Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Nie lubie= wyśmiewam  :reggie: Jak ty na to wpadłeś?

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 651,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

A tym wszystkim niebieskim karakanom, którzy robią sobie podśmiechójki z fikołków z szotganem w Nadgyrosach 4... Śmiejecie się, bo uja wiecie i uja widzieliście nie mówiąc o zagraniu. To wręcz element...taktyki walki bezpośredniej. Każdy gracz wykonując dany skok (unik) czy to w bok, czy do tyłu, musi sobie zdawać sprawę z tego, że to jak to zrobi i kiedy to zrobi decyduje o życiu, ponieważ, azaliż jednakże Dżirsy to nie Quake. Nie można skakać ile się chce i kiedy się chce, bo po danym szczupaku są co najmniej 2 sekundy, w których następnego fikoła już nie wykonamy, bo gra słusznie nam na to nie pozwala. Te dwie sekundy swoistego freeza decydują o życiu lub śmierci, więc trzeba wybierać mądrze.

No ale komu ja to tłumaczę? Większość niebieskich przegrywów i tak tego nie pojmie :yao:

alez skomplikowana mechanika: skok w bok, pauza, skok w tyl, pauza :obama:

Opublikowano

Wrzuciłem wczoraj Gearsy 4 do instalacji do swojego Xboxa, także mam nadzieję, że najpóźniej w piątek pogram. 

Opublikowano

Piruety Smierci 4

icon_lol.gif

jak sie 3 boty zlecialy jak ptactwo do chleba na rynku w sosnowcu.

Ważne,że Wy macie Totem Daun 4 :yao:

Opublikowano

Wrzuciłem wczoraj Gearsy 4 do instalacji do swojego Xboxa, także mam nadzieję, że najpóźniej w piątek pogram. 

Internet masz przez modem jak na początku lat 90-tych?

Opublikowano

Nie lubie= wyśmiewam   :reggie: Jak ty na to wpadłeś?

pisalem o  girsach, a twoj stosunek do soulsow tylko utwierdzil mnie w tym przekonaniu

Opublikowano

Lubie girsy? To cw więc je wyśmiewam? Czemu boty to takie gałgany?

Opublikowano

(pipi) 2016r. a Ci o Gearsach rozmawiaja.

Jeszcze pewnie na telewizorach jak zwierzeta, bo na VR trzeba bedzie 10 lat u MS czekac. Wezcie sie ogarnijcie troche!

Opublikowano

Internet masz przez modem jak na początku lat 90-tych?

No, 240Mb po światłowodzie i muszę powiedzieć, że niesamowicie ten internet przyspiesza proces instalacji gry na konsoli, która jest specjalnie włączona w tryb offline. 

Opublikowano

(pipi) 2016r. a Ci o Gearsach rozmawiaja.

Jeszcze pewnie na telewizorach jak zwierzeta, bo na VR trzeba bedzie 10 lat u MS czekac. Wezcie sie ogarnijcie troche!

Mamy już to dawno omówione, że  jak już w okolicach wypusku Skorpiona M$ wyda swoje VR to całe to Plejstejszyn VR z tą swoją technologią stanie się zwykłą pałą z okresu Mezozoiku :oh_you:

Ach...jak sobie wyobrażę Halo 6 na multi w goglach na Skorku to...... :banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:

Opublikowano

Tak, tak. Jak Scorpio wyjdzie to was za(pipi)ie.... za rok.

Opublikowano

Tak, tak. Jak Scorpio wyjdzie to was za(pipi)ie.... za rok.

Nie inaczej...

Opublikowano

Kyo piekna sygnaturka :fsg:

Opublikowano

rdr 3 bez trawy na xszrocie :fsg:

Opublikowano

Pewnie przez to że susza :yao:

Opublikowano

wiadomo już o co chodzi z tym rdr? czy bedzie 2 lata ciszy i potem znowu zmienią obrazek?

Opublikowano

pewnie dopiero zaczeli szkicowac arty wiec najwczesniej ogramy na ps5 pro slim

Opublikowano

W tym roku premiera :lapka:

Opublikowano

...trailera

Opublikowano

Insajder maciomaniaka potwierdzi 

Opublikowano

maciomaniak o r* mowil ze juz testuja prototypowy silnik ray tracingu pod moc chmury

Opublikowano

Trailer teasera daty zapowiedzi pierwszego trailera CG

Opublikowano

Oby nie było ziarna :obama:

Opublikowano

ok, czyli czekamy do piątku? xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.