Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

No w sumie trochę tak jest.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 674,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Witam, mam do sprzedania nowy smartfon marki Pophung stan nowy odpalony w celu sprawdzenia, telefon posiada chiński system operacyjny, można spróbować wgrać angielski we własnym zakresie, ale mi to nie przeszkadza w korzystaniu z telefonu. Udzielam pisemnej gwarancji rozruchowej, wystawiam druk vat-marża. 1900zł wymienie na 25 letniego golfa II w dislu

Opublikowano

Słicz was za(pipi)ie jakością HD na tv, więc z góry przesądzone że trzeba będzie i tak grać 3 mając w rączkach.

Opublikowano

Nintendo Znicz [*]

to nie sa nawet bebechy

Opublikowano

2 Girls 1 Pophung 

Opublikowano

Broforce i nie tylko, inne indycze gry są ujowo zoptymalizowane przez jak jeszcze ujowy silnik engine zwany unity, który ma problemy na PS4. Jak już jakaś gra na unity jest zrobiona i wydana na sony to wiem, że będzie spiedolone na amen XD

Opublikowano

cudowny dzień, o 4 kawy za dużo

13695193_1416506788366615_2051450645_n.g

Opublikowano

vita ma do dzis niektore gierki ladniejsze niz to w co mozna zagrac na topowych komorkach, 3ds ma sliczne pozycje, a komorka o tej mocy pewnie by miala klopoty z plynna rozgrywka w weza

polecilbys jakies? xDDDDD

Opublikowano

vita ma do dzis niektore gierki ladniejsze niz to w co mozna zagrac na topowych komorkach, 3ds ma sliczne pozycje, a komorka o tej mocy pewnie by miala klopoty z plynna rozgrywka w weza

polecilbys jakies? xDDDDD
Bravely default/second szczególnie z odpalonym efektem 3D.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Zelda ALBW :banderas: mario 3D Land :fsg: Pokemon SunMoon :obama: Ironfall :exact: 

Opublikowano

jaki epicki powrót Pana Piotra Fronczewskiego do świata crpg :obama:

Opublikowano

Mam nadzieje ze bedzie mod na jezyk angielski z wyjatkiem osoby ktora podklada PAN PIOTR FRONCZEWSKI :banderas:

Opublikowano

ej klapy, czy 119zł za nówkę ratcheta z polskiej dystrybucji to dużo? 

Opublikowano

tak, gierka w dniu premiery kosztowala 149zl

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

No wlasnie nie tanieje zbytnio, patrze ze uzywki po okolo 100zl sprzedaja janusze a nowki wlasnie od 109 sie zaczynaja dopiero

Opublikowano

tak, gierka w dniu premiery kosztowala 149zl

Mogłeś napisać 'nie' to bym wsparł developera a tak dzięki tobie wezmę używkę za 90zł. DUMNY JESTEŚ Z SIEBIE?

Opublikowano

tak

Opublikowano

Za 100 zł ratcheta szło kupić w media expert tydzień temu, a tak to trzyma normalnie cenę ;)

Co do Tormenta, jakoś nie widzi mi się grać na konsoli w gry typowo cRPG, zawsze mi się lepiej grało na PC tak jak Wasteland czy PoE, czuć klimat tego gatunku, a na konsoli? Jakoś tak nijako i meh, a i fajnie, że Fronczewski jako narrator, jest najlepszy na tym stanowisku roli do dubbingowania gier, będzie grane day one na pc.

Edytowane przez Faka

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

jaki epicki powrót Pana Piotra Fronczewskiego do świata crpg :obama:

yDEnK50.jpg

tak było, nie zmyślam

Opublikowano

Niebieskie robactwo znowu rozjechane przez bdb GWG :banderas: a w PLUSIE na święta pewnie nowa dostawa indyczków, co? :kaz: 

Opublikowano

Yakuza 0 > gwg w styczniu.

Opublikowano

a na uj mi gry aaa, które ograłem już dawno temu? wolę już jakieś indyki, których i tak bym nie kupił

no a te gierki w styczniu w gwg to beka straszna, wybrałem dobry moment na ucieczkę z tego tonącego statku

Opublikowano

Dokladnie - sam wiele sztosow bym przegapil, gdyby nie PLUS! 100razy bardziej wole dostac gierke pokroju Furi, Child Of Light, Rogue Legacy czy milion innych indykow z Plusa niz jakies biedne gry AAA z przed 3 lat, ktore kazdy zainteresowany dawno ogral. 

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.