Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

No fajniejszych gier w tych gatunkach to raczej nie mają :P

A jak ktoś chce gra w więcej niż trzy gatunki gier?
No w przyszłym roku MS wypuszcza rts'a, survival, Action rpg, sandnoxa, mmo i pewnie racera. Policz sobie ile to jest gatunków.
Czuję że SoD2 wypadnie na początek 2018 ale jak MS zdoła wypluc te wszystkie gry w okolicach premiery Scorpio to szanuję mocno.

W czerwcu miną 4 lata od premiery pierwszej części, więc powinni się wyrobić na 2017. Obstawiam właśnie czerwiec-sierpień.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Któraś gra musi wypaść na początek 2018 bo nie widzę sensu wydawania tyle tytułów w jednym okresie zwłaszcza że piraci i sot2 są bardzo podobne.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Xbox już wystawiony na handel. Zobaczymy czy znajdzie się jakiś frajer. :cool: 

Opublikowano

The Last of Us Part 2

Death Stranding

Shenmue 3

God of War

Days Gone

Horizon

Gran Turismo Sports

Uncharted: The Last Legacy

NioH

Spiderman

The Last Guardian

=

Masakratory

Współczuje botom bo u niech w zapowiedziach absolutnie NIC ciekawego.

ja tu nie widzę nic ciekawego poza horizonem

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

przepraszam, czy mogę powiedzieć, jak bardzo żałosna była wczorajsza konfa Playstation Remaster Experience, czy na to już a późno/jest za wcześnie? Co tam się odyebało to ja nawet nie, remaster wipka z ps3 i vity, remaster gier z psp, remaster gier z psx, remaster remaster remaster ster tster ter etereree........... NIE PO TO NIE KUPUJE PS4 ZEBY GRAC W (pipi)ANE REMASTERY DO (pipi)A KAZA! 

no ale przy crashu mi lekko dygnal, reszte zaorac, a na ppe spazmy , boze, co z ta branza [*]

Opublikowano

Mazzeo, nic ciekawego? Teraz nie dziwię się że botom, do pełni szczęścia wystarczy forza, halo, Gyrosy.

Opublikowano

Żeś pojechał z tym podobieństwem :P IMHO SoT wyjdzie w 2018 bo w tej grze jest najwięcej do zrobienia.

Opublikowano

nintendo zbawca branzy ktory chce sprzedawac switch remasterami gierek z wiiu i zelda wygladajaca jak gierka sprzed 10lat stale chodzaca w 25fps

Opublikowano

The Last of Us Part 2

Death Stranding

Shenmue 3

God of War

Days Gone

Horizon

Gran Turismo Sports

NioH

Spiderman

The Last Guardian

=

Masakratory

ze masz z(pipi)any gust i grasz tylko w pifpafy to wiadomo od dawna

Opublikowano

Zawsze mam bekę jak ludki stękają, że branża rak bo remastery i gry widmo, przychodzi jakaś konfa Sony, zapowiadają tonę remasterów i kolejne gry co wyjdą za 3 lata i nagle wszyscy się cieszą XD

Opublikowano

MS niby wydaje nowe gry, ale wyglądają jak remastery. 

57822c19e1ad1.png

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

The Last of Us Part 2

Death Stranding

Shenmue 3

God of War

Days Gone

Horizon

Gran Turismo Sports

NioH

Spiderman

The Last Guardian

=

Masakratory

Hhahahaha, definicja bota przegrywa. Wy nędzne robaki bez gustu i exów, wychowani na trzech seriach przeznaczonych dla szympansów, blasterki, laserki i pudziany. Przecież wy przegrywy zyciowe nie macie nawet jednej gry, która dorównuje epickością TLoU, BB czy Uncharted. Te wasze dwie gry są tak płytkie i proste, jak ta cała nędzna marka xbox, skierowana do ludzi pozbawionych jakiegokolwiek gustu. Jezusiku kochany, ludzie oglądają trailer TLoU 2 i płaczą, płaczą bo nadchodzi kontynuacja gry ich zycia. Oglądając trailer gejlo to można tylko płakać z beki. To właśnie różni królestwo niebieskie od tego zielone szamba, za kilka dni The Last Guardian, gra która zapadnie w pamięci na długie lata jak ICO czy Sotc, a u was co? Crapdown czy gejlo wars 2 do których tylko trzepie pracownik microsoftu donprzegryw.

Szkoda strzepić ryja, nie spencer zamyka tą zieloną żenada, a ja już odkładam pieniążki na TLG, Nioh, Nier, Person 5, Yakuze 0 czy Horiozn. Przyszłość, a przyszłość z Nadkonsolą wygląda min. tak Death Stranding, Spider Man, God of War, Days Gone, Detroit, TLoU 2, Horiozn czy FFVII. Hahhahah PRZEPAŚĆ, PRZE-PAŚĆ, P R Z E P A Ś Ć, zaczynając od gameplayu, kończąc na sprawach technicznych. Pluje na was jak spencer.

:banderas: DOMINACJA JAK ZA CZASÓW PS2 :banderas:

Crash i WipEouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuttttttttttttttttttttt kurtyzany. :fsg:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

BUAHAHAHAHA  zryj go.wno Spencer. JAKIE ZAPOWIEDZI, JAKIE EMOTIONS!!!

Kocham Playstation!

Opublikowano

Zaraz halo wars 2, takie zainteresowanie tytulem ze 3 strony w temacie nabite przez czołowego i dona xd

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Crash

Wipeout

Parappa

Ace Combat

Masakra czuje sie jak maly dzieciak z psxem. Jeszcze tylko za dlugo jeden pan sie kurzy w krypcie. Dawac wkoncu tego Medievila.

