Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ico się przechodziło na raz :)

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

2-3h idealny czas gry komputerowej

Opublikowano

2-3h idealny czas gry komputerowej

Mam nadzieje, że RDR2 będzie tyle właśnie trwało

Opublikowano

naprawdę mam strasznie wyyebane na to klatkowanie, i  jeżeli czegoś można być pewnym na tym zayebaym swiecie gier to:

- kolejna gra naughty dog bedzie świetna - premiera w 2019 -2020 r.

- kolejny trailer Hideo będzie robił - następny trailer za rok. Premiera 2022 r.

- gry Uedy będą conajmniej wspaniałe - następny indyk w 2021 r. (bardzo optymistycznie)

Fix`d

A tak w ogóle to...

https://www.youtube.com/watch?v=A6EQmvxh-mo

Opublikowano

tego jutuba jeszcze przetrzymałem, ale przyyebać datami, no pare łez poszło ze wsciekłości.

Opublikowano

Trochę się męczyłem, ale sam już nie wiem, czy przez problemy z kamerą, czy może przez to, że tak często widok przesłaniały mi łzy. To przepiękna opowieść i doznanie, jakiego nie zaoferował jeszcze żaden inny autor gier. Mówiąc krótko, The Last Guardian to ten moment, w którym sztuka zderza się z technologią, a emocjonalność z chłodną kalkulacją. To ten moment, kiedy emocjonalność odnosi sukces.

Wybitnie dopracowane poziomy, ciekawe łamigłówki, unikatowy motyw przewodni, trzon w postaci budowania relacji z Trico i bądź co bądź intrygująca historia, finalnie zmuszająca do refleksji nad tym, co przeżyliśmy. Nawet z kulejącą kamerą i grafiką, poleciłbym ten tytuł każdemu, kto gry traktuje nie jako produkt, a jako doświadczenie. Bo The Last Guardian to jedno z tych doświadczeń, których prędko nie zapomnimy.

Tak, takie produkcje tylko na konsolach Sony, gry z duszą, z magią, które się przeżywa i pamięta na lata. A u zielonych bezgustów co tam? Pif pafy i bezmyślne siekanie zombie? Jezusku, to jak porównywać Skazanego na Shawshank, do American Pie czy inne bezmózgie guwna dla troglodytów. Taka właśnie jest różnica między królestwem niebieskiem, a zielonym szambem.

TYLKO SONY <333

Edytowane przez YETI

Opublikowano

ale takiemu kalafiorowi nie przemowisz, ze dodanie takiej gry do pozycji goty to nic nadzwyczajnego, caly swiat recenzentow stwierdzil tylko to o czym marzylem od tylu lat. To przeroslo moje oczekiwania.

Opublikowano

Chciałbym móc powiedzieć, że uwielbiam tę grę, że jej problemy są nieistotne, ale nie mogę tego szczerze zrobić. Nie mogę wspominać, jak wiele czasu spędziłem nie bawiąc się dobrze, jak dużo czasu poświęciłem walcząc o wyciągnięcie z gry czegoś wartościowego i na koniec powiedzieć, że grałem w dzieło sztuki, którym wielu nazwie tę grę. Może, dawno temu, byłoby to coś, co mógłbym powiedzieć. Ale nie dziś. Nie dziś

:sorcerer:

Opublikowano

Przechodzę tego waszego mesjasza na jutubach. Niezła gierka, jak na 1999 rok. Widać sony ostro wsparło Tim ICO, że 15 lat tworzyli tego technicznego krapa

no, ale i tak 8/10 bo smutek, artyzm, chińczyki i kotopies smutny 

Opublikowano

dobra recka stasiu, pasuje w zasadzie do  wszystkiego

nawet do pierwszego razu mendrka

Edytowane przez milan

Opublikowano

Przechodzę tego waszego mesjasza na jutubach.

Nie dla psa kiełbasa, zostaje tylko yt.

Chciałbym móc powiedzieć, że uwielbiam tę grę, że jej problemy są nieistotne, ale nie mogę tego szczerze zrobić. Nie mogę wspominać, jak wiele czasu spędziłem nie bawiąc się dobrze, jak dużo czasu poświęciłem walcząc o wyciągnięcie z gry czegoś wartościowego i na koniec powiedzieć, że grałem w dzieło sztuki, którym wielu nazwie tę grę. Może, dawno temu, byłoby to coś, co mógłbym powiedzieć. Ale nie dziś. Nie dziś

:sorcerer:

Niestety, dożyliśmy czasów, że coraz więcej osób, które w 99r nie wiedziały co to psx recenzują gry. Ludzie wychowani na takich guwnach od microsoftu jak gejlo czy pudziany, bez duszy, bez przekazy, bezmyślne strzelanie do wszystkie. Szczerze mówiąc, to żal mi tych nieszczęśników.

Edytowane przez YETI

Opublikowano
Nie dla psa kiełbasa, zostaje tylko yt.

