Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Granie w multi xd

gdybym miał PS4 to też bym się z tego śmiał

ja nie mam ps4, co kto lubi,ja wole przejsc kilka singlowych gier niz na(pipi)iac kilkaset godzin w to samo.
  • Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 651,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

community - zwolal je bansai, bansai zrobil transmisje, bansai zwolal ekipe, bansai jedyny gadal na transmisji, raz na piec minut odezwal sie jakajacy czolowy, w miedzy czasie nudne multi z samymi shotganami i wallhackiem

janusze multi no ale to dorosli ludzie majacy rodziny, trzeba wybaczyc

Opublikowano

SinglePlayer 4

co generacja - to samo

Oj co to to nie. 

W tej generacji dla odmiany płacisz 200zł na rok za granie w multi, a gier w multi nie ma :reggie:

Nikt prawdziwszej prawdy nie napisał tu od co najmniej roku jak to co powyżej. Biedne klapy...

Opublikowano

community - zwolal je bansai, bansai zrobil transmisje, bansai zwolal ekipe, bansai jedyny gadal na transmisji, raz na piec minut odezwal sie jakajacy czolowy, w miedzy czasie nudne multi z samymi shotganami i wallhackiem

W Girsaczcze of war nie ma wallhacka. Jest tactical view ktory pokazuje pozycje kumpli z druzyny oraz lokacje power-weaponow.

Anyway, gearsy poki co to dla mnie najlepszy ekspirjens z multi od czasu tlou.

Opublikowano

Z calym szacunkiem bansai, ale co wyjdzie jakas gra to jest goty multi dla ciebie, bylo juz rocket league, division, overwatch i ten twinstick shooter o ktorym juz nikt nie pamieta.

Opublikowano

shen on jest z sosnowca.....

Opublikowano

'pokaz mi gdzie tak napisalem', moze raz czy dwa razy (pipi)lem posta ze za(pipi)iscie sie z ekipa gralo, ale watpie ze znajdziesz gdzies slowa "najlepsze multi".

a co do overwatcha to chyba z czezkym ci sie cos pomylilo

shen on jest z sosnowca.....

idz umyc dupe weglem ty chorzowski luju :D

Opublikowano

Ficek ból pleców bo ktoś się dobrze bawi na innej konsoli. No i jeszcze nie wie co to wallhack, widać, że całe życie na plejstejszyn ;)

Opublikowano

Ficek było słychać tylko Bonzaja bo jak ktoś z party streamuje to pokazuje się dodatkowa opcja w party w stylu 'włącz swoje audio na transmisji'. Zobaczyłem to dopiero pod koniec grania i było odznaczone. Pewnie większość miała tak samo. 

a wallhack to jest w tlou 

Opublikowano

No ale prawda jest taka, ze community tez sie zamienilo miejscami - odpalasz PS4, milion imprez, kazdy gra w cos innego, ale ludzie siedza ze soba i gadaja, odpalasz Xbox One, kazdy gra sam, 0 grup zalozonych, no chyba, ze zacznie cos organizowac klap Bansai, albo klap Izi jak z HALO ostatnio. Co sie z wami dzieje ? za malo xboxow w Polsce by chociaz 2 grupy stworzyc na Live ? 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tak jak blantman napisał - rodziny, dzieci to i gadać nie można... :dog:

A tak serio to w sumie nie wiem  :/

Opublikowano

Wszystko mozna tylko trzeba chciec  :rayos:

Opublikowano

Ficek - słabo w ujjj, mieć ból dupy bo ktoś się dobrze bawi...

Opublikowano

Ja tam w sumie wole grać sam, nie wiem po co ciągle siedzicie na tych imprezkach  :dunno:

Opublikowano

Ja tam w sumie wole grać sam, nie wiem po co ciągle siedzicie na tych imprezkach  :dunno:

Przypomne ci to nastepnym razem na imprezce xd

Opublikowano

@izi

Nie wiem kogo masz w znajomych, a kogo nie, ale jak wchodzę w listę znajomych na XO to zawsze mniej-więcej połowa osób siedzi w party. 

Ja nie używam party jak nie gram w multi/coopa bo wolę lepiej śledzić fabułę danej gry niż się rozpraszać rozmowami o niczym. Poza tym od zawsze byłem graczem singlowym. :dunno: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ciekaw jestem kiedy isi się połapie, że ludzi stać kupić gierkę na premierę. Zawsze z rocznym lagiem na imprezie ;)

Opublikowano

Przypomne ci to nastepnym razem na imprezce xd

No jak gram w singla to nie wchodze na party

Opublikowano

Ficek było słychać tylko Bonzaja bo jak ktoś z party streamuje to pokazuje się dodatkowa opcja w party w stylu 'włącz swoje audio na transmisji'. Zobaczyłem to dopiero pod koniec grania i było odznaczone. Pewnie większość miała tak samo. 

a wallhack to jest w tlou 

jak się skradasz to nie ma.

jest za to poziom SUSPENSU i taktycznego planowania o jakim fanom biegania z adhd czyli multi exów ms się nawet nie śniło, czyli najlepszy multiplayer w dziejach ludzkości  :banderas:

(link może zawierać psn ip użytkownika nobody)

Opublikowano

jest za to poziom SUSPENSU i taktycznego planowania o jakim fanom biegania z adhd czyli multi exów ms się nawet nie śniło

No fajne 3 minuty podchodow, ja sie bawilem tak:

https://youtu.be/YaF9rUE5GTg?t=10s

xdd

Jak na ironie gralem w to z botami :beksa:

Opublikowano

no cóż na szrocie4 musiał wpaść ziomek i rozdawać zdrapki żeby wg. ktoś chciał grać w DC a tak zostaje wam partyjka w Fife w niedziele po obiedzie i czekanie latami na Forza/GOW/Halo killery które powstają od 2005  :)

Ok jeszcze bym zrozumiał jakby na szrocie4 były jakieś dobre gry pod singla ale nic ciekawego.

Opublikowano

odpalam filmik nobody'iego, 0:23 i od razu użycie wallhacka xddd

i mam gdzieś czy jest jak się skrada czy nie, jest w ogóle taka niepotrzebna opcja jak dla jakiś ameb :/ 

Opublikowano

i mam gdzieś czy jest jak się skrada czy nie, jest w ogóle taka niepotrzebna opcja jak dla jakiś ameb :/

po to go masz byś nie zdradzał swojej pozycji biegając jak jakiś zyeb, tylko się skradał. 100 razy pytałem o lepszą alternatywę by zachęcić graczy do rezygnacji z biegania i jak dotąd żaden jej nie znalazł, więc japa teoretyku  :klapek:

Opublikowano

po to go masz byś nie zdradzał swojej pozycji biegając jak jakiś zyeb, tylko się skradał. 100 razy pytałem o lepszą alternatywę by zachęcić graczy do rezygnacji z biegania i jak dotąd żaden jej nie znalazł, więc japa teoretyku  :klapek:

Wystarczy obciąć im 1 nogę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.