Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Widać, że Janusz nawet nie wie jakie jego ukochana firma ma reklamy i jak oni wypowiadają nazwę konsoli.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

plejstejsion

Za to Ty chyba masz problem z poprawną pisownią Angielskiego XD

*angielskiego

To przymiotnik, głąbie.

Opublikowano

A Orzeł, Ty wiesz jak się pisze poprawnie plejstejszyn? To się lepiej także dowiedz o pisowni, a tak nawzajem będziemy się razem rzucać o jakiejś pisowni i mowie języków. 

Opublikowano

Już walić to jak wydawca wydał znaczek na pudełku ale beka ze Sony nawet polonizuje gry na vr kiedy taki microsoft ma w (pipi)e polskich botów a Ci jeszcze go bronią xd

Cały XDbox

Trzeba być daunem żeby w XXI wieku nie umieć innego języka oprócz ojczystego
Trzeba być daunem aby w XXI wieku bronić microsoft który traktuje Cię jak trzeci świat xd ale Dupa ciągle pęka po bombach od Sony więc wybaczam.

Amerykaną lize rowa wiadomo.

Opublikowano

Bitwa na gramatykę lepsza niż na rapsy ;)

Opublikowano

A Orzeł, Ty wiesz jak się pisze poprawnie plejstejszyn? To się lepiej także dowiedz o pisowni, a tak nawzajem będziemy się razem rzucać o jakiejś pisowni i mowie języków. 

napisałem poprawnie fonetycznie. Na święta powinien być pakiet ze słownikiem języka polskiego i rozmówkami pl-ang z konsolą.

Klapy same się orają. 

Opublikowano

takie słowa jak: plejstejszyn, downgorad i okemi od dawna funkcjonują w forumowym słowniku. Trzeba być debilem aby odbierać ich pisownie na serio 

Opublikowano

Tutaj to chyba piszemy na forum i posługujemy się pisownią, zamiast mówić fonetycznie. Fonetycznie to sobie możesz na skype prawidłowo porozmawiać, a co innego pisownia więc nie wiem, kto tu teraz się bardziej zaorał.

Opublikowano

Bitwa na gramatykę lepsza niż na rapsy ;)

Można by rzec że bitwa zbiorników.

Opublikowano

Jeszcze jak miałem x360 to pamiętam ten płacz polskich botów, że nie ma polskiego liva a potem jak musieli paczkami sprowadzać z zachodu te magnetowidy, normalnie jak w PRL xd dzięki bogu wypisalem się już z tego zielonego szamba.

Opublikowano

Tutaj to chyba piszemy na forum i posługujemy się pisownią, zamiast mówić fonetycznie. Fonetycznie to sobie możesz na skype prawidłowo porozmawiać, a co innego pisownia więc nie wiem, kto tu teraz się bardziej zaorał.

pisownia fonetyczna jest poprawną w pisowni matołku w szególności nazw produktów. przestań się ośmieszać XD

Klapy tak głupie, ze w restauracji proszą o kartę dań dla głuchoniemych i pokazują paluszkiem co chcą zjeść XD

Opublikowano

ojtam ojtam, ja nie gadam o klatkach tylko o rozgrywce przecie. Może faktycznie to trochę mendrkowe, żeby wypowiadać się na temat gry, którą tylko widziałem na yt, ale raczej nie chciałbym w to grać, bo sterowanie to koszmar. Klimat spoko, dlatego tę grę chociaż przejdę na yt. Nie mogę odmówić jej właśnie jakiegoś tam klimatu, skoro go ma

tylko że prócz zasłużonych dissów na technikalia, game i level design, zagadki, klimat, czy brak podświetleń i innych strzałek dla kasuli są akurat zachwalane, więc tak trochę słabo z tym zarzutem o gameplayową wydmuszką 

raczej nie chciałbym w to grać, bo sterowanie to koszmar. 

