Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Sama marka Sega ora (historią i grami) cały ten microsoft (tak wiem, też dali gry na ten paździerz, co nie zmienia faktu, że i tak sega > micro), a Sony jeszcze tylko dorzuca do pieca, że nie ma mocnych na tę konsolę ot co.

Edytowane przez Faka

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Fanatycy z grupy #teamMazeo jak nie przesiądą się na nadkonsole, to nawet ich lepianki z gów*na nie wytrzymają posuchy, która im grozi co najmniej do wrzesnia kolejnego roku gdy wyjdzie kolejne Halo beka. A gdzieś trzeba się ukrywać przed blaskiem Kaza :kaz:

:dynia:

Opublikowano

beda grac w darmowe gry z x360 xd

Opublikowano

Ta yakuza dobra jest czy to jeden z tych tytułow co trzeba szanowac bo hurr durr japonia, ale tak naprawde to drewniany sredniak? Da rade to do czegos porownac? Takie sleeping dogs mnie wynudzilo na przyklad

Opublikowano

Czaicie kupić xboxa z własnej woli? xd

Opublikowano

ja wiem pawcio, że mama Ci kupiła konsole, ale niektórzy mają własne pieniądze i mogą z nimi  robić co zechcą 

Opublikowano

Wiem że masz cieżkie dni asax, to minie, wyjdzie halo wars 2 i xbox znowu bedzie górą!

Opublikowano

Fanatycy z grupy #teamMazeo jak nie przesiądą się na nadkonsole, to nawet ich lepianki z gów*na nie wytrzymają posuchy, która im grozi co najmniej do wrzesnia kolejnego roku gdy wyjdzie kolejne Halo beka. A gdzieś trzeba się ukrywać przed blaskiem Kaza :kaz:

:dynia:

Jakoś u was 3 lata posuchy nieprzeszkodzily do nieustannego spijania śmietanki z ust kaza między czasie przegryzajac krapami pokroju the diwizon, mg online czy watch dogs 2. Jprdl co za rak xd

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

- Kaz!

- Co?

- XBOX

kazlaughv2_zpsf44c8f93pu6r.gif

Opublikowano

asax to brat transhumanisty?

wypraszam sobie, jestem hetero

Opublikowano

No to czekamy na kolejny krok ze strony M$, może wzorem sony pójdą w stronę remsterów? Kolejny remaster halo, girsów i forzy i pozamiatane

Opublikowano

Ta yakuza dobra jest czy to jeden z tych tytułow co trzeba szanowac bo hurr durr japonia, ale tak naprawde to drewniany sredniak? Da rade to do czegos porownac? Takie sleeping dogs mnie wynudzilo na przyklad

Guwno dla autystow jak wszystko z Japonii oprócz Soulsow

Opublikowano

Bartkowi jak zal du.pe sciska iksde az  milo widziec. A sorry co do tej naszej postuchy to az tak zle tez nie bylo, pozatym przyznasz chyba, ze warto bylo poczekac? Wez nam tu juz nie serwuj tej swojej piany tylko sprzedawaj ta ciulata konsole i siegnij po prawdziwa perle.

Generacje temu miales i byles w siodmym niebie.

Edytowane przez okens

Opublikowano

A w środę już TLG, będzie grane  :sir:

Opublikowano

Guwno dla autystow jak wszystko z Japonii oprócz Soulsow

Dziekuje za konstruktywna opinie kolego, bym sie nacial

Opublikowano

kazdy growy koneser wie ze prawdziwe danie glowne, gameplayowy kawior, rezyserski kubrick, fabularne arcydzielo nadejdzie dopiero w dniu premiery halo wars 2

Opublikowano

Trzeba będzie na ten jeden dzień premiery Halo Wars 2 odpuścić, żeby nie dobijać już i tak leżącego microsoft.

Opublikowano

podobno Kim Dzong Un powiedzial, ze z okazji tej premiery obydwie koree polacza sie by moc wspolnie rywalizowac na One

Opublikowano

Klapki jak się cieszą, bo ktoś im gierki ZAPOWIEDZIAŁ. :kaz:

Opublikowano

Klapki przynajmniej będą mieć różnorodność gier w wyborze, które tylko wyjdą na PS4, nie to co xbox halo, forza i gears XD

Opublikowano

DR 4 - 71 na MC. :kaz: 

Opublikowano

76 klapie

juz 74 xD

Edytowane przez teddy

Opublikowano

+ exclusive czasowy DR4 z srednia 74

+ perspektywa zlbizajacej sie jednej ekskluzywnej premiery...

dziwisz sie Ficus, ze ich pole dyskusji jest tak mocno ograniczone?

HALO ARENA peka w szwach XD

Edytowane przez okens

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.