Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

obrazasz sie? ooooj przepraszam :dynia: 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Klap szukający słuchawek:

Szukam słuchawek, najlepsze w cenie do 250 zł.

Bot szukający słuchawek:

Szukam najlepszych słuchawek.

Ta dyskretna różnica pomiędzy szlachtą a pariasami gamingu ;)

Aha, szlachta cebulą zwana.

No i kupione - 1454 zł :D Obecna konsola znalazła nabywcę to wyjdzie mnie finalnie trochę więcej niż za samego pada Elite w sklepie [emoji14] Zrobiłem interes "życia" heh.

Na wszelki wypadek porobiłem screeny wszystkich etapów zamówienia jakby chcieli się wykręcić z tym drugim Elitem ;)

Opublikowano

A co tu cebulowego niby? Konsola wystawiona za 1500 zł i kupiona za 1450 zł.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

najlepsze jak chlopy zamawiali gry z promocji MS by dostac kod na 2ga i rezygnowali z 1szej, zeby bylo 20 zl taniej!

No szlachta polskiego gamingu [gif rzygajacego dresa z vlogu]

Edytowane przez easye

Opublikowano

byli tacy co zakladali po miion kont na xbox live bo darmowego dolara dawali

Opublikowano

Klapki wypominające komuś kombinowanie i cebularstwo. Urocze. :reggie:

Opublikowano

Ahh jestem przeziebiony, boli mnie glowa, siedze w robocie i do tego musze czytac tych zalosnych botow.

Mam prosbe do wszystkich klapow. Uznajmy ich wyzszosc i wspanialszosc i zoszawmy ich tutaj samych sobie. Niech krytykuja inne platformy do porzygania.

Chcialbym, zebysmy od dzisiaj przez miesiac nie napisali tutaj zadnego komentarza. Niech im kur.wa ta ich" wyzszosc i splendor " tylkiem wyjdze.

Jednoczmy sie.

Te klapy to jednak mają słabą psychikę. Tfu! Zajebiście słabą :dynia:

Opublikowano

Skladki na 5 osób never 4get

Opublikowano

Ahh jestem przeziebiony, boli mnie glowa, siedze w robocie i do tego musze czytac tych zalosnych botow.

Mam prosbe do wszystkich klapow. Uznajmy ich wyzszosc i wspanialszosc i zoszawmy ich tutaj samych sobie. Niech krytykuja inne platformy do porzygania.

Chcialbym, zebysmy od dzisiaj przez miesiac nie napisali tutaj zadnego komentarza. Niech im kur.wa ta ich" wyzszosc i splendor " tylkiem wyjdze.

Jednoczmy sie.

Te klapy to jednak mają słabą psychikę. Tfu! Zajebiście słabą :dynia:

Ale nie placza za lokalizacja Finala...

Opublikowano

byli tacy co zakladali po miion kont na xbox live bo darmowego dolara dawali

dobra beka była, zapomniałem o tym xd
Opublikowano

czezere zamiast produkowac bezbekowe i suche posty w CW poczytalbys slownik polsko-angielski i ogral tego finala, ktorym tak sie jarasz

Opublikowano

:facepalmz:

Opublikowano

czezere zamiast produkowac bezbekowe i suche posty w CW poczytalbys slownik polsko-angielski i ogral tego finala, ktorym tak sie jarasz

Dokładnie tak robiłem, kiedy grałem w Yakuza 3 i 4, ale wspominam to chuyowo (samą procedurę patrzenia w słownik, bo gierki genialne). Poza tym w Yakuzie był na to czas, ze względu na dymki tekstowe, a w Fajnalu tego czasu nie będzie, także tego.

Poza tym to, ze mnie trailer zachwycil, nie znaczy ze sama gra byłaby zachwycajaca. Ciekawi mnie i tyle :czesc:  

Opublikowano

to jak ty sie radziles w starych czasach kiedy na konsolach nie bylo w ogole gier po polsku?

Opublikowano

to jak ty sie radziles w starych czasach kiedy na konsolach nie bylo w ogole gier po polsku?

Normalnie, grałem w gameplay.

Opublikowano

Cezare sie nawet pytal czy demko Forzy 6 bedzie mialo polskie napisy wiec :reggie:

Opublikowano

Cezare sie nawet pytal czy demko Forzy 6 bedzie mialo polskie napisy wiec :reggie:

Napisy w wyścigach są zbędne IMO, podobnie jak w bijatykach typu Tekken czy DoA, ale w grach, w których główną rolę gra fabuła?No way!

Opublikowano

Wlasnie dlatego takie konsole jak XBOX sa potrzebne. Girsy, Forzy, Dead Risingi... po co tam w ogole fabula?

giphy.gif

Opublikowano

Boty do ksiazek a nie caly dzien w wc.

Opublikowano

Polskie napisy to powinien być standard dzisiaj i nie ma (pipi)a we wsi, jak czytam, że nie można dać polskich napisów w QB bo serial to mam beke i cieszę się z każdego zalegającego xbąka w magazynie. Kiedyś się grało po angielsku i raczej dzisiaj to nie jest bariera ale czasy się zmieniły i trzeba wymagać za hajsy które się płaci.

Opublikowano

>granie po polsku w gierkiduda.png

'Fall camouflage' - kamuflaz upadek xddd

'I'll work on a warrant' - pracuje nad gwarantem xddd

'Clear' [po przeszukaniu pomieszczenia] - JASNO!

Opublikowano

Dead Risingi... 

Spoko, za rok juz bedziesz szanowal tak samo jak teraz Titanfalla xD.

Opublikowano

Hello Games napisało na TT 'No Man's Sky was a mistake', po czym zablokowało tweety na prywatne. 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Hello Games napisało na TT 'No Man's Sky was a mistake', po czym zablokowało tweety na prywatne. 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Coś mi się wydaje, że skala zwrotów kasy była spora :P Nie zdziwię się jeszcze jak się okaże, że twórca technologii, którą zwyczajnie podwędzili, jednak wystąpi o odszkodowanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.