Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Mgs v :yao: mesjasz :dynia:

Jakieś 90% forum sądzi, że MGSV mesjasz aktualnej generacji do końca pierwszego chaptera. Także zamilcz prosię.

90 % ?  :mog:  Chyba w subforum MGS 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 700 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

@ofi

jakieś 90% narzekało na fabułę, za to chwaliło gameplay. który po max 20h (czyli połowie kampanii lulz) i tak zaczynał uderzać powtarzalnością, tak więc żaden mesjasz

parę dobrych kawałków z I i II aktu ten growy frankeinstein miał, ale próba zaliczenia wszystkich opcjonalnych misji sprawiły że o mało się nie zrzygałem. yebać nieudolne sanboxy

Opublikowano

Fabularnie MGS1>MGS3>MGS2>MGS4>MGS5

Gameplayowo MGS5>MGS2>MGS1>MGS3>MGS4

Co do oceny gameplayu zaznaczam, ze pokonczylem na european extreme mgsiki, a w piatce wbilem platyne.

Amen.

Opublikowano

@zetta

wersję z ulepszoną kamerą trójki rozumiem też zaliczyłeś, czy za lepszy gameplay uznałeś częstsze okazje do zoomowania cut scenek i pasjonujące szukanie bomb, po całym zwiedzonym już raz obiekcie?

snejk iter z kamerą tpp, zakresem ruchów i sterowaniem V, byłby ideałem skradanki

oraz joggingiem z psem :rotfl:

https://media.giphy.com/media/Do0Ng3V2Zg7Bu/giphy.gif

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Bardziej bralem pod uwage potyczki z bossami w MGS2 ktore to na european extreme totalnie wchodzily gameplayowo na inny lewel :banderas:

Ja wiem gruby jezdzacy na rolkach ale wez go zaoraj na european extreme :D

Co do Prosiaka to w Japonii ta konsola nikogo, wszyscy tu wyczekuja nerwowo teraz tylko na to

06ef3ceb76916c88c71e56c778d1458d.jpg

Japonskie :banderas: fuckin everywhere.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

nie no ja wiem że MGS3 > MGS2 w podpisie i te sprawy, ale obiektywnie, obok jedynki walki z odziałem Cobra, Volginem i The Boss dawały radę najlepiej w całej serii

zabawa z shotgunem w fpp i noktowizorem na skaczączego po drzewach kolesia z kamuflażem optycznym, zmienianie kamuflażu, szukanie śladów i nasłuchiwanie mikrofonem wiadomego snajpera, fajne walki wręcz, dzięki ulepszonemu cqc

no kaman. walka z TE do dziś uznawana jest za jedną z najlepszych boss fightów w gierkach ever. z dwójki, po latach naprawdę fajna jest tylko ostatnia, oraz z Rayami

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Co do oceny gameplayu zaznaczam, ze pokonczylem na european extreme mgsiki, a w piatce wbilem platyne.

Amen.

Mgs 2 i prawie najlepszy gameplay hehe masakra. To przegadany i nudny do bolu tytul.

U mnie grywalnosciowo tak to wyglada.

1. Mgs1 zaliczylem okolo 60 razy ba mysle nawet ze wiecej. Do dzisiaj w niego gram.

2. Mgs3:S nie przeszedlem nawet w polowe tyle co jedynke jednak tez czesto do niego wracam.

3. Mgs 5 za(pipi)isty i przystosowany do dzisiejszych czasow gameplay wraz z BB to najgrywalniejsza aktualnie gra.

4. Mgs 4 na europen extreme super sie gralo.

5. Mgs 2 jedyne co fajne to tankowiec.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

xDDD

Opublikowano

Fabularnie i klimatycznie MGS 1 > MGS 4 > MGS 3 > MGS 2 > MGS: PO > MGS: PW. Nie wiem jak z 5 bo nie grałem, ale wrzucanie MGS 4 w ostatnie miejsca to jakiż żart, albo sen fana fabuł pokroju Gears of War (

"It's ok Dom"

) czy Halo (aka Xboxowe 4K - Kolejne Kolorowe Kosmiczne Krasnale). Zresztą gameplayowo MGS 4 to najlepszy MGS (nie licząc MGR), przynajmniej zrobili cywilizowane sterowanie, a do tego ta grafika ryła beret, muzyka, zabawy z camo, miło wspominam ;)

Opublikowano

Zresztą gameplayowo MGS 4 to najlepszy MGS

Amen koniec tematu XD
Opublikowano

Oczywiście należy dodać, że MGS 4 był ex'em na PS3, który w swoim czasie gniótł bosą stopą ex'y na XDoxa 360.

