Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Mgs v :yao: mesjasz :dynia:

Jakieś 90% forum sądzi, że MGSV mesjasz aktualnej generacji do końca pierwszego chaptera. Także zamilcz prosię.

90 % ?  :mog:  Chyba w subforum MGS 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

@ofi

jakieś 90% narzekało na fabułę, za to chwaliło gameplay. który po max 20h (czyli połowie kampanii lulz) i tak zaczynał uderzać powtarzalnością, tak więc żaden mesjasz

parę dobrych kawałków z I i II aktu ten growy frankeinstein miał, ale próba zaliczenia wszystkich opcjonalnych misji sprawiły że o mało się nie zrzygałem. yebać nieudolne sanboxy

Opublikowano

Fabularnie MGS1>MGS3>MGS2>MGS4>MGS5

Gameplayowo MGS5>MGS2>MGS1>MGS3>MGS4

Co do oceny gameplayu zaznaczam, ze pokonczylem na european extreme mgsiki, a w piatce wbilem platyne.

Amen.

Opublikowano

@zetta

wersję z ulepszoną kamerą trójki rozumiem też zaliczyłeś, czy za lepszy gameplay uznałeś częstsze okazje do zoomowania cut scenek i pasjonujące szukanie bomb, po całym zwiedzonym już raz obiekcie?

snejk iter z kamerą tpp, zakresem ruchów i sterowaniem V, byłby ideałem skradanki

oraz joggingiem z psem :rotfl:

https://media.giphy.com/media/Do0Ng3V2Zg7Bu/giphy.gif

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Bardziej bralem pod uwage potyczki z bossami w MGS2 ktore to na european extreme totalnie wchodzily gameplayowo na inny lewel :banderas:

Ja wiem gruby jezdzacy na rolkach ale wez go zaoraj na european extreme :D

Co do Prosiaka to w Japonii ta konsola nikogo, wszyscy tu wyczekuja nerwowo teraz tylko na to

06ef3ceb76916c88c71e56c778d1458d.jpg

Japonskie :banderas: fuckin everywhere.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

nie no ja wiem że MGS3 > MGS2 w podpisie i te sprawy, ale obiektywnie, obok jedynki walki z odziałem Cobra, Volginem i The Boss dawały radę najlepiej w całej serii

zabawa z shotgunem w fpp i noktowizorem na skaczączego po drzewach kolesia z kamuflażem optycznym, zmienianie kamuflażu, szukanie śladów i nasłuchiwanie mikrofonem wiadomego snajpera, fajne walki wręcz, dzięki ulepszonemu cqc

no kaman. walka z TE do dziś uznawana jest za jedną z najlepszych boss fightów w gierkach ever. z dwójki, po latach naprawdę fajna jest tylko ostatnia, oraz z Rayami

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Co do oceny gameplayu zaznaczam, ze pokonczylem na european extreme mgsiki, a w piatce wbilem platyne.

Amen.

Mgs 2 i prawie najlepszy gameplay hehe masakra. To przegadany i nudny do bolu tytul.

U mnie grywalnosciowo tak to wyglada.

1. Mgs1 zaliczylem okolo 60 razy ba mysle nawet ze wiecej. Do dzisiaj w niego gram.

2. Mgs3:S nie przeszedlem nawet w polowe tyle co jedynke jednak tez czesto do niego wracam.

3. Mgs 5 za(pipi)isty i przystosowany do dzisiejszych czasow gameplay wraz z BB to najgrywalniejsza aktualnie gra.

4. Mgs 4 na europen extreme super sie gralo.

5. Mgs 2 jedyne co fajne to tankowiec.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

xDDD

Opublikowano

Fabularnie i klimatycznie MGS 1 > MGS 4 > MGS 3 > MGS 2 > MGS: PO > MGS: PW. Nie wiem jak z 5 bo nie grałem, ale wrzucanie MGS 4 w ostatnie miejsca to jakiż żart, albo sen fana fabuł pokroju Gears of War (

"It's ok Dom"

) czy Halo (aka Xboxowe 4K - Kolejne Kolorowe Kosmiczne Krasnale). Zresztą gameplayowo MGS 4 to najlepszy MGS (nie licząc MGR), przynajmniej zrobili cywilizowane sterowanie, a do tego ta grafika ryła beret, muzyka, zabawy z camo, miło wspominam ;)

Opublikowano

Zresztą gameplayowo MGS 4 to najlepszy MGS

Amen koniec tematu XD
Opublikowano

Oczywiście należy dodać, że MGS 4 był ex'em na PS3, który w swoim czasie gniótł bosą stopą ex'y na XDoxa 360.