YT radzę też klapom, można pooglądać kotopsa i nie trzeba użerać się z yebniętą mechaniką i gamplajem z lat 80. 

dobra recka stasiu

Dziękuję

Opublikowano

Trzeba mieć naprawdę ułomny mózg, żeby nie doceniać gry TLG, która jest jedyna w swoim rodzaju w zalewie szambowych gier typu CoD czy BF razem Gearsami i Halo, które notabene dalej tasiemca robią bez własnej wizji tylko ciągle to samo (Forzę pomijam, bo to spoko gra). A jeszcze wyjeżdżaniem z youtubem to serio, porażka roku.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Ja pierdykam świetnych gier które dają do myślenia czy wzruszają jest dużo ale wy podcieracie się last guardianem bo ex. Nagle znawcy sztuki a tak to grają w watch dogs czy call of duty. Hipokryzja do kwadratu. Jakbyście grali w coś poza grami aaa i tym co rzuci wam sony to byście wiedzieli że perełek jest dużo. Taki yeti mówi mi o gustach a sam nie ma pojęcia o grach bo nic poza sony nie rusza. :D  Tak jak w maju wszyscy wmawiali jakie to uncharted jest za(pipi)iste a jakiś człowiek w tym temacie że last of us to najlepsza historia ever w grach.  Ehhhhh nawet mi was nie żal 

Opublikowano

a wie ktoś ile trwa przejscie?

No jest trofik za poniżej 5h. Już niektóre indyki dłużej trwają. :/

Ico ma trofika za przejscie ponizej 2h, ale skad ty to mozesz wiedziec ;/
Opublikowano

Ja pierdykam świetnych gier które dają do myślenia czy wzruszają jest dużo ale wy podcieracie się last guardianem bo ex. Nagle znawcy sztuki a tak to grają w watch dogs czy call of duty. Hipokryzja do kwadratu. Jakbyście grali w coś poza grami aaa i tym co rzuci wam sony to byście wiedzieli że perełek jest dużo. Taki yeti mówi mi o gustach a sam nie ma pojęcia o grach bo nic poza sony nie rusza. :D  Tak jak w maju wszyscy wmawiali jakie to uncharted jest za(pipi)iste a jakiś człowiek w tym temacie że last of us to najlepsza historia ever w grach.  Ehhhhh nawet mi was nie żal 

No bywały wiele świetnych gier indie jak To the Moon czy wielu podobnych tematyką gier tylko problem z nimi taki jest, że one mają za słabą siłę przebicia w mainstream, Ci którzy siedzą w grach i ogarniają gatunek jaki im pasuje, a i wypróbuje którego nie lubi to można z takim pogadać o grach niż z takim graczem w zamkniętej kapsule ograniczając się do tych samych, co roku wydanych gier.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Czy wymienianie gier w temacie GOTY w ktore sie nie gralo to jakis wyzszy poziom autyzmu?

hejtowanie roku bez ogrania min. połowy z wymienianych kanydatów jest jeszcze wyżej 

Opublikowano

Trzeba mieć naprawdę ułomny mózg, żeby nie doceniać gry TLG, która jest jedyna w swoim rodzaju w zalewie szambowych gier typu CoD czy BF razem Gearsami i Halo, które notabene dalej tasiemca robią bez własnej wizji tylko ciągle to samo (Forzę pomijam, bo to spoko gra). A jeszcze wyjeżdżaniem z youtubem to serio, porażka roku.

Trzeba mieć ułomny mózg, żeby się jarać TLG. Nie gloryfikujmy gry, tylko dlatego, że jest niepełnosprawna, bo to co teraz się będzie działo i wysokie oceny i jaranie się guardianem to paraolimpiada, na której i tak kibicujesz największemu dałnowi. No spoko, że gierka nie jest remasterem i wydmuszką jak COD, ale to raczej żadna zasługa Timico i sony. Z resztą, co ja piszę. Z tego co widziałem to ta giera jest wydmuszką, gameplayową. Tylko ja tutaj nie obarczam winą producenta. Może mają mało kasy, może są podobnie opóźnieniu w rozwoju co ich gra? Kto wie.

Yebać sony, że zostawiło to studio na lodzie i pewnie woleli sypnąć goldy jakieś remastery remstaerów dla januszy niż na grę, która serio mogłaby być czymś więcej. Niestety, wyszło jak wyszło. Daje 8 na 10, bo nie wypada oceniać tą samą miarą niepełnosprawnych i pełnosprawnych. TLG to właśnie taki mały, słodki chłopiec z nieyebaniem i brakiem ręki. Fajnie chłopczyku, że wystartowałeś w tym maratonie, szkoda, że pobiegłeś w inną stronę, ale łap nagrodę pocieszenia.

Opublikowano

05f8f768f3b8bc778cc7e7380370ed4f.jpg

xD

(pipi)ał bym wszystkich winnych za ten z(pipi)any napis "polskie napisy"

Opublikowano

Coorvo

vs

Polskie Napisy

vs

Bluza MS

Choose wisely

Opublikowano

Przeciętny janusz z ps4 w medimarkt zobaczy. O Grażyna nowa gierka i to po polsku biorę! W domu po 30 min co to za syf? Jakaś mała gierka z psn za 250 zł? O co w niej chodzi? Czemu się nie szczela?

Widzę już te aukcje na allegro

Edytowane przez blantman

Opublikowano

a widzieliście polską okładkę Here They lie na ps4? XDDDDDDDDDDDDDD

https://7.allegroimg.com/original/0151cf/ce75d3b2413ebf9531461646c4e7

to nie fejk Polskie Napisy "sie polska 2" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Orzeszek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.