Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

to teraz easye to klap czy bot?

a może przyszły zniczowiec?

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

o jebaniutcy jak ich zaorali  :rotfl:  :rotfl:

i to niby było lepsze od chowania się przed nalotami, siania pożogi w egzoszkieletach rodem z Aliens, ,oraz paleniem miotaczem lambert zombiaków? 

Opublikowano

No ale to żadna nowość, że na pc w multi jest kupa cheaterów. 

Tym bardziej mnie zastanawia czemu inwestowałeś w PC skoro teraz i tak glory console peasant race?

No po to by wlasnie pograc sobie w Single bez mankamentow rodem z 2010r, w 60 fpsacha i na telewizorze FULL HD. Zmeczylo mnie ciagle 25 klatek w rozdzialce z dupy w 'nowej generacji'.

Dlatego chcialbym, zeby PRO wyszlo, ale dla mnie odpowiednim testem bedzie dopiero latka do BF, gdzie wiekszosc liczy procesor.

ahhahaa nie mogę z easyego xD jesteś jak chorągiewka podczas huraganu, jeszcze niedawno elaboraty o piec gamingu w samych superlatywach, a teraz konsole znowu gurom

No u Ciebie ewidentnie od dluzszego czasu problemy ze zrozumieniem tekstu czytanego - od poczatku swojej przygody z PC Gamingiem pisalem, ze hobby nie dla kazdego przez koszty i ze zawsze bede musial miec konsole do gier multi, ktorych lubie. W sumie to chcialbym zeby producenci wydali raz 1 wersje do(pipi)anej konsoli za pare tysiecy, ktora starczylaby na dluzej, niz majac co 2 lata wydawac (pipi) za 1600 zl, ktore niejednokrotnie nawet w rozdzielczosci 720 p nie radzi sobie z 30/60 fpsami, czego najlepszym przykladem jest np. konsola MS.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No mówiłem, że Gearsy 4 w singlu to rozczarowanie roku. Czytaj moje posty nobody. :lapka: 

Opublikowano

o jebaniutcy jak ich zaorali  :rotfl:  :rotfl:

i to niby było lepsze od chowania się przed nalotami, siania pożogi w egzoszkieletach rodem z Aliens, ,oraz paleniem miotaczem lambert zombiaków? 

sami się zaorali. Przestałem oglądać po stwierdzeniu że typek grał na normalu i przeciwnicy po położeniu na glebę go nie dobijali - no super idioto, to może zmień poziom trudności na wyższy to wtedy  istnienia osłon zacznie mieć sens i trzeba będzie myśleć przed każdą walką.

Opublikowano

no ale na normalu w jedynce dobijali i o to chodzi. także zanim zaczniesz sypać inwektywami w stronę osób, które grę ci obrażajo, zapoznaj się dobrze z materiałem.

Opublikowano

Jakby zrobić zestawienie poszczególnych postów isis na przestrzeni tego roku to niezły Two-Face by wyszedł. Rok temu laptop z biedry ciągnął gierki z konsoli bez popity, a gierki z Xone to już w ogóle, a dzisiaj: "gram na PC od lutego i juz z 3 razy sprzet zmienialem", "Gdzie jest teraz ten GTX ? potrafi wyciagnac chcocaz 30 klatek w Wiedzminie, Forzy, Gearsach i innych ? Moze jak wytniemy trawe i ustawimy tekstury na srednie."  :dynia: 

Opublikowano

nagraj filmik jak wykonujesz obrot o 720 stopni, mozesz?

po co? masz pełno na youtube montaży z kal of djuti typków którzy się w tym specjalizują.

chce zobaczyc ile zajmuje tobie obrocenie sie, bo generalnie to co pokazales, to pruta do przodu i skrecanie maks o 90.stopni. 

generalnie moznaby biec za toba przez caly mecz i nie pokapowalbys sie bez dzwieku.