Opublikowano

czujecie ten hype??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Xj1RvTW.jpg

Opublikowano

Jest horizon 3?

i jak chodzi? jedna z niewielu która nie smierdzi Donem Mattrickiem albo wielkogłowym.

Jest, nie odpalałem już dłuższy czas, ale na start było kiepsko. Niby wyciąga 60fps, ale jakiś dziwny stuttering był i 100x lepsze wrażenie było na sztywniutkich 30fps na X1.

Patrz, a jak odpalam Rocket League to proporcje są dokładnie odwrotne. Nie myl PC gejmingu z gównianym UWP. Gdyby Gearsy pojawiły się na Steamie to pewnie rzadko kiedy byś trafiał na konsolowych przeciwników.

No bo oni znowu zamiast jakoś nawiązać współpracę ze Steamem to wymyślają swoje potworki, które za 3 lata będą zamykać i wszyscy w popłochu będą musieli przerzucać gry na Steam i tak, albo po prostu nie będą już dostępne. Wszyscy pamiętają czym się skończyło Games for Windows Live.

Jeśli chodzi o gejming na Steamie to można, jak najbardziej, ja uwielbiam. Multiplatformy najlepiej ogrywać na PC, na konsolach robią tylko osiągnięcia/trofea i ewentualnie kumple do multi. No ale gry MS-u ze Steamem nie mają nic wspólnego, więc po ch,uj się męczyć.

Opublikowano

czujecie ten hype??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Xj1RvTW.jpg

polecam jeszcze tematy o fable legends i killer instinct, Don tam rozmawia sam ze soba
Opublikowano

Jest horizon 3?i jak chodzi? jedna z niewielu która nie smierdzi Donem Mattrickiem albo wielkogłowym.

Jest, nie odpalałem już dłuższy czas, ale na start było kiepsko. Niby wyciąga 60fps, ale jakiś dziwny stuttering był i 100x lepsze wrażenie było na sztywniutkich 30fps na X1.

Patrz, a jak odpalam Rocket League to proporcje są dokładnie odwrotne. Nie myl PC gejmingu z gównianym UWP. Gdyby Gearsy pojawiły się na Steamie to pewnie rzadko kiedy byś trafiał na konsolowych przeciwników.

No bo oni znowu zamiast jakoś nawiązać współpracę ze Steamem to wymyślają swoje potworki, które za 3 lata będą zamykać i wszyscy w popłochu będą musieli przerzucać gry na Steam i tak, albo po prostu nie będą już dostępne. Wszyscy pamiętają czym się skończyło Games for Windows Live.Jeśli chodzi o gejming na Steamie to można, jak najbardziej, ja uwielbiam. Multiplatformy najlepiej ogrywać na PC, na konsolach robią tylko osiągnięcia/trofea i ewentualnie kumple do multi. No ale gry MS-u ze Steamem nie mają nic wspólnego, więc po ch,uj się męczyć.

Multiplatformy lepiej ogrywać na PC? Piszesz to w momencie, gdzie ostatnio wydana Mafia 3 i Dishonored 2 to spyerdoliny optymalizacyjne? Jakby komuś sie jeszcze chciało dobrze robić te porty, to spoko. Ale nie w sytuacji, gdzie dostajesz taką kiłę jak obecnie. Jedynie Doom i Dark Souls 3 były wyjątkami w tym roku. Wszystko inne do zaorania.

Opublikowano

The Last of Us Part 2 (pewnie pozny 2018 i remaster na ps5 w 2019)

Death Stranding ( (pipi) wie ale raczej patrz jak wyzej)

Shenmue 3 (podobno grudzien 2017) 

God of War (TBA)

Days Gone (TBA,obstawiam q1-q2 2018)

Horizon ( 28 Luty 2017)

Gran Turismo Sports (2017 :dynia: pewnie wczesniej niz wiosna 2018 nie wyjdzie)

Uncharted: The Last Legacy (TBA)

NioH (9 luty 2017, gra dla hardcorow a nie dla przecietnego posiadacza ps4)

Spiderman (TBA,watpie ze wczesniej niz 2018)

The Last Guardian (6 Grudnia 2016 po 8 latach od zapowiedzi)

=

Masakratory

Wszystko fajnie ale duzy % gier z tej listy niema daty premiery. Czy sony ma jakiegos EX(czytaj nie wychodzi port na PC) poza Horizon/Nioh z ustalona data premiery czy reszta ich gier na 2017 to maja tylko date w stylu summer 2017/2017 itp. ?

Opublikowano

The Last of Us Part 2

Death Stranding

Shenmue 3

God of War

Days Gone

Horizon

Gran Turismo Sports

NioH

Spiderman

The Last Guardian

=

Masakratory

ze masz z(pipi)any gust i grasz tylko w pifpafy to wiadomo od dawna

tu nie chodzi o gust growy

ja nie bede sie wypowiadał o grach bez daty premiery z wypuszczonym jednym trailerem, a pierwsze 5 tytułów z tej listy to są właśnie takie przypadki, spiderman też. Więc ignoruje te tytuły kompletnie dopóki nie przestaną majaczyć na horyzoncie a dostaną konkretne info

nioh i tlg to japońszczyzna więc mnie nie obchodzi

uncharted? to tylko uncharted

gran turismo jakiekolwiek nie będzie to zostanie wbite w ziemię przez forzę.

Zostaje Horizon, gdzie istnieje ryzyko developera który po raz kolejny zawiedzie.

Sony jak zwykle jest mistrzem w robieniu konferencji i teasowaniu tytułów, a to będzie przypadek kolejnej generacji w ich wydaniu, że będzie się opłacało kupić ich sprzęt dopiero koniec jego żywota, kiedy te tytuły przestaną być widmami i pojawią się na półce.

Opublikowano

mazeo mnie przekonał

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.