Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

obrazasz sie? ooooj przepraszam :dynia: 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 700,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Klap szukający słuchawek:

Szukam słuchawek, najlepsze w cenie do 250 zł.

Bot szukający słuchawek:

Szukam najlepszych słuchawek.

Ta dyskretna różnica pomiędzy szlachtą a pariasami gamingu ;)

Aha, szlachta cebulą zwana.

No i kupione - 1454 zł :D Obecna konsola znalazła nabywcę to wyjdzie mnie finalnie trochę więcej niż za samego pada Elite w sklepie [emoji14] Zrobiłem interes "życia" heh.

Na wszelki wypadek porobiłem screeny wszystkich etapów zamówienia jakby chcieli się wykręcić z tym drugim Elitem ;)

Opublikowano

A co tu cebulowego niby? Konsola wystawiona za 1500 zł i kupiona za 1450 zł.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

najlepsze jak chlopy zamawiali gry z promocji MS by dostac kod na 2ga i rezygnowali z 1szej, zeby bylo 20 zl taniej!

No szlachta polskiego gamingu [gif rzygajacego dresa z vlogu]

Edytowane przez easye

Opublikowano

byli tacy co zakladali po miion kont na xbox live bo darmowego dolara dawali

Opublikowano

Klapki wypominające komuś kombinowanie i cebularstwo. Urocze. :reggie:

Opublikowano

Ahh jestem przeziebiony, boli mnie glowa, siedze w robocie i do tego musze czytac tych zalosnych botow.

Mam prosbe do wszystkich klapow. Uznajmy ich wyzszosc i wspanialszosc i zoszawmy ich tutaj samych sobie. Niech krytykuja inne platformy do porzygania.

Chcialbym, zebysmy od dzisiaj przez miesiac nie napisali tutaj zadnego komentarza. Niech im kur.wa ta ich" wyzszosc i splendor " tylkiem wyjdze.

Jednoczmy sie.

Te klapy to jednak mają słabą psychikę. Tfu! Zajebiście słabą :dynia:

Opublikowano

Skladki na 5 osób never 4get

Opublikowano

Ahh jestem przeziebiony, boli mnie glowa, siedze w robocie i do tego musze czytac tych zalosnych botow.

Mam prosbe do wszystkich klapow. Uznajmy ich wyzszosc i wspanialszosc i zoszawmy ich tutaj samych sobie. Niech krytykuja inne platformy do porzygania.

Chcialbym, zebysmy od dzisiaj przez miesiac nie napisali tutaj zadnego komentarza. Niech im kur.wa ta ich" wyzszosc i splendor " tylkiem wyjdze.

Jednoczmy sie.

Te klapy to jednak mają słabą psychikę. Tfu! Zajebiście słabą :dynia:

Ale nie placza za lokalizacja Finala...

Opublikowano

byli tacy co zakladali po miion kont na xbox live bo darmowego dolara dawali

dobra beka była, zapomniałem o tym xd
Opublikowano

czezere zamiast produkowac bezbekowe i suche posty w CW poczytalbys slownik polsko-angielski i ogral tego finala, ktorym tak sie jarasz

Opublikowano

:facepalmz:

Opublikowano

czezere zamiast produkowac bezbekowe i suche posty w CW poczytalbys slownik polsko-angielski i ogral tego finala, ktorym tak sie jarasz

Dokładnie tak robiłem, kiedy grałem w Yakuza 3 i 4, ale wspominam to chuyowo (samą procedurę patrzenia w słownik, bo gierki genialne). Poza tym w Yakuzie był na to czas, ze względu na dymki tekstowe, a w Fajnalu tego czasu nie będzie, także tego.

Poza tym to, ze mnie trailer zachwycil, nie znaczy ze sama gra byłaby zachwycajaca. Ciekawi mnie i tyle :czesc:  

Opublikowano

to jak ty sie radziles w starych czasach kiedy na konsolach nie bylo w ogole gier po polsku?

Opublikowano

to jak ty sie radziles w starych czasach kiedy na konsolach nie bylo w ogole gier po polsku?

Normalnie, grałem w gameplay.

Opublikowano

Cezare sie nawet pytal czy demko Forzy 6 bedzie mialo polskie napisy wiec :reggie:

Opublikowano

Cezare sie nawet pytal czy demko Forzy 6 bedzie mialo polskie napisy wiec :reggie:

Napisy w wyścigach są zbędne IMO, podobnie jak w bijatykach typu Tekken czy DoA, ale w grach, w których główną rolę gra fabuła?No way!

Opublikowano

Wlasnie dlatego takie konsole jak XBOX sa potrzebne. Girsy, Forzy, Dead Risingi... po co tam w ogole fabula?

giphy.gif

Opublikowano

Boty do ksiazek a nie caly dzien w wc.

Opublikowano

Polskie napisy to powinien być standard dzisiaj i nie ma (pipi)a we wsi, jak czytam, że nie można dać polskich napisów w QB bo serial to mam beke i cieszę się z każdego zalegającego xbąka w magazynie. Kiedyś się grało po angielsku i raczej dzisiaj to nie jest bariera ale czasy się zmieniły i trzeba wymagać za hajsy które się płaci.

Opublikowano

>granie po polsku w gierkiduda.png

'Fall camouflage' - kamuflaz upadek xddd

'I'll work on a warrant' - pracuje nad gwarantem xddd

'Clear' [po przeszukaniu pomieszczenia] - JASNO!

Opublikowano

Dead Risingi... 

Spoko, za rok juz bedziesz szanowal tak samo jak teraz Titanfalla xD.

Opublikowano

Hello Games napisało na TT 'No Man's Sky was a mistake', po czym zablokowało tweety na prywatne. 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Hello Games napisało na TT 'No Man's Sky was a mistake', po czym zablokowało tweety na prywatne. 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Coś mi się wydaje, że skala zwrotów kasy była spora :P Nie zdziwię się jeszcze jak się okaże, że twórca technologii, którą zwyczajnie podwędzili, jednak wystąpi o odszkodowanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.