jak ty dałeś radę ograć i jeszcze zachwalać ICO to ja nie wiem

ICO to był rok 2000

dobra, przekonaliście mnie, pędzę po prosiaka i Guardian, w 4 k ta gra musi niszczyć klimatem  

i jeszcze raz przywtórzę, dissy lecą na sony a nie grę

Edytowane przez gekon

Opublikowano

W ogóle ten rok dla Sony to

Uncharted 4 - 92%

Dragon Quest Builders - 84%

The Last Guardian - 82%

Street Fighter V - 77%

MS

Forza Horizon 3 - 92%

Gears of War 4 - 85%

Quantum Break - 77%

Dead Rising 4 - 76%

To jest ta dominacja sony? Proszę mnie obudzić jak się zacznie bo póki co od 2013 roku sony jest w dupę z grami.

Opublikowano

pisownia fonetyczna jest poprawną w pisowni matołku w szególności nazw produktów. przestań się ośmieszać XD

Klapy tak głupie, ze w restauracji proszą o kartę dań dla głuchoniemych i pokazują paluszkiem co chcą zjeść XD

Widzisz i nie grzmisz, pisownia fonetyczna, która poprawna w pisowni jest XD ehh najpierw by zajrzał jak wygląda poprawnie pisownia fonetyczna w słowniku no ale uj nie chce mi się. Skończyłem ciągnąć temat już, bo nie ma co się męczyć z botem.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Ty ale Orzech nie ma xboxa xD

Opublikowano

Ty no ale napisałem dla ścisłości botem xd

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Nie wychwalasz playstation pod slonce = xbot, to chyba oczywiste

Opublikowano

Co jest złego w pisowni fontetycznej? Można pisać Szopen lub Szekspir i to jest dopuszczalne więc nie wiem o co chodzi. Abstrach.ując od tego, że pisanie plejstejsion to moje widzimisię a nie analfabetyzm simona i yetiego.

Opublikowano

W ogóle ten rok dla Sony to

Uncharted 4 - 92%

Dragon Quest Builders - 84%

The Last Guardian - 82%

Street Fighter V - 77%

MS

Forza Horizon 3 - 92%

Gears of War 4 - 85%

Quantum Break - 77%

Dead Rising 4 - 76%

To jest ta dominacja sony? Proszę mnie obudzić jak się zacznie bo póki co od 2013 roku sony jest w dupę z grami.

trochę chuynia, ale 2017 to już na serio będzie ropyerdol

Co jest złego w pisowni fontetycznej? Można pisać Szopen lub Szekspir i to jest dopuszczalne więc nie wiem o co chodzi. Abstrach.ując od tego, że pisanie plejstejsion to moje widzimisię a nie analfabetyzm simona i yetiego.

abstrahując

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Ludwes słyszę to od premiery ps3.

Opublikowano

*Szopę

Opublikowano

Nic złego nie jest w pisaniu tylko po prostu nie kumam dopiedalania się do pisowni, który sobie każdy popełnia i przy okazji gadając o Tym jak Sony robi sieczkę z mózgu ludziom? Nie wiem, co to ma wspólnego analfabetyzm z sony? Mógłbym Ci wymienić nawet, że i gracze microsoftu też mogą popełniać takie błędy? Trochę to głupie no ale wiesz, słabo się języka uczyli.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

No ma tyle wspólnego, że widać ten target tej konsoli. Seby i analfabeci. Słabeusze na mocarzu albo trzydziestolatki mieszkający z mamami. Albo ci ruchający gumowe lalki albo orki. A i jeszcze ci co mieli wyimaginowanego xboxa.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No i na tym skończymy ciągnąć dalej temat o Tym, bo nie ma sensu, skoro tak wypisujesz głupoty. Również blachoboty i xboty też mogą być Sebami i Karynami. Serio, głupszej wymówki nie widziałem.

Opublikowano

Wyzywa ludzi od analfabetów a sam w tym samym poście popełnia błędy xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.