Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

no ja mam malo czasu na granie i ps4 jest wrecz idealna, okens nie klamie

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Chciałbym wierzyć, że za remasterem Bulletstorma stoi jakiś sequel :/

Opublikowano

Czyli ps4 to idealna gra dla ludzi, którzy nie mają czasu na granie :lol: dobrze się klapy same orają

Zadna konsola nie jest dobra gdy sie nie ma czasu, ale hobby jest silniejsze.

Ale bron swojego, masz racje.

Chciałbym wierzyć, że za remasterem Bulletstorma stoi jakiś sequel :/

Ja tam nie narzekam bo nie mialem okazji pograc na trojce a bardzo chciale przejsc ta gre. Zreszta chyba dodaja tam jakas ekstra zawartosc wiec biore w ciemno

Edytowane przez okens

Opublikowano

The Game Awards 2016 - Watch Live Tonight at 9 PM ET / 6 PM PT in 4K

Panowie coś z dźwiękiem bo to na yt to jakaś lipa :/

Opublikowano

To cw to parodia, porównanie AoE do Halo Wars, gdzie ja jestem? Jeszcze dla kontrastu można porównać xbox do psx ehh, zapomniałem to inna generacja ale nic cw. Aż pójdę pograć sobie w Stronghold XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Bedzie jakis specjalny spam temat w betoniarni na ten event sony co jest jutro??

Opublikowano

No boty już kupa w majtach

Opublikowano

The Game Awards 2016 - Watch Live Tonight at 9 PM ET / 6 PM PT in 4K

Panowie coś z dźwiękiem bo to na yt to jakaś lipa :/

Oglądasz to (pipi) bo w 4k :> ? Nie żal ci czasu? 

BTW co do nagród nie rozumiem czemu najlepsza historia dostało u4 przecież takie firewatch czy oxenfree mają lepszą historie. Myślicie że to po to aby sony dostało jakąś nagrodę ?

Opublikowano

Spojrzmy na fakty:

pjpg_anxqwsp.jpg

xjpg_anxqwwa.jpg

HAHAHAHAH, JAKA SPENCEROWSKA BIEDA xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

W kazdym temacie po trailerach z TGA jakis ruch i rozkimy tylko Halo Wars 2 Don wkleil dwa filmiki i cisza. No ale tyle ludzi na feedzie prosilo o ta gre, MS taki dobry :pawel:

[*]

Opublikowano

Ja widzę liste gier co wyszły vs liste gier widm (odliczając u4, tlg i no man sky )

Szczerze od no man sky wszystko jest lepsze. Co do U4 to spoko gra a tlg jeszcze nie wyszło. Myślę że tlg < Dead Rising 4 . Na pewno ja preordera złożyłem na dr4 :>

Opublikowano

Ten trailer Death Stranding :obama: Dzielo yebanej sztuki gamingowej, do tego jak przypomne sobie o Days Gone, Horizon czy Spider Man to :obama: :obama: Tylko czekac na zapowiedz TLoU2 i mozna spokojnie w noc sylwestrowa bawic sie i pic najlepszego szampana z wiedza ze czekaj nas swietlana przyszlosc gamingu dzieki Sony :fsg:

Jak MS na E3 z ''nowych'' gier pokaze spinoff Gearsow i trzecia odnoge Forzy to zarzygam xboxa :pawel:

2420009-4823929061-MOB8p.gif

Opublikowano

U zielonych jak zawsze,wielkie zapowiedzi świętej Trójcy, a później nowe IP które mają roz(pipi)ać mózgi PacZ:

Recore

Quantum

CrackDown z mocą chmury (podejrzewam że gra będzie goty, bo prace idą pełną parą od wielu lat )

Wszelkie Inne gry poza świętą, niby nowe IP, a suma sumarum wychodzą gnioty które nikogo.. Czasami DonX, napisze coś w dziale gier xone, aby temat nie umarł.

Opublikowano

Ja widzę liste gier co wyszły vs liste gier widm (odliczając u4, tlg i no man sky )

Szczerze od no man sky wszystko jest lepsze. Co do U4 to spoko gra a tlg jeszcze nie wyszło. Myślę że tlg < Dead Rising 4 . Na pewno ja preordera złożyłem na dr4 :>

Dlaczego tak myslisz?

Widziales najnowsze trailery z TLG? Ta gra emanuje wspanialym klimatem niczym jej poprzedniczki. Te 9 lat oczekiwan sa prawie jak zamierzone dzialanie- dodaja jej mistycyzmu

Opublikowano

Mistycyzm jak w Half Life 3.

Opublikowano

XD wytaczanie tematów z działu PS4 jako jakikolwiek argument to taki headshot w kolano, że :obama:

te tematu o grach których nie ma albo 40 stron jaranga NMS i 7 stron pisania jakie to jest gó,wno z ostatnim postem z września

nawet mi was nie żal

Opublikowano

ty tak serii okens??

Opublikowano

Taki mistycyzm jak z Crackdowna nowe ip.

Opublikowano

Tak serio pytanie mam. Która z tych gier okaże się największym gównem. Która da najwięcej czystego funu. Która będzie najlepsza ? Która zbierze najlepsze recenzje? Która będzie nuuudna? Wszystkie 3 wychodzą tego samego dnia. Wszystkie odpowiedzi zweryfikujemy za kilka dni . 

st_official_00_.jpgmaxresdefault.jpg3110557-gameplay_gamescom_deadrising4_gs

Mój ranking : 

Największe (pipi) i nuda oczywiście last guardian. 

Najwięcej funu Dead Rising 4

Najlepsza z tych gier i najlepsze recki Shadow Tactics

Opublikowano

Crackdown xD słyszałem że jak ms zapowie gierke to nawet rok nie trzeba na nią czekać a już jest w sklepach

Opublikowano

Czujecie ten mistycyzm w postach blanta?

Opublikowano

Crackdown xD słyszałem że jak ms zapowie gierke to nawet rok nie trzeba na nią czekać a już jest w sklepach

przeciez od 10 lat cracdown zalega w sklepie

Opublikowano

Spokojnie, na pewno dodają do gry mistycyzm.

Opublikowano

Mistycyzm już jest, teraz kombinują jak wtłoczyć DUSZĘ.

Opublikowano

@blant

Shadow Tactics ma obecnie średnią 82. 

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.