Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

A propo głośności PROsiaka, to tutaj wrzuciłem filmik i się wypowiedziałem  - http://www.psxextreme.info/topic/113384-playstation-4-pro/?p=3864502 

W skrócie, takiego hałasu nie miałem od czasu mojego pierwszego x360 i grania z płyty.

W BF1 mam to samo co ten ziomek na filmiku u góry :)

Edytowane przez Radovan

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

no wlasnie najlepsza konsola microspiyerdolin chodzila jak kosiarka, ale wszyscy oczywiscie o tym zapomnieli, je.bane zamiatajace wszystko pod dywan szczury.

Opublikowano

No nie wiem, minęło 11 lat od tamtej pory, może przeciętny gracz wymaga już troszkę więcej ;)

Opublikowano

Zresztą po wprowadzeniu instalacji na 360 konsola była cichutka. 

Opublikowano

A to ma jakieś znaczenie jak pracowały pierwsze X360? Sony kilka lat po premierze PS4 nadal nie umie zrobić cichej konsoli xD

Opublikowano

no wlasnie najlepsza konsola microspiyerdolin chodzila jak kosiarka, ale wszyscy oczywiscie o tym zapomnieli, je.bane zamiatajace wszystko pod dywan szczury.

a ktoś to neguje że chodziła jak odkurzacz? to yeti lata po subforach mówiąc że PROstak kulturalnie pracuje xD

Opublikowano

a ktoś to neguje że chodziła jak odkurzacz? to yeti lata po subforach mówiąc że PROstak kulturalnie pracuje xD

chryste, czy ty masz jakis magnes na moje posty? 

no nikt nie neguje, ale czy ktos o tym stale (pipi)i i jest to dla niego wazne, kiedy sie spuszcza na sredniej klasy strzelanki pokroju gears of war albo halo?

Opublikowano

A w dziale Xone się kłócimy czy jak komuś nowego Xone słychać cokolwiek jak przyłoży ucho do konsoli, to czy trzeba wysyłać do serwisu ;)

Opublikowano

ehhhh najtmer znowu ma ból dupy, chyba stalker sie crashuje zbyt często :/

Edytowane przez suteq

Opublikowano

o co bol dupy?

po prostu to siedlisko hipokryzji, i generalnie nie widze innego celu tego tematu niz bezpodstawne obrazanie sie :P

nigdy nie bylem swiadkiem jakiejkolwiek ciekawej dyskusji tutaj, tylko mniej lub bardziej udawane przepychanki.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

chryste, czy ty masz jakis magnes na moje posty? 

no nikt nie neguje, ale czy ktos o tym stale (pipi)i i jest to dla niego wazne, kiedy sie spuszcza na sredniej klasy strzelanki pokroju gears of war albo halo?

nie wiem, ale widzę znowu ból dupy.

Opublikowano

No jak, wkładasz płytę i grasz przecież :dynia:

W doope.

Opublikowano

bolu sie nie widzi, tylko odczuwa. najwidoczniej od tych gownianych shooterkow masz syndrom bloodyscreenu  :D

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

jak patrze jak wyglada prosiak to jednak ten bol widze

Opublikowano

pierwszy inteligentny post od tygodnia.

Opublikowano

Tak to jest, jak się zbyt późno dowiaduje, że konkurent z Redmont montuje middle-gena, po czym robi się konsolę jeszcze na szybko, byleby tylko wydać jak najwcześniej od konkurencji. Wygląda jakby ktoś zrobił projekt na kolanie, jest nieco niedoszacowana i tak, głośna, choć przynajmniej nie jest zbyt droga. Jeśli jednak przełknie się pare niedogodności, to w sumie dla tych co PS4 nigdy nie mieli, wydaje się być kuszącą propozycją. Mogli poczekać, skupić się na promowaniu VR, myślę że dałoby sobie radę bez PS4 Pro na rynku ;)

Opublikowano

mendrek na bank prosiaka konstruowali dopiero po info o scorpnionie xDDDD

zreszta kazdy chyba pamieta ze to wlasnie o ps4 pojawily sie pierwsze plotki ze doczeka sie mocniejszej revizji, sam cerny przy okazji wywiadow o pro tez wspomina, ze praktycznie zaraz po premierze ps4 juz mysleli o prosiaku

Opublikowano

W świecie według Karola jeżeli coś się uda SONY, to zasługa SONY, a jak SONY coś zawali, to z winy M$. W tym świecie SONY zaprojektowało i wyprodukowało konsolę w 5 miesięcy.

Opublikowano

A propo głośności PROsiaka, to tutaj wrzuciłem filmik i się wypowiedziałem  - http://www.psxextreme.info/topic/113384-playstation-4-pro/?p=3864502 

Obejrzałem filmik. Łocurwa! Toż to lądujący rzęch Ryanair`a na lotnisku im. Lecha Wałęsy! :obama:

A ja myślałem, że nic nie przebije mojego X360 zakupionego w lutym 2006 roku. Myliłem się... :wujaszek:

Opublikowano

:dynia:

o jasny (pipi), to ja slimke chyba wezme xd moje ps4 sie az tak nie rozpedzalo

Zresztą po wprowadzeniu instalacji na 360 konsola była cichutka.

tak jak mowisz, jak grałem z plyty to sie przerazilem, a po instalacji elegancko
Opublikowano

Takie ożebrowane te plastyki w najpotężniejszej konsoli ever i jeszcze te wiatraczki muszą tak się kręcić? Czekamy na artefakty.

Opublikowano

Czyli nic się nie zmieniło odkąd byłem fanem sony. Tylko wtedy wmawiałem sobie, że sprzęt do grania musi się psuć, przegrzewać, zacinać i robić hałas większy niż kombajn zbierający ziarno 

Opublikowano

bolu sie nie widzi, tylko odczuwa.

sluchajcie specjalisty :Coolface:

Opublikowano

mendrek na bank prosiaka konstruowali dopiero po info o scorpnionie xDDDD

zreszta kazdy chyba pamieta ze to wlasnie o ps4 pojawily sie pierwsze plotki ze doczeka sie mocniejszej revizji, sam cerny przy okazji wywiadow o pro tez wspomina, ze praktycznie zaraz po premierze ps4 juz mysleli o prosiaku

Nie konstruowali go na pewno po oficjalnym info o raku skorpionie, ale na pewno takie rzeczy nie tkwią wiecznie w tajemnicy. Jest tyle zależności obecnie między firmami, że nie sądzę aby Sony nie wiedziało w pewnym momencie o planach MS-u. Sęk w tym, że być może dostali cynk za późno, albo nie wierzyli w to długo, nie wiem. Fakt że PS4 Pro wygląda na robioną w pośpiechu aż bije po oczach. A plotki? Plotki to ostatnia część łańcucha zależności, absolutnie nie sugerowałbym się kolejnością ich pierwszego upublicznienia.

Zresztą na logikę - Sony nie musiało wypuszczać Pro, mają generację w kieszeni. To MS nie ma nic do stracenia, bo pozycja Xboxa One względem konkurencji ssie pałkę zbyt mocno. Stąd middle-gen wydaje się być desperacką próbą odzyskania rynku, kosztem oczywiście jego popsucia...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.