Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Te exy xbockie na W10 to na chwilę obecną spyerdolina pod względem działania, wiec tez nie trafiłeś.

Edytowane przez Papaj

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Akurat gracze, gracze podkreślam nie fanboje z założenia kupują każdą konsolę nie zamykają się na świat i widzę, że ogólnie masz straszny ból dupy xD

Chyba nawałnica zapukała do drzwi Yetiego bo chłopak strasznie nerwowy się zrobił. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Akurat ty don i czaruś, kupicie każdą spierdoline od Spencera, więc ogólnie mam to gdzieś. Konsola bez exó już czeka, gwiazdka 2017 będzie wasza, znów najgorsze wersje exów, bo te lepsze do ogrania na Windows 10. A do tego czasu te hity co zostały pokazane na e3, z których nawet boty kręciły bekę.

A pewnie,że kupimy Scorpiona! A co...mamy kupować o połowę słabszą Neożałość? :yao:

A potencjalne, jedyne sztosy (Ni-Oh, NieR Automata, Yakuza) ogra się na pożyczonym starym, poczciwym PS4 :cool:  :lapka:

Opublikowano

Akurat ty don i czaruś, kupicie każdą spierdoline od Spencera, więc ogólnie mam to gdzieś. Konsola bez exó już czeka, gwiazdka 2017 będzie wasza, znów najgorsze wersje exów, bo te lepsze do ogrania na Windows 10. A do tego czasu te hity co zostały pokazane na e3, z których nawet boty kręciły bekę.

Ale co Ty do mnie człowieczku startujesz z takimi słabymi tekstami :P W realu koks stawiający domy z gliny, a w necie zachowuje się jak pudel szczekający na dobermana. Chyba zapominasz, że to ja gram na czym chcę, a Ty jak gimbus jarasz się gierkami w które nie grasz, ale pod warunkiem, że wychodzą na PS i to Ty wciągasz wszystko co Sony zaserwuje. Takie życie psychofana Sony żyjącego z ciasnym słoikiem wciśniętym na głowę. 3 lata pisania o jakiś terafankach na PS4, a teraz grunt spod stóp ucieka bo terafanki będą gdzie indziej  :reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Yeti jest dobry, tak sie jara tymi grami na ps4 bo najmocniejsza konsola na swiecie a jak przychodzi co do czego to one chodzą gorzej jak guwno (nawet gunatnamo fanboj sony narzeka na chociażby takiego Firewatcha)

fps_000.bmp.jpg

albo spadki do ZERA fpsów w gierce w której nic sie nie dzieje 

Każda gra z jego listy okazuj się crapem na 7 albo gorzej (Shadow of the Beast (*) ) 900p zwane guwnem rozmazanym nie przeszkadza w grach na PS4 a tak ogólnie to szkoda strzępić ryja bo yeti hajpuje gry a jak przychodzi co do czego to jest w trakcie budowy domu albo na piwku z kolegami xD

Opublikowano

Nowy trailer rimejka na ktory wszyscy czekaja!

(pipi)a jak te scenki wygladaja fajnie :[

Opublikowano

za co kochamy cw:

- obłuda

- hipokryzja

- podwójne standardy

- fanatyzm

- ból dupy

- ograniczone umysły

- gamingowy plankton z niedorozwojem

- okresowe stężenia niedo(pipi)ania lvl 900p

za co nienawidzimy cw:

- patrz wyżej

a wiatr wieje i chorągiewki w ruchu...

Opublikowano

Te exy xbockie na W10 to na chwilę obecną spyerdolina pod względem działania, wiec tez nie trafiłeś.

Ktore dokladnie ? Bo jeszcze pare miesiecy temu na starym GTX 960 ogrywalem Tomb Raidera na wysokich ustawieniach a juz wyciagal 2 razy wiecej klatek niz na konsoli, QB ktore chodzily lepiej(bo pomimo 30fpsow przynajmniej dzialal w HD), KI, reszta jak Dead Rising, Ori itp. chodza na laptopach, Forza Apex podobnie bardzo dobrze zoptymalizowana - wiec ktore exy dokladnie dzialaja tak tragicznie ?

Chyba tylko Gearsy (ktorych sam z nudow nie testowalem)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dead Rising 3 - na laptopie? z taką skopaną optymalizacją? 

