Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Granie w multi xd

gdybym miał PS4 to też bym się z tego śmiał

ja nie mam ps4, co kto lubi,ja wole przejsc kilka singlowych gier niz na(pipi)iac kilkaset godzin w to samo.
  • Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 706,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

community - zwolal je bansai, bansai zrobil transmisje, bansai zwolal ekipe, bansai jedyny gadal na transmisji, raz na piec minut odezwal sie jakajacy czolowy, w miedzy czasie nudne multi z samymi shotganami i wallhackiem

janusze multi no ale to dorosli ludzie majacy rodziny, trzeba wybaczyc

Opublikowano

SinglePlayer 4

co generacja - to samo

Oj co to to nie. 

W tej generacji dla odmiany płacisz 200zł na rok za granie w multi, a gier w multi nie ma :reggie:

Nikt prawdziwszej prawdy nie napisał tu od co najmniej roku jak to co powyżej. Biedne klapy...

Opublikowano

community - zwolal je bansai, bansai zrobil transmisje, bansai zwolal ekipe, bansai jedyny gadal na transmisji, raz na piec minut odezwal sie jakajacy czolowy, w miedzy czasie nudne multi z samymi shotganami i wallhackiem

W Girsaczcze of war nie ma wallhacka. Jest tactical view ktory pokazuje pozycje kumpli z druzyny oraz lokacje power-weaponow.

Anyway, gearsy poki co to dla mnie najlepszy ekspirjens z multi od czasu tlou.

Opublikowano

Z calym szacunkiem bansai, ale co wyjdzie jakas gra to jest goty multi dla ciebie, bylo juz rocket league, division, overwatch i ten twinstick shooter o ktorym juz nikt nie pamieta.

Opublikowano

shen on jest z sosnowca.....

Opublikowano

'pokaz mi gdzie tak napisalem', moze raz czy dwa razy (pipi)lem posta ze za(pipi)iscie sie z ekipa gralo, ale watpie ze znajdziesz gdzies slowa "najlepsze multi".

a co do overwatcha to chyba z czezkym ci sie cos pomylilo

shen on jest z sosnowca.....

idz umyc dupe weglem ty chorzowski luju :D

Opublikowano

Ficek ból pleców bo ktoś się dobrze bawi na innej konsoli. No i jeszcze nie wie co to wallhack, widać, że całe życie na plejstejszyn ;)

Opublikowano

Ficek było słychać tylko Bonzaja bo jak ktoś z party streamuje to pokazuje się dodatkowa opcja w party w stylu 'włącz swoje audio na transmisji'. Zobaczyłem to dopiero pod koniec grania i było odznaczone. Pewnie większość miała tak samo. 

a wallhack to jest w tlou 

Opublikowano

No ale prawda jest taka, ze community tez sie zamienilo miejscami - odpalasz PS4, milion imprez, kazdy gra w cos innego, ale ludzie siedza ze soba i gadaja, odpalasz Xbox One, kazdy gra sam, 0 grup zalozonych, no chyba, ze zacznie cos organizowac klap Bansai, albo klap Izi jak z HALO ostatnio. Co sie z wami dzieje ? za malo xboxow w Polsce by chociaz 2 grupy stworzyc na Live ? 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tak jak blantman napisał - rodziny, dzieci to i gadać nie można... :dog:

A tak serio to w sumie nie wiem  :/

Opublikowano

Wszystko mozna tylko trzeba chciec  :rayos:

Opublikowano

Ficek - słabo w ujjj, mieć ból dupy bo ktoś się dobrze bawi...

Opublikowano

Ja tam w sumie wole grać sam, nie wiem po co ciągle siedzicie na tych imprezkach  :dunno:

Opublikowano

Ja tam w sumie wole grać sam, nie wiem po co ciągle siedzicie na tych imprezkach  :dunno:

Przypomne ci to nastepnym razem na imprezce xd

Opublikowano

@izi

Nie wiem kogo masz w znajomych, a kogo nie, ale jak wchodzę w listę znajomych na XO to zawsze mniej-więcej połowa osób siedzi w party. 

Ja nie używam party jak nie gram w multi/coopa bo wolę lepiej śledzić fabułę danej gry niż się rozpraszać rozmowami o niczym. Poza tym od zawsze byłem graczem singlowym. :dunno: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ciekaw jestem kiedy isi się połapie, że ludzi stać kupić gierkę na premierę. Zawsze z rocznym lagiem na imprezie ;)

Opublikowano

Przypomne ci to nastepnym razem na imprezce xd

No jak gram w singla to nie wchodze na party

Opublikowano

Ficek było słychać tylko Bonzaja bo jak ktoś z party streamuje to pokazuje się dodatkowa opcja w party w stylu 'włącz swoje audio na transmisji'. Zobaczyłem to dopiero pod koniec grania i było odznaczone. Pewnie większość miała tak samo. 

a wallhack to jest w tlou 

jak się skradasz to nie ma.

jest za to poziom SUSPENSU i taktycznego planowania o jakim fanom biegania z adhd czyli multi exów ms się nawet nie śniło, czyli najlepszy multiplayer w dziejach ludzkości  :banderas:

(link może zawierać psn ip użytkownika nobody)

Opublikowano

jest za to poziom SUSPENSU i taktycznego planowania o jakim fanom biegania z adhd czyli multi exów ms się nawet nie śniło

No fajne 3 minuty podchodow, ja sie bawilem tak:

https://youtu.be/YaF9rUE5GTg?t=10s

xdd

Jak na ironie gralem w to z botami :beksa:

Opublikowano

no cóż na szrocie4 musiał wpaść ziomek i rozdawać zdrapki żeby wg. ktoś chciał grać w DC a tak zostaje wam partyjka w Fife w niedziele po obiedzie i czekanie latami na Forza/GOW/Halo killery które powstają od 2005  :)

Ok jeszcze bym zrozumiał jakby na szrocie4 były jakieś dobre gry pod singla ale nic ciekawego.

Opublikowano

odpalam filmik nobody'iego, 0:23 i od razu użycie wallhacka xddd

i mam gdzieś czy jest jak się skrada czy nie, jest w ogóle taka niepotrzebna opcja jak dla jakiś ameb :/ 

Opublikowano

i mam gdzieś czy jest jak się skrada czy nie, jest w ogóle taka niepotrzebna opcja jak dla jakiś ameb :/

po to go masz byś nie zdradzał swojej pozycji biegając jak jakiś zyeb, tylko się skradał. 100 razy pytałem o lepszą alternatywę by zachęcić graczy do rezygnacji z biegania i jak dotąd żaden jej nie znalazł, więc japa teoretyku  :klapek:

Opublikowano

po to go masz byś nie zdradzał swojej pozycji biegając jak jakiś zyeb, tylko się skradał. 100 razy pytałem o lepszą alternatywę by zachęcić graczy do rezygnacji z biegania i jak dotąd żaden jej nie znalazł, więc japa teoretyku  :klapek:

Wystarczy obciąć im 1 nogę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.