Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Mi kumpel chcial pozyczyc sratcheta, ale po mini recenzji sutka kazalem mu (pipi)c i zakonczylem znajomosc.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 656,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

teraz czas na sraczeta

Z takim nastawieniem to kurcze nie wiem po co w ogole zaczynac.

Ja mam takie nastawienie już po zaczęciu i pograniu ok. 30 minut. Przecież pisałem, że gdyby nie strzelanie to byłaby to naprawdę bardzo dobra gra a tak to :gayos:

No najlepsze, że klapy mówią, że to platformówka xD

Opublikowano

a mi brakowalo na rynku dobrej strzelanki - takiej ze spluwamia, z grafika pixara, wiec wzialem i polecam !

Opublikowano

mazzeo byłby zachwycony 

Opublikowano

Ja cały czas zbieram się w sobie aby tego ratcheta skończyć :) Stoi na półce i patrzy na mnie. 

Tak w ogóle to dzisiaj odpalę wieczorem ps4 pierwszy raz od 5 miesięcy. Ile gb update mam się spodziewać. Tzn ile system i ile last guardian? Zakładam że jak konsole odpalę o 20 to dzisiaj i tak nie pogram :D

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ooo dobrze, że przypomniales, że ps4 dawno z szafy nie wyjmowales bo prawie o tym zapomnialem. Niech jeszcze posiedzi dwa tygodnie to za miesiąc przypomnisz nam, że od 6 miesięcy ps4 nie wyjmowales z szafy.

Opublikowano

No i dobrze ze przypomniał. Gdybym miał obie konsole to też bym musiał z pawlacza PS4 w dniu 24.01 wydobywać, bo Yakuza 0 wychodzi...

Opublikowano

Ja przypomne ze blant mial tutaj nie pisac.

Opublikowano

blant ty grasz w gierki czy tu siedzisz dla beki?

Opublikowano

blant chyba 40 raz pisze ze odpali ps4 ktore nie odpalal od 1942

a co do raczeta to podobno girsy juz maja wiecej elementow platformowych

Opublikowano

blant kiedy ostatnio odpalałeś ps4?

Opublikowano

Ja odkad wlaczylem PS4 pierwszy raz po zakupie Xboxa to nie wlaczylem ponownie Xboxa, hehs, niesamowita historia, pelna twistow i emocji c'nie chuopaki? Chcecie sequel jak wlacze Xboxa i Ps4 bedzie sie kurzyc? Czy lepiej jak to bedzie one time hit?

Opublikowano

Wole Spinoffa jak kupil gierke po pijaku.

Opublikowano

A przypowieść o 400 grach podarowanych w święta?

Opublikowano

a jaka to roznica na stemie

Opublikowano

Ale ten trico to kawał s(pipi)iela. Krzyczę chodź a ten nic.

Czy mi się zdaje czy interfejs i menusy ps4 zbliżyli wyglądem do xboxa? Tylko czemu wolno wszystko się ładuje. Pamiętam że w lato menu szybciej działało. Za to ściąga się szybciutko. Patch do tlg za(pipi)iście szybko trafił na mój dysk.

Opublikowano

Wolno? Chyba nie. Właśnie odpaliłem ps4 po DWÓCH tygodniach po przesiadce z xboxa i czuje się, jakbym wysiadł z malucha i wsiadł do ferrari.

Jakie to jest szybciutkie wszystko :banderas:

Jeszcze mnie sklep przywitał piękną rozpiską najbliższych premier, a tam Nioh, Zero Dałn, Nier i Person. Jeju dobrze wrócić do niebieskiego raju.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Zakładam że jak konsole odpalę o 20 to dzisiaj i tak nie pogram :D

I się ściągnęły pacze w minus półtorej godziny, ta konsola jest niesamowita, tylko PlayStajsiyn :banderas:

Opublikowano

Chcesz grafiki w HD ready w 2017 na konsoli nowej generacji?

Kup Xbox one

Chcesz konsoli bez ex?

Kup Xbox one.

Chcesz najgorszych jakościowo multiplatform?

Kup Xbox one.

Chcesz brak gier na 2017?

Kup Xbox one

Chcesz wolnego menu, brak podziału gier w sklepie Ms z pozycji konsoli?

Kup Xbox one

Chcesz poczuć się graczem..?

Chcesz otrzymywać najlepsze gry w najlepszej oprawie?

Kup Ps4, i ciesz się, że jesteś graczem i doświadczasz najlepszych doznań jakie dała elektroniczna rozgrywka konsolowa.

Nie bądź jak zwierzę, bądź jak człowiek...

Opublikowano

Chcesz się poczuć jak gracz ?

Zacznij grać, skończ (pipi)ić farmazony na forum :)

Grać w gry a nie grafikę i pudełko z napisem playstation/xbox 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Nintendo?

Kolejny raz odważny ruch, pod względem wizualnym oraz technicznym... Skończy się kolejnym Marianem, Zelda i gierkami, które będą niedostępne w Polsce i trza będzie przepłacać i ściągać z 3 świata plus graficzne gorzej jak xone.. Tak (pipi)a, gorzej niż na szrocie. To już nie jak zwierzęta, tylko pierwotniaki.

PC nikogo.

Edytowane przez czeskimaster

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.