Opublikowano

Jezu, a Ci znowu o tym szrocie mgs

Opublikowano

Po 4 aktach w mgs4 dobry jest tylko

powrót do shadow moses

reszta meh. Nie wiem gdzie ty mendrek widzisz ten dobry gameplay czyżby w piatym akcie? Nadal wierzę.

Edytowane przez Mendrek
Tag spoiler.

Opublikowano

Rayos nadal mgs'ow nie pokonczyl.

Opublikowano

Ja (pipi)ie ci wracają do tegp szrota mgs .... ile razy możecie kłócić się o to samo? W dodatku klapy kłócą się z klapami a boty stoją z boku i się śmieją.

P.s. zastanawiam się czy kupić coda dla 2 singli i potem sprzedać. Boję się tylko że po zakupie w lustro nie będę mógł spojrzeć

Opublikowano

Jakim trzeba być umysłowo chorym PRowcem, żeby robić NOCNĄ PREMIERE, zaznaczam NOCNĄ PREMIERĘ call of twoja stara, a zupełnie olać rok temu mesjasza MGSV : PP? 

Ta branża to beka, z kingą na czele :facepalmz: + wciskanie raka yanuszom i sebixom żeby sobie po pifpafowali gdy stara robi obiad i po ryju od męża akurat nie dostaje, bo była wypłata 900zł to na wódke starczy.

W tym roku nie bylo w wiekszosci nocnej premiery, bo byla niska ilosc zamowien przedpremierowych w sklepach.

Opublikowano

Niepodejmuje rozmowy z ludźmi co sądzą, że mgs2 skończył się na tankowcu. Jak nie kumacie po co w tej całej historii był raiden to radzę wam przeanalizować fabułe z big shell, zamiast przyczepiac się do grubasa na wrotkach. Litości.

Do tego żeby w ogóle nie ukończyć mgsow i pisać na takim forum to trochę dynia.

Wracając, call of pupy to jedna z najmocniej shejtowanych gier w historii przez samych fanów a ps polska wrzuca sweet foteczki z nocnej premiery. Gdzie tu logika

Opublikowano

Dynia to jarać się czym więcej niz pierwszą częscią tej crapowej serii

Opublikowano

Sorry, ale najlepszy jest Meat Gear 2 Solid Snake, reszta nie dorasta nawet do pięt.

Fakt 2 - MGS4 to najgorsza cześć serii i jedna z gorszych gier w jakie grałem na PS3. Nie mam pojęcia jak można było się tym jarac.

Opublikowano

Wracając, call of pupy to jedna z najmocniej shejtowanych gier w historii przez samych fanów a ps polska wrzuca sweet foteczki z nocnej premiery. Gdzie tu logika

umowa pomiędzy Sony a Activision piękny kawalarze.

Na tej samej zasadzie Battlefield 1 był promowany wyłącznie w wersji na  Xboxie One 

Opublikowano

mgs4>mgs5 handlujcie

oFi - kazdy wie po co jest raiden ale big shell jest nudny, brzydki, oferuje dramatyczny backtracing i slabe walki z bossami

Opublikowano

Mgs3 to najlepszy Mgs pod każdym względem i na tym koniec dyskusji.

Opublikowano

1>3

Opublikowano

Trójka jako całokształt jest najlepsza,reszta ma lepsze i gorsze elementy ale ogólnie słabsze od pierwszych przygód BB. MGS2 spoko gierka jak się biega Snake'iem, reszta meh z przebłyskami. Choć rozumiem,że są ludzie co się lubują w czytaniu suchych analiz tych majaków Kojimy na kilka stron A4 i dzięki temu pianiu w necie,że the best MGS ever xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.