Opublikowano

No mówiłem, że Gearsy 4 w singlu to rozczarowanie roku. Czytaj moje posty nobody. :lapka:

Wedlug Mazzeo najlepsza czesc serii 

No ale chlop QB 5 razy przechodzil... :dynia:

Opublikowano

no ale na normalu w jedynce dobijali i o to chodzi. także zanim zaczniesz sypać inwektywami w stronę osób, które grę ci obrażajo, zapoznaj się dobrze z materiałem.

quoted for truth oraz podtrzymania shitstormu

Opublikowano

Jakby zrobić zestawienie poszczególnych postów isis na przestrzeni tego roku to niezły Two-Face by wyszedł. Rok temu laptop z biedry ciągnął gierki z konsoli bez popity, a gierki z Xone to już w ogóle, a dzisiaj: "gram na PC od lutego i juz z 3 razy sprzet zmienialem", "Gdzie jest teraz ten GTX ? potrafi wyciagnac chcocaz 30 klatek w Wiedzminie, Forzy, Gearsach i innych ? Moze jak wytniemy trawe i ustawimy tekstury na srednie."  :dynia: 

Rok temu dyskutowales ze mna o Ori, Killer Instinct, Dead Rising i innych starszych gierkach, ktore pojda nawet na laptopie z biedry, wiec skoncz wreszcie (pipi)ic 3 po 3. No i dziwne, by athlon za 1200 zl z nie ciagnal tych gierek, bo sam procek kosztowal tyle co Twoja konsola na premiere - a mial przypominam 3 LATA. No to teraz kazdy laptop pewnie ma lepszy procesor. To z czym ma miec problem ? z grami, ktore na nextgenie MS chodza w 720p, ze screen tearingiem w 15 fpsach miejscami. i  pewnie Cie zaskocze - nadal pograsz sobie w Horizon, QB i inne exy MS w jakosci z konsoli - tylko co to (pipi) jest za jakosc ? 20 lat jeszcze bedziemy czekac na sprzet, ktora wyswietliu 60 fpsow w grze? Dlatego mam Peceta, bo jak nagle zapragne NEXTGENA, to odpalam steama i gram w 1080p w 60 fpsach z efektami, ktorych na prozno szukac na konsolach. 

A to ze nagle po premierze pascali smok z przed roku w kazdej nowej grze smokiem juz nie jest to normalna kolej rzeczy kazdego rynku - nie tylko PC.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No ale na Normalu ktoś kto grał w Girsy od czasów X360, to dzisiaj stopami gra i z jednym okiem zamkniętym, więc co komu po takich wrażeniach z gry.

Opublikowano

a ty też nobody nie pisz, że zaorali, bo mówią, że gra jest w porządku, tyle, że widać trochę, że zabłądziła przez focus testy

mam was rozstawić po kątach czy będziecie grzeczni?

Opublikowano

a ty też nobody nie pisz, że zaorali, bo mówią, że gra jest w porządku, tyle, że widać trochę, że zabłądziła przez focus testy

mam was rozstawić po kątach czy będziecie grzeczni?

od 14.20, do końcu mówili coś kawałku guwna, oraz rekomendowali zamiast niego DOOMa oraz Vanquish, więc jednak ZAORALI

nie, nie, tak jest właśnie najfajniej w temacie

Opublikowano

No ale na Normalu ktoś kto grał w Girsy od czasów X360, to dzisiaj stopami gra i z jednym okiem zamkniętym, więc co komu po takich wrażeniach z gry.

Ale to nie ma znaczenia. AI jest tak zaprojektowane, że w ogóle olewa powalonego gracza. Taki gracz staje się dla nich niewidzialny przez co wystarczy mashować A i samemu wstać(co też jest strasznym ułatwiaczem). Owszem można ustawić wyższy poziom trudności ale to niczego nie zmieni. Ta mechanika dalej będzie istnieć w grze na innych poziomach trudności. I to to tu chodzi. 

No ale chlop QB 5 razy przechodzil...  :dynia:

Z botów to chyba tylko ja przekazuję czystą brudną prawdę na temat exów Xboksa. :cool:

U klapów to bym wymienił szanownego moderatora drzewko Bonzaj oraz od biedy użytkownika nobody(takie trochę naciągane bo jednak jednoplatformowiec ale nie jest raczej ślepo zapatrzony w playstation). 

