijem nie tknęli, to jest jednak coś ciekawego :) Jeszcze jak piszą o rozpiskelowanych grach... interes życia :P

Bo po co grać w kolejkę na normalnej konsoli jak na vr jest tysiąc razy lepsze przeżycie?

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Największa beka jest z tego, że klapy tak gardzą 720/900p na xbąku ale na VR 480p to już jaranko xD

Po za tym co może napisać człowiek który wydał 1750 na guvno, że kupił guvno ? nie on napiszę, że to smaczny cukierek z guvnianym nadzieniem  xD

Oczywiście ja tego całego VR nie skreślam i sam chętnie kiedyś tam sprawdzę w momencie gdy pokażę to pazury o ile w ogóle do tego dojdzie i te całe gogle nie skończą jak move i kinect. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Po za tym co może napisać człowiek który wydał 1750 na guvno, że kupił guvno ? nie on napiszę, że to smaczny cukierek z guvnianym nadzieniem  xD

ale my tu piszemy o bece z VR, a ty znowu nasmiewasz sie z botow 

Opublikowano

"Przeżycia" nie zrobią z gównianej gry sztosa :P Sęk w tym, że te gry są kiepskie, co innego gdyby były dobre.

to zupelnie inne przezycie, ktore zapewne zrozumiesz przy premierze scorpio i okularow MS.
Sam takiego batmana bym sobie skonczyl w helmie, choc na konsoli na pewno by wynudzil.

Z tego co się orientuję, to MS nie ma okularów VR. Zresztą IMHO szkoda oczu.

Zresztą odpuść sobie te kiepskie podjazdy. Nie kupiłem Kinecta, Move ani nie zmieniałem TV pod gry 3D które już przecież Sony miało taśmowo robić i tak samo jak po VR Jetulce i inne klapki leciały łamały sobie nogi w sklepach, ale "na pewno" polecę po jakiś VR. Widać naiwniacy gejmingowi sądzą po sobie  :reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

uff jak dobrze, że Ni-Oh wychodzi w lutym (jak nie przesuną) i koniec z gamingiem aż na NXa dadzą Bayo3

Opublikowano

ale my tu piszemy o bece z VR, a ty znowu nasmiewasz sie z botow 

Ficers jak zwykle dopisuje sobie swoje widzi mi się, typowy klap. 

Opublikowano

czy do psvr jest dodawana nakladka na benis?

Opublikowano

bluber woli sie zagrywac w fife zamiast leciec do japonii wiec cos musi w tym byc

Opublikowano

ps vr czyli ludzie dosłownie wydają hajs na klapy na oczy

nie moge sie doczekac az wstapie w ten wirtualny swiat :banderi: :obemi:

Kurier dzwonil, ugadalem sie z nim na godzine 15, wiaderko umyte, dupa nasmarowana, mozg wytrenowany, MY BODY IS READY :daddy:

Opublikowano

Bonanza liczę na spektakularny zwrot pod ciśnieniem dzisiejszej jajecznicy przy zabawie na rollercosterze. Ewentualnie pokaznego kleksa w majty.

Opublikowano

:>

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Mam nadzieje ,że ten problem z błędnikiem  jest do przeskoczenia. Bo za jakieś  2 generacje chciałbym moc zagrać  w RPG w stylu Skyrima czy Soulsa nie martwiąc sie ,że będę  haftował jakbym był bohaterem Egzorcysty.

Za wczesnie VR za wczesśnie

Opublikowano

za 1800zl to ja sobie moge zapewnic duzo ciekawczych przezyc niz godzine grania w rozpikselowanego batmana na sprzecie, ktory debiutuje na konsolach o dwa lata za wczesnie

Say more ? Jestem ciekaw co może byc lepsze od vr ?Bo według większości w temacie vr nic nie może być lepsze 

Opublikowano

Sporo rzeczy można znaleźć: https://prezentmarzen.com/

Opublikowano

ale tak poważnie (tak wiem) mamy SWOJĄ gotówkę, zarobione zaskórniaki. Przyjmijmy, że mamy ps4 (troche beka) i mam zainwestować koło 2k pln w vr albo nie mam ps4 (juz lepiej) i kupić ps4 +/- 1200zł + 2000zł za vr. No nie wiem czy nie wolałbym uciułać drugie tyle i kupić tv z hdrem.

imo hdr jest większym magnesem od vr

Edytowane przez Orzeszek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.