Przypominam:

KI? Mam przypomnieć, że bez fixów gra była niegrywalna na monitorach powyżej 60hz? :pawel:

TR - zgoda

Ori - zgoda

Forza Apex - zgoda, ale to jest jakieś ograniczone f2p, ciekawe jak by działała pełnoprawna Forza 6

Gearsy - skopana optymalizacja

QB - skopana optymalizacja, pamiętamy wrażenia Macia z wchodzeniem pod pulpit :rotfl:

To już wolę konsolę, bo wiem czego się spodziewać skoro wersje konsolowe są priorytetem. Nie mówię tutaj o nieudacznikach z Bethesdy, którzy nie umieją w deweloping. 

Aha, sam Windows Store mający w choooy ograniczeń względem steama jest dostatecznym powodem aby nie grać w te gry na PC. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Isis grales w coś poza tym TR bo ciągle o tym perdolisz jakby to była Alfa i omega na Pc xddd

No i masz procek athlona i gtx 960 to jestes bardziej rumun race niż master race.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

mam tez 970 i 1070 no i ? zaraz bedzie i7 badz i5tka - no polecam ten styl zycia !

PS. co to jest TE ?

No suteq - setki gier rocznie na Twojej konsoli wychodzi, gdzie bez patchy sa nie grywalne.

Mam przypomniec Project CARS, ktorego zieloni nie kupili, bo prze pol roku gra miala 2 sec. freezy i spadki animacji ?

Forzy 5 w ogole bez internetu i patcha nawet nie odpalisz.

No i jezeli Beta Apex chodzi tak jak chodzi to dlaczego full mialby byc gorzej zoptymalizowany ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

kur.wa zbiera te karty graficzne jak pokemony co za kolo xddd blacharnia wylęgarnia patoli

Opublikowano

Ale po co isis ci tyle kart jak od dłuższego czasu gadasz że wszystko śmiga w 1080p/60fps na ultra na athlonie i 960!

Opublikowano

no mam takie mozliwosci - lubie tez czasami obalic (pipi)enie pokroju "bez GTXa 980 i Intela" w QB na PC nie pograsz.

No i patrz Haven - ten rumunski athlon z 2012r wyswietlil 1080p i wieksza plynnosc niz nowa generacja MS.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Kilka configow Pc żeby grać w tę same gry i jeszcze tym się chwali xdddd ja (pipi)ie co ta blacha robi z ludźmi.

Opublikowano

Zaraz zaraz, on kupił 3 karty graficzne żeby później pisać jak to zrobił MS na szaro bo może grać w ich ex'y bez Xone?

XDXDXDXDXDXD

Opublikowano

Z DR3 to bzdura, chyba, że na premierę były problemy i połatali

Opublikowano

Nigdy nie pisalem ze na 960tce i athlonie gry chodza na ultra, smialem ze chodza lepiej niz na konsolach nowej generacji, a nie jest to sprzet, ktory wymyslono wczoraj.

Mocne pecety sklada sie wlasnie po to, by na ULTRA spadkow ponizej 60 fpsow nie bylo, nie jest to tanie hobby i zdecydowanie nie dla kazdego.

W zasadzie to roznic miedzy Ultra a High czesto nawet nie widze xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

No i jezeli Beta Apex chodzi tak jak chodzi to dlaczego full mialby byc gorzej zoptymalizowany ?

No nie wiem, może dlatego, że gra f2p jest robiona po to aby chodziła nawet na mikrofalówkach bo kasa leci z mikrotransakcji, a jakby full był za 60$ to po co tracić czas na optymalizację skoro kto chce to i tak kupi? 

Opublikowano

czym ma sie roznic w ogole Apex od Forzy 6 w finalnym produkcie, poza mniejsza iloscia aut, ktore bedzie mozna kupic za mikrotransakcje ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

A była zapowiedź Forzy 6 na Pc?

Opublikowano

Teraz to już nawet nie wiem czy to PS4 Neo w ogóle opłaca się brać. Konsola nie będzie jakoś specjalnie mocniejsza od podstawowej wersji. Nie to co przy Skorpionie. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Nie wywołuj Fanka z lasu.

Edytowane przez hav7n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.