Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Niech ktoś wrzuci jakiś kolejny news kompromitujący Sony - trzeba dać Człowiekowi "no cohones" Śniegu okazję wyjścia na piwo ;)

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 699,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

a ten x ones s nie zrobi z wiedzmina gry  w 1080?

Opublikowano

Nawet ForKej czowieku ;)

Opublikowano

Nawek w 4k ci zrobi.

Opublikowano

Gdy w grę wchdozi multiplayer, to pierwsze co robisz to odsiewasz wszystkie konsole na ktorych mozna spotkac mendrka, tak wiec po odkresleniu ps4 zostaje Ci duży wybór i chyba Xs najlepszy.

Zapomniałeś o Yano.

Opublikowano

Po co kupować konsole na której nie ma yanusza?

Opublikowano

Zrobi, ale najpierw musisz kupić w sklepie

fc1a546981f5f2e1ea7b61df8dcf2343.jpg

To będzie nawet 8k.

Opublikowano

Wytłumaczcie mi czemu tyle osób podnieca się Final Fantasy XV ? Skoro od wieeeelu lat ta firma nie wydała dobrego FF.  Czemu tyle osób w ciemno pre ordery składa jak na rynku jest wiele lepszych gier?   To prawie jak kupowanie prosiaka posiadając ps4 i nie mając tv 4k z hdr :)

Opublikowano

Ale PROsiaka się kupuje żeby grać w inFamous First Light :D

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Bo to FF i tyle ludkom wystarczy. Plus gierka była robiona taaaaaaaak długo,że dużo ludzi jest ciekawych co to za cudaka  udało się im  wymęczyć.

Opublikowano

Ale PROsiaka się kupuje żeby grać w inFamous First Light :D

aaaaaaaa to dlatego nie rozumiałem tego. Dostałemw plusie First Light ale to taka kupa była że po 5 min wyłączyłem . Jeszcze gorsze od infamous SS. 

Opublikowano

Jak infamous to tylko jedynka.

Opublikowano

Jak infamous to tylko jedynka.

Grałem rok temu, niegrywalne dzisiaj, taki 6+ sandbox lub 7 na szelkach według skali Masorza

Opublikowano

Lepiej kupic kupe od Ubi.

Square postawilo sie na wysokosci zadania serwujac nam teraz demo ktore rozwiewa wszystkie obawy i to przed sama premiera. Nie bullshoty, filmiki a demo przed sama premiera deal with it.

Opublikowano

Przyjdą mikołajki, to przyjdzie i iksboks es z girsami 4 i tytanowym januszem 2 - tak czuję w kościach. 

Opublikowano

Chyba w skali gdzie najnizsza ocena to 5

Opublikowano

Zrobi, ale najpierw musisz kupić w sklepie

fc1a546981f5f2e1ea7b61df8dcf2343.jpg

To będzie nawet 8k.

jeti wie co pisze, sam po dwóch flaszkach gra w 120fpsach i 4k na szrocie4 bez gier a później pisze posty na forum, podgracze z Bełchatowa  xDDD  :)

Opublikowano

Hmmmm a w demie jest  fabuła?  Bo obejrzałem ten film wprowadzający i fabuła jest debilna i nudna. Jak to wprowadzenie do gry to ciężko to widzę :D  Wiecie dla mnie rpg to przede wszystkim fabuła a nie gameplay. Poczekam na recenzje ale na pewno nie kupie pre ordera w ciemno. 

Opublikowano

W demie jest pierwsze okolo 2 godziny gry z fabula.

A zreszta Blant ic kupic asasyny.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Wytłumaczcie mi czemu tyle osób podnieca się Final Fantasy XV ? Skoro od wieeeelu lat ta firma nie wydała dobrego FF.  Czemu tyle osób w ciemno pre ordery składa jak na rynku jest wiele lepszych gier?   To prawie jak kupowanie prosiaka posiadając ps4 i nie mając tv 4k z hdr :)

nie wiem blantman, ale masz dużo wspólnego z yano więc tłumaczenie może byc bezsensowne.

Opublikowano

W demie jest pierwsze okolo 2 godziny gry z fabula.

A zreszta Blant ic kupic asasyny.

No wszystkie assassyny nawet unity były lepsze fabularnie od ostatnich części głównej serii FF . Ja rozumiem japońskie to musi być dobre ale tak było na ps2 :D  Poza Dark Souls i Bloodborne co ostatnio japonia na dużych konsolach nam dała w temacie jrpg?  Tales of Zeistra xD? FF Lighting returns xD ?  Star OCean 5 xDDDDDDDDD ?  

Atakujesz mnie assasynami a to o wiele lepsze gry niż wyżej wymienione. Dodatkowo trudno porównywać bo to inny gatunek ale fabularnie taki Syndicate jest o wiele ciekawszy niz star ocean :D  Jak już chcesz porównać to porównuj z Pillars of eternity, Divinity , Wiedźminem 3 czy Tyranny. 

Mam prawo się dziwić tym preorderom w ciemno. Narzekacie jak ktoś preorderuje mafie 3 czy BF1 ale FF to rzecz święta :)  Dla mnie obecnie FF to taki sam raczek jak cod. Może po premierze zmienię zdanie ale w ciemno nie kupie ponownie FF. (popełniłem ten błąd przy FFXIII). 

Jedyny jRPG jaki bez recenzji kupuje day one to persona 5 bo to się musi udać !

@Milan nie obrażaj autyzmu nie mam . 

Opublikowano

Siara, Milan, Maus w cw co się odpier.dala xD

blantman na lekach widze, asasyny lepsze niż każde jrpg :pawel:

Opublikowano

Maus, ty zdrajco..!

Przepraszam. :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.