Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

No w sumie trochę tak jest.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 698,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Witam, mam do sprzedania nowy smartfon marki Pophung stan nowy odpalony w celu sprawdzenia, telefon posiada chiński system operacyjny, można spróbować wgrać angielski we własnym zakresie, ale mi to nie przeszkadza w korzystaniu z telefonu. Udzielam pisemnej gwarancji rozruchowej, wystawiam druk vat-marża. 1900zł wymienie na 25 letniego golfa II w dislu

Opublikowano

Słicz was za(pipi)ie jakością HD na tv, więc z góry przesądzone że trzeba będzie i tak grać 3 mając w rączkach.

Opublikowano

Nintendo Znicz [*]

to nie sa nawet bebechy

Opublikowano

2 Girls 1 Pophung 

Opublikowano

Broforce i nie tylko, inne indycze gry są ujowo zoptymalizowane przez jak jeszcze ujowy silnik engine zwany unity, który ma problemy na PS4. Jak już jakaś gra na unity jest zrobiona i wydana na sony to wiem, że będzie spiedolone na amen XD

Opublikowano

cudowny dzień, o 4 kawy za dużo

13695193_1416506788366615_2051450645_n.g

Opublikowano

vita ma do dzis niektore gierki ladniejsze niz to w co mozna zagrac na topowych komorkach, 3ds ma sliczne pozycje, a komorka o tej mocy pewnie by miala klopoty z plynna rozgrywka w weza

polecilbys jakies? xDDDDD

Opublikowano

vita ma do dzis niektore gierki ladniejsze niz to w co mozna zagrac na topowych komorkach, 3ds ma sliczne pozycje, a komorka o tej mocy pewnie by miala klopoty z plynna rozgrywka w weza

polecilbys jakies? xDDDDD
Bravely default/second szczególnie z odpalonym efektem 3D.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Zelda ALBW :banderas: mario 3D Land :fsg: Pokemon SunMoon :obama: Ironfall :exact: 

Opublikowano

jaki epicki powrót Pana Piotra Fronczewskiego do świata crpg :obama:

Opublikowano

Mam nadzieje ze bedzie mod na jezyk angielski z wyjatkiem osoby ktora podklada PAN PIOTR FRONCZEWSKI :banderas:

Opublikowano

ej klapy, czy 119zł za nówkę ratcheta z polskiej dystrybucji to dużo? 

Opublikowano

tak, gierka w dniu premiery kosztowala 149zl

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

No wlasnie nie tanieje zbytnio, patrze ze uzywki po okolo 100zl sprzedaja janusze a nowki wlasnie od 109 sie zaczynaja dopiero

Opublikowano

tak, gierka w dniu premiery kosztowala 149zl

Mogłeś napisać 'nie' to bym wsparł developera a tak dzięki tobie wezmę używkę za 90zł. DUMNY JESTEŚ Z SIEBIE?

Opublikowano

tak

Opublikowano

Za 100 zł ratcheta szło kupić w media expert tydzień temu, a tak to trzyma normalnie cenę ;)

Co do Tormenta, jakoś nie widzi mi się grać na konsoli w gry typowo cRPG, zawsze mi się lepiej grało na PC tak jak Wasteland czy PoE, czuć klimat tego gatunku, a na konsoli? Jakoś tak nijako i meh, a i fajnie, że Fronczewski jako narrator, jest najlepszy na tym stanowisku roli do dubbingowania gier, będzie grane day one na pc.

Edytowane przez Faka

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

jaki epicki powrót Pana Piotra Fronczewskiego do świata crpg :obama:

yDEnK50.jpg

tak było, nie zmyślam

Opublikowano

Niebieskie robactwo znowu rozjechane przez bdb GWG :banderas: a w PLUSIE na święta pewnie nowa dostawa indyczków, co? :kaz: 

Opublikowano

Yakuza 0 > gwg w styczniu.

Opublikowano

a na uj mi gry aaa, które ograłem już dawno temu? wolę już jakieś indyki, których i tak bym nie kupił

no a te gierki w styczniu w gwg to beka straszna, wybrałem dobry moment na ucieczkę z tego tonącego statku

Opublikowano

Dokladnie - sam wiele sztosow bym przegapil, gdyby nie PLUS! 100razy bardziej wole dostac gierke pokroju Furi, Child Of Light, Rogue Legacy czy milion innych indykow z Plusa niz jakies biedne gry AAA z przed 3 lat, ktore kazdy zainteresowany dawno ogral. 

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.