Opublikowano

No trzeba miec naprawde zmazzeowany mozg by sie kolejna czescia Gearsow w singlu jarac. Jeszcze jak ktos lubi tryb wieloosobowy w tej grze, to rozumiem, ale singiel ?  :bad:

Edytowane przez easye

Opublikowano

nagraj filmik jak wykonujesz obrot o 720 stopni, mozesz?

po co? masz pełno na youtube montaży z kal of djuti typków którzy się w tym specjalizują.

chce zobaczyc ile zajmuje tobie obrocenie sie, bo generalnie to co pokazales, to pruta do przodu i skrecanie maks o 90.stopni. 

generalnie moznaby biec za toba przez caly mecz i nie pokapowalbys sie bez dzwieku.

xD to na czym gra online polegać, na kontrolowaniu mapy i strzelaniu do celów w miejscach w których spodziewasz się ich spotkać czy na kręceniu bączków i by się upewnić czy ktoś przypadkiem ci na plecy nie wlazł? i co tu ma dźwięk do rzeczy, jakbym grał na pececie bez dźwięku to też bym padł od typa który zaszedł mi plecy i nie pomogłaby mi myszka.

mogę ustawić sensitivity na gałce takie, że odwróce się w ułamek sekundy, nie wiem tylko czego miałoby to dowodzić.

quoted for truth oraz podtrzymania shitstormu

powszechnie wiadomo że gry mają niższy poziom trudności niż kiedyś, tym bardziej nie rozumiem dlaczego goście oceniają mechanikę gry grając TYLKO na poziomie normalnym

No ale chlop QB 5 razy przechodzil...  :dynia:

co ty pierdolisz? nowy tydzień i zapomniałeś znów o lekach? czy może znowu udajesz debila?

Opublikowano

No nie raz jak byla beka z QB i tego ze dobrze ze w ogole chlopy serial dokrecili na kolanie, bo tak czlowiek by w 1 wieczor ukonczyl, gdzie dla przykladu podawalo sie 21h z Uncharted 4, to wchodzil Mazzeo i rospiywal sie o 5 zakonczeniach ! xDD Przeciez to jak jak 5 razy Knack!

dzisiaj nawet bym nie potrafil powiedzic czym one sie roznily, od typical sredniakow, 'odpowiedz A, albo B', 'uratuj A, albo B' - kolejna gra generacji czolowego. Max Payne naszych czasów!

NO DYNIA!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Z botów to chyba tylko ja przekazuję czystą brudną prawdę na temat exów Xboksa. :cool:

U klapów to bym wymienił szanownego moderatora drzewko Bonzaj oraz od biedy użytkownika nobody(takie trochę naciągane bo jednak jednoplatformowiec ale nie jest raczej ślepo zapatrzony w playstation). 

dwie siódemki dla dwóch fałszywych mesjaszy w ciągu jednego roku. szanuję te killing spree i wierzę tylko ci

ale tego drugiego to już mogłeś nie pisać 

<leci robić fotkę odpalonego Warcraft 3 Frozen Throne, oraz new 3dsa z tymi samymi czterema kartami co na ostatniej fotce>

Opublikowano

Myslale ze isis jest taki irytujacy tylko jaka blacharz. Mylilem sie.

Opublikowano

@nobody

Wiedziałem, że wspomnisz warcrafta i 3dsa. :cool:

Na początku dałem Gearsom 4 7/10, ale jak już sobie przegryzłem co tam się odkremówkowało to jednak zdecydowałem, że to za dużo i zmieniłem w swojej tabelce na 6. xd

Multi to jest 10/10, no ale single, panie i panowie, szkoda strzępić ryja generalnie. Strasznie zmarnowany potencjał. 

