Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Crashe, pierwszy jak and dexter, stare czy nowe raymany, heart of darkness wcale a wcale porzadne nie byly

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Crashe, pierwszy jak and dexter, stare czy nowe raymany, heart of darkness wcale a wcale porzadne nie byly

i tak lepsze wszystko było na nintendo jesli chodzi o ten gatunek

Opublikowano

Właśnie gram w Fast Racing Neo, oczywiście na WiiU. Co za gra. Wipeout na Nintendo. Walka do ostatnich chwil o miejsce. :fsg:

A Ficek zamiast kupić i ograć to co? Dalej narzeka, że sony zamknęło studio od wipeouta. :reggie:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Właśnie gram w Fast Racing Neo, oczywiście na WiiU. Co za gra. Wipeout na Nintendo. Walka do ostatnich chwil o miejsce. :fsg:

A Ficek zamiast kupić i ograć to co? Dalej narzeka, że sony zamknęło studio od wipeouta. :reggie:

Co tam za gierki przytuliłeś z konsolą? XCX, Monster Hunter, Bayonettka, MPTrilogy... itd. wszystko ma byc ograne.

Opublikowano

Co tam za gierki przytuliłeś z konsolą? XCX, Monster Hunter, Bayonettka, MPTrilogy... itd. wszystko ma byc ograne.

Grozisz mi?!

Z konsolą było Splatoon, MK8, Fast Racing Neo, Super Metroid, Super Mario 64 i coś tam jeszcze. Ragus król.

XCX mam zamiar pograć, zobaczymy czy przejdę. I może Bayonetkę, ale od jedynki się srogo odbiłem bo to jest typowo japońska gra jeśli chodzi o klimat. 

Opublikowano

suteq to sprzedaj mi tanio po starej znajomosci jak juz przejdziesz te gierki konsole i ten caly zestaw od ragusa

Opublikowano

Na razie już mam zaklepane przez kogoś innego, ale jakby się rozmyślił to spoko chociaż i tak wiem, że nie kupisz. :lapka:

LTHlVs0.jpg

Ale miałem pełno w gaciach gdy chuya zobaczyłem kątem oka. :obama: 

Opublikowano

Ja tam za takimi wyscigami nie przepadam, ale jak ktos Wipeoutem plakal, to powinien juz z WiiU siedziec. Koszmar epileptyka ;)

Opublikowano

Czyżby ktoś tu wysnuł teze, że platformówka na 7/10 zjada Conkera i 2 częsci Banjo?

xD

Przecież to nie jest platformówka tylko strzelanka z elementami platformowymi xD klapy nawet nie wiedza co to porządna platformówka bo nigdy taka nie zawitała na ich konsoli

od kiedy asax jest klapersem?

Ja tam za takimi wyscigami nie przepadam, ale jak ktos Wipeoutem plakal, to powinien juz z WiiU siedziec. Koszmar epileptyka  ;)

no to by tłumaczyło 30 fps w PGR i Horizon 

Opublikowano

Całe twoje szczęście, że masz zaległości, bo tak od kilku miesięcy byś siedział jak reszta twoich zielonych kolegów w cw 24/7. Bądźcie silni, wytrzymajcie jeszcze te kilka dni i Knur wam wrzuci do budy najgorszą wersje korytarzyka w 720p na 9h i możecie wystawić na allegro.

Niebieska szlachta ma problemy innego rodzaju, stół od daniny się ugina, a już jedzie dostawa kolejnych pyszności. Ale nie dla psa kiełbasa, dla pana.

Jeśli tymi "pysznościami" nazywasz dałnienie się na widok Totema w multi K®lapczarted 4 to niektórzy będą wzywać lekarza i Sanepid, albowiem będą podejrzewać jakiegoś gronkowca, a to po prostu rzyganie z beki będzie! :yao:

Opublikowano

i tak lepsze wszystko było na nintendo jesli chodzi o ten gatunek

bo zestawianie gierek na 8 - 9/10 z najlepszymi markami w branży to faktycznie wielka ujma :yao:

dobra, pójdźmy tą drogą: ORI TO CRAP BO SUPER MARIO 3D LAND LEPRZE

Mam nadzieję że zdaliście sobie sprawę z własnego autyzmu. 

Opublikowano

ale to jest bluber i jego wrodzone dopier.dalanie, kubson pisal, ze playstation nie doczekalo sie porzadnych platformerow, to mu wymienilem te wg mnie porzadne, slowem, ani on ani ja nie pisalismy ze sa one lepsze niz najkwieksze legendy gatunku no ale bluber jak ma w zwyczaju musi zmienic temat i wcisnac marchewke w mrowisko :P

Opublikowano

a na zlocie był zupełnie inny parowa je,bana

Opublikowano

Jeszcze napiszcie że czekacie na watchdogs 2 bo może ubi się poprawi.

Jak kolega wyżej wspomniał autyzm się ostatnio rozwija w cw, niedługo temat zmieni nazwę na "Yano Wars 10: yano pluje na was a wy klaskacie d..upą".

Opublikowano

Moja dwa ulubione skrypty botów:

- gierka x skończyła się na części x

- a znasz w ogóle kolejne?

- nie, ale się skończyła

- grałeś w gierkę x?

- y > x

- no ale pytam czy grałeś w x?

- cisza w temacie, albo zdanie profesjonalnej recezji z pierwszej godzinki 

PIENKNE JAK RASOWO CZYSTA EUROPA :fsg:

Opublikowano

Yebac ubi, watchdogsy skończyły się na pierwszej części :daddy:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Moja dwa ulubione skrypty botów:

- gierka x skończyła się na części x

- a znasz w ogóle kolejne?

- nie, ale się skończyła

- grałeś w gierkę x?

- y > x

- no ale pytam czy grałeś w x?

- cisza w temacie, albo zdanie profesjonalnej recezji z pierwszej godzinki 

PIENKNE JAK RASOWO CZYSTA EUROPA :fsg:

Kto tak robi i o jakie gierki chodzi? TELL ME

Opublikowano

powiem jak powiesz co o takich podludziach myślisz :problem:

Opublikowano

No troszkę beka wnusiu.

To pierwsze chyba odnosi się do mgsa więc obstawiam kubsona. 

Tego drugiego to nie umiem skojarzyć z konkretną osobą, bo dużo tego latało. xD

Twoja kolej kolego. :problem: 

Opublikowano

Ja lubiłem taki skrypt nobody'iego:

if someone says something about the last of us

then print "ale koniecznie musisz zagrać bez huda na hardzie!11"

Opublikowano

Nobody je,bany jednoplatformowiec

Inb4 fotki 3dsa i laptopa z biedry

Opublikowano

dostawa pyszności to będzie na gametrade, weekend po premierze totemów

Za to w Quantum Fucking Breake bedzie grania do konca generacji! xD
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.