Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

o fajnie, niech zarobią na tej mafii 3, super gierka

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Take Two Interactive, reports earnings Wednesday, confirmed that “Mafia III” is now the fastest-selling title in 2K Games's history — overtaking other franchise juggernauts such as “NBA 2K,” “Borderlands” and “BioShock.” The game sold and shipped more than 4.5 million copies digitally and to retailers in its first week, the company said.

https://www.washingtonpost.com/news/the-switch/wp/2016/11/02/mafia-iii-took-a-risk-by-choosing-a-black-protagonist-but-its-really-paid-off/

:hi:

Recore też się sprzedał dobrze, a okazał się crapem roku  :yao:  

Albo <tfu> minecraft, klóry okazał się strzałem w dziesiątke dla podstawówkarzy oraz niższych roczników  :oscar:

Opublikowano

No do tego opisu idealnie bedzie pasowac (pipi)z dogs, (pipi) bez pomyslu, krzykliwe na sile, a sprzeda sie bo gimbusy beda chcieli wub wubu posluchac i postrzelac z rozowego karabinu ktory zrobila drukarka 3d xd

Opublikowano

Albo <tfu> minecraft, klóry okazał się strzałem w dziesiątke dla podstawówkarzy oraz niższych roczników  :oscar:

ale przecież łocz dogs 2 to też gra dla młodszych roczników, w dodatku lekko opóźnionych, bo z pod znaku yolo, swag i i'm in ctrl

Opublikowano

Podoba mi się tuning aut w stylu lat 90's a drukowanie broni na drukarce 3d dodaje klimatu do świata przedstawionego. Fabularnie ma być pysznie - protagonista jest fanem muzyki lat 80's (pewnie będzie dużo nawiązań do tego) i dużo twistów. Czekam :banderas:

Opublikowano

- narzekaj na chuyowe i przehajpowane WD1

- z wywieszonym jęzorem czekaj na WD2, by po raz kolejny poczuć, jak ubi pakuje Ci w usta swojego czarnego, ociekającego rakiem pytonga.

Skąd się biorą takie klapy, to ja nawet nie chce widzieć...

Opublikowano

Na takiego mega raka jak WD2 skierowanego do wyhajpowanych mtv nastolatkow, z porywajacym gameplayem tzn ma byc hackowanie, strzelanie i rolki w hip hopowym ost z pakietem dlc by drugie pieniadze na grze zarobic to juz w ogole nie wypada sie sprzeczac, a zrobic jak Bansai napisal.

Ta podkoszulke to bym nawet Sharon nie zalozyl bo by mnie pogryzla, nie mowiac o okularach. Naklejki na konsole tez pierwsza klasa dla przedszkolaka. Szanujmy sie.

916babe102d876bf825c9325bbfa559e.jpg

Opublikowano

Trochę beka z tej naklejki, bo target podstawówka. 

Jedynie co mi kule w oczy to ta śmieszna piłka na sznurku co załatwia wielkich sterydziarzy na strzała przez informatyka z laptopem  :reggie:

Opublikowano

ja wam mowie ze ofi to jakis zakamuflowany jerome jarajacy sie butami kenyego westa i ubierajacy sie jak gimbus.

czytam to wszystko i zastanawiam sie czy z tym watch dogs to jakis zaawansowany trolling w stylu mendrka czy serio jakis dorosly facet jara sie gra dla gimbazy

Opublikowano

a ten dalej o tym wocz guwnie xdd

Opublikowano

w miłości do bliźniego mnie wychowano, nawet jeśli się cieszę ze gryzie piach.

Chcesz może trochę miłości Nintendo? 

Opublikowano

To w sumie urocze jak przekrzykujecie się która z gier jest bardziej lub mniej rakowa. Czy DLC z poziomem trudności jest bardziej rakowe niż fałszowanie materiałów reklamowych, kupowanie w preorderze nieprzetestowanej gry i masa innych rzeczy? Mam poważne wątpliwości, ale może jest jakiś klucz, niech się wypowie ktoś, kto nie kupuje preorderów, dlc, tasiemców, gier od dużych wydawców i tylko takie z minimum 8/10 w edgu.

Opublikowano

Rzeczywistość jest taka że jedynym słusznym sandboxem w tym roku będzie wc2. Pomijam marketing ubi który od zawsze był rakowy bo niedosc milion mikrocrapu to jeszcze za każde dlc trzeba płacić, a niestety nie jest to poziom cdp.

Opublikowano

ej ofi ty jesteś upośledzony nie? jestes po opieką jakiejś fundacji? ustawie przelew stały daj znac na jakie konto

Opublikowano

Chciałem w tym temacie zaznaczyć po przeczytaniu tematu prosiaka że ja byłem graczem pecetowym zanim stało się to modne. Cieszę się że teraz wszyscy jesteśmy blacharzami. Witajcie w rodzinie . 

Opublikowano

#tylkoNintendo a nie zadne blachy, tfu 

Opublikowano

Umarlem pod kotatsu czytajac te sponsorowane herezje w ktorych porownuja jak rowny z rownym GTA5 do WD2...

http://m.ppe.pl/publicystyka/2901/watch-dogs-2-lepszy-niz-gta-v.html

Ostatnia linijka tekstu jest najlepsza - Aby sprawdzić czy ten tytuł właśnie dla ciebie, zdobądź swoją kopię Watch Dogs 2 w przedsprzedaży.

No koorwa juz lece.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Umarlem pod kotatsu czytajac te sponsorowane herezje w ktorych porownuja jak rowny z rownym GTA5 do WD2...

http://m.ppe.pl/publicystyka/2901/watch-dogs-2-lepszy-niz-gta-v.html

Ostatnia linijka tekstu jest najlepsza - Aby sprawdzić czy ten tytuł właśnie dla ciebie, zdobądź swoją kopię Watch Dogs 2 w przedsprzedaży.

No koorwa juz lece.

Tekst powstał przy współpracy z g2a. Strony, na której sprzedają klucze z kradzionych kart kredytowych i w ogóle niewiadomego pochodzenia. 

Opublikowano

Właśnie przeczytałem, że zeszło na świecie 70 mln GTAV O_O Żeby inne gry sprzedawały się chociaż w 1/20 tego to byłoby fajnie :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.