Opublikowano

Ale to nie ma znaczenia. AI jest tak zaprojektowane, że w ogóle olewa powalonego gracza. Taki gracz staje się dla nich niewidzialny przez co wystarczy mashować A i samemu wstać(co też jest strasznym ułatwiaczem). Owszem można ustawić wyższy poziom trudności ale to niczego nie zmieni. Ta mechanika dalej będzie istnieć w grze na innych poziomach trudności. I to to tu chodzi. 

No to coś słabo w tego Girsa grałeś :P Nie mówiąc już, że na Insane to w ogóle powalania nie ma tylko zgon na miejscu - ale "wyższy poziom trudności niczego nie zmieni. :D No ale nie grałem na normalu, a nawet gdyby to bym na tym poziomie pewnie nie miał okazji być powalonym XD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

@nobody

Wiedziałem, że wspomnisz warcrafta i 3dsa. :cool:

skąd wiedziałeś że akurat Warcrafta stalkerze? :cool:

Opublikowano

@nobody

Wspominałeś kiedyś o nim z tego co pamiętam.

@Don

No widać jak czytanie ze zrozumieniem kuleje u Ciebie. Skoro ktoś gra na normalu to napisałem, że na wyższych poziomach trudności(a więc insane tego nie ma bo jest zgon). Natomiast ustawienie wyższego poziomu trudności nie zmieni tego, że ta funkcja zniknie z gry w ogóle. Zniknie może na insane, ale na reszcie poziomów trudności to dalej będzie. Rozumiesz teraz? Chodzi o funkcję w grze znajdującą się na niższych poziomach trudności gdzie po powaleniu przeciwnicy całkowicie ignorują gracza i zamiast go dobić aby załadował się checkpoint kierują swój ogień na sojusznikach. Nie zmusisz nikogo aby grał na hardkorze czy insane bo zwyczajnie może nie chcieć się męczyć z jakąś sekcją 2 godziny(w ogóle ten argument jest głupi). Ktoś chce sobie przejść grę na normalu, ale zwyczajnie widzi, że AI jest źle zaprojektowane bo powinno dobić gracza nawet na najniższym poziomie trudności, tak po prostu. Tak nakazuje logika. 

Jeszcze zadam Ci jedno pytanie. Czy jeżeli na poziomie insane gracz nie ginąłby od razu tylko zostałby powalony, mógłby się czołgać to czy nie byłoby iście głupie jakby wrogowie kompletnie go ignorowali? 

To pytanie retoryczne.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No nie raz jak byla beka z QB i tego ze dobrze ze w ogole chlopy serial dokrecili na kolanie, bo tak czlowiek by w 1 wieczor ukonczyl, gdzie dla przykladu podawalo sie 21h z Uncharted 4, to wchodzil Mazzeo i rospiywal sie o 5 zakonczeniach ! xDD Przeciez to jak jak 5 razy Knack!

dzisiaj nawet bym nie potrafil powiedzic czym one sie roznily, od typical sredniakow, 'odpowiedz A, albo B', 'uratuj A, albo B' - kolejna gra generacji czolowego. Max Payne naszych czasów!

NO DYNIA!

gdybym miał moderatora to bym się założył o bana i dobrze że nie mam bo jedyną osobą z którą byś teraz rozmawiał o gierkach byłby Figaro

gdzie rozpisywałem się o zakończeniach w QB, tutaj, gdzie napisałem jedno zdanie, bzdurę for the beka?

http://www.psxextreme.info/topic/110561-console-wars-9-plują-na-was-a-wy-się-cieszycie/?p=3691913

gdzie napisałem że gearsy to najlepsza część serii? tutaj?

http://www.psxextreme.info/topic/105554-gears-of-war-4/page-74?do=findComment&comment=3848604

Podobała mi się bardzo ta część, jeśli chodzi o kampanie to IMO kolejność jest taka: 2>4>1>3>Judgment

jebie mnie twoja opinia o tej grze, ale już nie pierwszy raz widzę jak kłamiesz, przeinaczasz albo manipulujesz moją wypowiedź albo kogoś innego. Że nie dostałeś bana to chyba było to niedopatrzenie ze strony Colina, Kyo i Bansaia bo jesteś irytujący bardziej niż Figaro.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.