Opublikowano

Jezu, a Ci znowu o tym szrocie mgs

Opublikowano

Po 4 aktach w mgs4 dobry jest tylko

powrót do shadow moses

reszta meh. Nie wiem gdzie ty mendrek widzisz ten dobry gameplay czyżby w piatym akcie? Nadal wierzę.

Edytowane przez Mendrek
Tag spoiler.

Opublikowano

Rayos nadal mgs'ow nie pokonczyl.

Opublikowano

Ja (pipi)ie ci wracają do tegp szrota mgs .... ile razy możecie kłócić się o to samo? W dodatku klapy kłócą się z klapami a boty stoją z boku i się śmieją.

P.s. zastanawiam się czy kupić coda dla 2 singli i potem sprzedać. Boję się tylko że po zakupie w lustro nie będę mógł spojrzeć

Opublikowano

Jakim trzeba być umysłowo chorym PRowcem, żeby robić NOCNĄ PREMIERE, zaznaczam NOCNĄ PREMIERĘ call of twoja stara, a zupełnie olać rok temu mesjasza MGSV : PP? 

Ta branża to beka, z kingą na czele :facepalmz: + wciskanie raka yanuszom i sebixom żeby sobie po pifpafowali gdy stara robi obiad i po ryju od męża akurat nie dostaje, bo była wypłata 900zł to na wódke starczy.

W tym roku nie bylo w wiekszosci nocnej premiery, bo byla niska ilosc zamowien przedpremierowych w sklepach.

Opublikowano

Niepodejmuje rozmowy z ludźmi co sądzą, że mgs2 skończył się na tankowcu. Jak nie kumacie po co w tej całej historii był raiden to radzę wam przeanalizować fabułe z big shell, zamiast przyczepiac się do grubasa na wrotkach. Litości.

Do tego żeby w ogóle nie ukończyć mgsow i pisać na takim forum to trochę dynia.

Wracając, call of pupy to jedna z najmocniej shejtowanych gier w historii przez samych fanów a ps polska wrzuca sweet foteczki z nocnej premiery. Gdzie tu logika

Opublikowano

Dynia to jarać się czym więcej niz pierwszą częscią tej crapowej serii

Opublikowano

Sorry, ale najlepszy jest Meat Gear 2 Solid Snake, reszta nie dorasta nawet do pięt.

Fakt 2 - MGS4 to najgorsza cześć serii i jedna z gorszych gier w jakie grałem na PS3. Nie mam pojęcia jak można było się tym jarac.

Opublikowano

Wracając, call of pupy to jedna z najmocniej shejtowanych gier w historii przez samych fanów a ps polska wrzuca sweet foteczki z nocnej premiery. Gdzie tu logika

umowa pomiędzy Sony a Activision piękny kawalarze.

Na tej samej zasadzie Battlefield 1 był promowany wyłącznie w wersji na  Xboxie One 

Opublikowano

mgs4>mgs5 handlujcie

oFi - kazdy wie po co jest raiden ale big shell jest nudny, brzydki, oferuje dramatyczny backtracing i slabe walki z bossami

Opublikowano

Mgs3 to najlepszy Mgs pod każdym względem i na tym koniec dyskusji.

Opublikowano

1>3

Opublikowano

Trójka jako całokształt jest najlepsza,reszta ma lepsze i gorsze elementy ale ogólnie słabsze od pierwszych przygód BB. MGS2 spoko gierka jak się biega Snake'iem, reszta meh z przebłyskami. Choć rozumiem,że są ludzie co się lubują w czytaniu suchych analiz tych majaków Kojimy na kilka stron A4 i dzięki temu pianiu w necie,że the best MGS ever xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.