Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Hello Games napisało na TT 'No Man's Sky was a mistake', po czym zablokowało tweety na prywatne. 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Coś mi się wydaje, że skala zwrotów kasy była spora :P Nie zdziwię się jeszcze jak się okaże, że twórca technologii, którą zwyczajnie podwędzili, jednak wystąpi o odszkodowanie.

2-3% z tego co pokazywal steam.

A co do tego tweeta, to cos mi sie wydaje ze ktos im konto shackowal, nie wierze ze by ot tak to sobie napisali xd

Opublikowano

Dobra, ale bądźmy poważni,

barak lokalizacji to typowe dymanie w dupę. Pewnie, że zawsze można oszukiwać się, że oryginalne napisy (tak (pipi)a, napisy, bo nawet im się napisów nie chce tłumaczyć) są lepsze i że znacie angielski na perfekt, ale zawsze lepiej mieć wybór, grać po polsku, angielsku czy (pipi)a po chińsku. 

Takie gadanie "polskie tłumaczenia to (pipi), dobrze, że ich nie ma bo i tak byłby zyebane, yebać polskich tłumaczy" to takie pitolenie konsolomanika z lat 90. kiedy nasi starsi myśleli, że psx to nowe wideo do oglądania bajek

Opublikowano

Jak dla mnie jedyne spoko lokalizacje to lata '90 i gierki na PC od rpg aż po przygodówki point & click

goty czasy, goty gierki

Opublikowano

Najlepsze są "lokalizacje" okładek gier na Xone (gier od MS). Czasem trudno uchwycić co autor miał na myśli :P

Opublikowano

Tyle, że kiedyś były takie dublingi :

A teraz są takie, że tylko :facepalmz:

Wiedźmin się nie liczy.

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Gdyby nie tłumaczenie pewnie nigdy bym nie zagrał w planescape torment które jest moim Game of the life :banderas: to ma więcej lini dialogowych niż xboxów sprzedało się w Polsce :dog: 

Opublikowano

Nie rozumiem, czy możesz przetłumaczyć z angielski?

Opublikowano

Nie człowiecze niebo było z pomyłka

Opublikowano

Nie rozumiem, czy możesz przetłumaczyć z angielski?

niebo niczyją był błąd.

Opublikowano

Już tłumaczę: "ps4 to (pipi)"

Opublikowano

110342643.jpg

XDDDD

Odpowiednik dla ONE powinien pojawic sie na TT Spencera

Opublikowano

Dobre, dobre.

Opublikowano

Xbone S bundle with fifa was a mistake.

Opublikowano

Trylogia Gears of War skonczona oficjalnie. Fajna przygoda, nie czulem zmeczenia mimo maratonu, przy takim Uncharted po dwojce juz mialem dosc i trojke ogralem rok pozniej. Druga czesc zdecydowanie najlepsza, trojka najslabsza, meczyly mnie szczegolnie te elementy hordy w akcie chyba czwartym. Na tym koncze przygode z seria, bo nawet boty twierdza ze judgment i czworka w singlu gonwo, a multi mnie nie interesuje.

Opublikowano

Xbone S bundle with fifa was a mistake.

Napisał bym co twoja mama napisała na TT o Tobie ale za to są bany więc nie napiszę.

Opublikowano

xd

Opublikowano

Impersja prawie jak w Screamride.

Opublikowano

Na tym koncze przygode z seria, bo nawet boty twierdza ze  czworka w singlu gonwo, a multi mnie nie interesuje.

No chyba tylko stutkowi się singiel nie podobał w 4, cała reszta pisze, że bardzo dobry.

Opublikowano

Hiv tez narzekal ze (pipi)owo, pierwsza polowa strzelanie do robocikow i slaba nowa ekipa.

za 10 lat pozycze xbona to moze ogram.

Opublikowano

za 10 lat pozycze xbona to moze ogram.

trzeba bylo tak od razu napisac, a nie wymyslac jakies teorie

Opublikowano

Rozumiem że z opinią hiva to taki trolling w słusznej sprawie ;)

Opublikowano

Jest to doświadczony recenzent, nie wiem o co Ci chodzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.