Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

HaloForzaGirsy, jakby tak polaczyc te 3 tytuly w jeden wy(pipi)isty sandbox to o ja yebie :obama: 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 644,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Zacięta rywalizacja pośród crapów na 8. Kto zdobędzie serca graczy tej zimy?

EUcqnJc.png

FFxv za mną zastanawiam się czy na święta nie wziąć Watch Dogs 2. Watch dogs 1 to kupa ale podobno dwójka całkiem ok. Przekonały mnie opinie na poly i gikz. A skoro gra technicznie dobra i gameplayowa fajna. :D

No ale teraz Ezio Collection i mirrors edge mam to może nasycę się sandboxami

Opublikowano

W czym są najlepsze, że tak spytam skromnie?

Halo 5. Przypominam po raz setny - najlepsza, najgrywalniejsza i najbardziej skillogenna strzelanina Multi nie tylko w tej generacji konsol, bo to jest poza wszelką konkurencją, a najlepsza strzelanina w Multi na konsolach ever.

Czy jest coś na niebieskiej spyerdolinie, co mogło by choć w jednej dziesiątej z tym tytułem konkurować? Słucham...

Halo 5 najlepsza strzelanina :dynia:

Siege jest jakies 300 razy lepszy no ale tam trzeba potrafic celowa bo niema aim assist i jadna kulka w leb i zgon.

Opublikowano

Klapy mają beke z forzagearsyhalo? Już biegnie cezare i pisze posta o świetnych forzagearsyhalo.

Eh, jednak bitwa zbiorników jest wyrównana.

Opublikowano

W Killzone Shadow Falll rownież nie ma aim assist, więc czyżby świat nie poznał się na fpsowym mesjaszu?

Opublikowano

No w Halo 5 jak się ściągnie shielda, to też jedna kula w łeb  :reggie:

Opublikowano

Halo 5. Przypominam po raz setny - najlepsza, najgrywalniejsza i najbardziej skillogenna strzelanina Multi nie tylko w tej generacji konsol, bo to jest poza wszelką konkurencją, a najlepsza strzelanina w Multi na konsolach ever.

Czy jest coś na niebieskiej spyerdolinie, co mogło by choć w jednej dziesiątej z tym tytułem konkurować? Słucham...

33pfwid.jpg

Tylko nie wymieniajcie Killzłom Szadou Fail, bo będziecie mieli mnie na sumieniu z powodu uduszenia z beki :yao:

Forza Motorsport - Co przeciwstawicie temu potworowi na dzień dzisiejszy niebieskie przegrywy? Słucham...

33pfwid.jpg

Forza Horizon - czy jest sens w ogóle wystawiać w konkury to deszczykowe chucherko Drajwcrapem zwane (gra na 7)? :yao:

33pfwid.jpg

Gears Of War 4 - coś konkurencyjnego błękitne karakany? Słucham...

33pfwid.jpg

Jeszcze jakieś pytania?

33pfwid.jpg

:yao:

dobre obrazki 

Opublikowano

HaloForzaGirsy, jakby tak polaczyc te 3 tytuly w jeden wy(pipi)isty sandbox to o ja yebie :obama:

Jedziesz Fordem GT przez jaskinie Swarm/Locust, wyskakujesz z auta w Mjolnirze i strzelasz do gruntów z AR  :fsg:

Opublikowano

W trybie SWAT w Halo również ginie się sie od jednego strzału w głowe

ale co klapy mogą o tym wiedzieć skoro Halo, ma 300 razy więcej contentu niż wszystkie exy na ps4 razem wzięte :obama:

Opublikowano

Halo faktycznie jest najlepszym konsolowym fpsem w multi tylko, że to taka wygrana w paraolimpiadzie

Opublikowano

Siege jest jakies 300 razy lepszy no ale tam trzeba potrafic celowa bo niema aim assist i jadna kulka w leb i zgon.

Kolega powyżej wyjaśnił. Poza tym nie wciągajmy do dyskusji blacharskiej patologii. Tu się o konsolach rozmawia :reggie:

Opublikowano

O to, to. A jeszcze w przyszłym roku dadzą polskich operatorów :fsg:

Opublikowano

Kolega powyżej wyjaśnił. Poza tym nie wciągajmy do dyskusji blacharskiej patologii. Tu się o konsolach rozmawia :reggie:
Co ma siege do pc? Czyzby cezarus nie wiedzial,ze siege jest na konsolach ? :dynia:

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Ja wiem, że gimbaza cisnęła by w giereczki nawet w chlewie siedząc na odwróconym korycie, ale jak ktoś chce pograć jak normalny, biały, pracujący człowiek to tylko Xbox.

Opublikowano

A Halo 5 po ponad roku od premiery dostaje w tym miesiącu największą aktualizację z nowym cententem z dotychczasowych. Based 343i!

Opublikowano

partyjka w halo po wyrukaniu jakiegoś klienta na gierke :fsg:

Opublikowano

Wszedłem sobie do tematu Last Guardian a tam 

Żal mi ludzi którzy patrzą na Last Guardiana tylko pod kątem technicznym. Jak dla mnie to w doopach się troszkę poprzewracało od tego liczenia klatek i pikseli. Już widzę jak swojego czasu Kolosy na ps2 miały idealną płynność działania.

Patrząc na efekt końcowy DNF a LG to nawet nie ma porównania. Gra jak długo powstaje to nie może być dopracowana w każdym calu.

Taka moda na narzekanie na brak klatek.

12WZ4dHjXBMUms.gif

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Czezare ale wiesz, ze Grisy byly cool jakies cztery czesci temu gdy jeszcze, zadna inna gra nie oferowala strzelania z systemem oslon? Teraz taki feeling to panie nawet w Mafia 3...

Opublikowano

Tylko jakość "troszkę" inna :D

Opublikowano

Co te jednoplatformowce to ja nawet....

Opublikowano

Czarek ale du.pala będziesz nadstawiał żeby Yakuzy ograć

ronaldo-cries_3486653k.jpg

To inni będą nadstawiać, nie ja :Coolface:

Opublikowano

Klapy broniły zachowań Trico, że ma byc nieufny na początku, nie słuchać się, a z czasem zaprzyjaźnia z chłopcem i wykonuje jego polecenia. A z tego co się okazuje to Trico przez całą grę zachowuje się jak chce, nie reaguje na polecenia, wykonuje akcje kiedy chce. No ale typy będą bronić chuyowych rozwiązań bo nostalgia. Ładnie ich japońscy nieudacznicy wytresowali. 4oeFn8R.png

Opublikowano

No bo to taka niepokorna dusza, przecież esencją gameplayu jest użeranie się z AI... to znaczy z niepokorną naturą zwierzaczka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.