Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Niezle sie zapedziles kolego

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 651,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

aha czyli są juz jakies google msu na xboxa?

Na X'ie grają w gry, a nie zawracają sobie głowy głupotami.

Opublikowano

Jest kilka gierek, które nie są szrotami i totalnymi pierdółkami jak : rez (91 na meta), rigs (76), thumper (83) czy Bound(72) więc są i gry na te bryle. I mówimy tutaj o całkowicie nowej- bełtowej czy nie bełtowej- ale nowej odnodze gamingu.

Na xie co? 9 forza czy 5 girsy ?

Edytowane przez Jakim

Opublikowano

w terminie 12-15 pazdziernika ps4 vs xone:

1-0 - dla ps4 w wdrozeniu technologii przyszlosci juz dzisiaj

40-0 - dla ps4 w ilosci wydanych exow

iles tam - 0 - w sredniej wydanych w tym okresie exow

dominacja jak w erze psx i ps2, to jest totalny pogrom

Opublikowano

rez (91 na meta)

Ta gra wyszła już chyba niemal na wszystkie sensowne sprzęty więc jest się czym podniecać.

Opublikowano

Raven jaki bul dópy, po całym forumku go nosi xDD

Opublikowano

takie piekny, taki mlody, a juz taki kalafior na odbycie 

Opublikowano

Bansai nie był potrzebny do ruszenia społeczności. Dzień wcześniej przechodziłem 50 fal hordy w teamie. W forza horizon 3 nawet w 10 grywalismy. Wczoraj miałem 4 zaproszenia do bf 1. W fife co chwila z kimś towarzysko gram. W titanfalla było od 4 do 8 graczy chętnych w wakacje codziennie. Najlepsze że ja nawet multi nie lubię ale chętnie z ludźmi na xbox one gram jak jest okazja.

Na ps4 też było z kim grać ale tam mi się szybko odechciewalo. Czemu? Nie chodzi o poziom ludzi bo tam są za(pipi)iści ludzie do porozmawinia ale do grania zbyt duże hardcory. Na xbox one mam znajomych co mają rodziny, obowiązki etc a na ps4 mam wrażenie że ludzie na psn party non stop grają. Przykład np division lub uncharted 4 z tego roku. Ty masz czas na granie 6-7 h w tygodniu i zaczynasz z kimś grać w gre jesteście na podobnym poziomie. Kilka dni później wpadasz do gry koledzy lvl maksymalny i w grze 40h a ty ledwo liznales mechanike. Dlatego wolę grać z ludźmi na xbox one bo tu niezależnie czy gram w coś raz w tygodniu czy 3 razy mam jakieś szanse:).

Opublikowano

czyli wlasnie potwierdziles ze na xone sa same janusze xDDD

Opublikowano

Raven jaki bul dópy, po całym forumku go nosi xDD

O co niby mam mieć ból du,py? Dyskutowanie na forum dyskusyjnym to ból du,py, no tak, zapomniałem. Odpowiadanie na posty o takiej treści nic tylko nakręci kolejne takie teksty, więc w sumie jak tam sobie chcesz, mogę mieć ból du,py :))).

Opublikowano

czyli wlasnie potwierdziles ze na xone sa same janusze xDDD

No raczej dorośli ludzie co w tygodniu siedzą w robocie, a nie bezrobotni studenci.

Opublikowano

Gram w te pierwszy gearsy, dupy mi nie urwało bo wielkim fanem strzelanek nie jestem.

Bohater nijaki, ale gameplayem to spokojnie zjada resistance i killzone. No i zadziwiajaco dobrze to jeszcze wyglada jesli chodzi o grafe. Piła mechaniczna tez daje pewna satysfakcje.

Tylko xbox

Opublikowano

gearsy 1-3 fajne strzelanki na 8/10, ale kampanie w co-opie na insane windują ocenę na mocne 9/10, szanuję

Opublikowano

Jestem stary i nie mam czasu sie z kumplami ustawiac na pare godzin grania. Do tego bluber mnie goni.

Opublikowano

Gram w te pierwszy gearsy, dupy mi nie urwało bo wielkim fanem strzelanek nie jestem.

Bohater nijaki, ale gameplayem to spokojnie zjada resistance i killzone. No i zadziwiajaco dobrze to jeszcze wyglada jesli chodzi o grafe. Piła mechaniczna tez daje pewna satysfakcje.

Tylko xbox

wiedziałem że bedzie narzekanie,

gearsy to nie arcydzieło miare super mario bros, halo czy jakieś zeldy z gba, w które gra się dobrze nawet po wielu latach.

Nawet mechanika jest kulawa i dopiero w późniejszych częściach została dopracowana. Ta gra robiła przede wszystkim grafiką.

ale tak to już jest jak się klap dorwie do gry, kilkanaście lat po premierze ;)

Opublikowano

Tak czytam kilkanaście i mówię sobie wtf - zaraz sprawdzę kiedy była premiera. Faktycznie zaraz 10 latek będzie. Ale ten czas leci :obama:

Opublikowano

Piękne czasy pgr i gearsy na początku żywota xboxa 360 robiły i to bardzo.

Opublikowano

jaka obrona ze blantman sam potwierdzil, ze na xboxie sami janusze i w multi gierki gra sie latwiej xDDD

najlepsze community na xboxie "janina kuvva zapierdalaj z kuchni do pokoju bo maly sie zesr.al w pampersy, a ja chce grac dalej w girsy"

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

od ponad 3 lat uzywam pada od xboxa, w samo dark souls na blaszce 100h nabilem na nim, ale za cholere sie nigdy do tych asymetrycznych analogow nie przyzwyczaje

Opublikowano

Każdy człowiek mierzy się z własnymi ograniczeniami

Opublikowano

Zawsze się zastanawiam jak np. w God of War potrafiliście grać gdzie masz lewy kciuk na gałce a prawy na przyciskach i też masz asymetrycznie. Przecież w większości gier dzięki lewej gałce na poziomie przycisków osiągasz właśnie symetryczny uchwyt.

Opublikowano

Xbix miał miec tak dobrze, bo niby Forza i gearysy wyszly, a tu nagle nie dość, ze sony depcze robactwo vrem ktorym się grający zachwycają, to jeszcze sami bociarze bez bicia przyznają, że Xbox jest fajny, bo online grają każule i ludzie bez czasu na gierki xddd A na playstation lupa, bo tam caly czas grają w gry :kaz:

I do tego jeszcze smutne gadanie, ze w gyrsy nie ma co grać po latach, bo tam dobrze tylko graficzka robila :yao:

(pipi)a cóż za końcówka roku PlayStation, któżby się spodziewał :obama:

PlayStation dla graczy, xboks dla choj wie kogo

Opublikowano

od ponad 3 lat uzywam pada od xboxa, w samo dark souls na blaszce 100h nabilem na nim, ale za cholere sie nigdy do tych asymetrycznych analogow nie przyzwyczaje

To znaczy że jesteś zdrowym mężczyzną, który lubi jak kobiece piersi są w idealnej symetrii obok siebie, a nie jak jeden zwisa poniżej drugiego ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.