Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Brakuje tu Raikocha

Ale fakt taki, że fanboye soulsow to najwiekszy rak... DS było fajne, ale grając w każdą kolejna odsłonę czułem się jakbym odpalał duże dlc, a nie nową grę.

A i ten obrabowany BB z niby GOTY mial s(pipi)one hitboxy i optymalizacje na premierę...ale o tym już nikt nie pamieta.

Edytowane przez Starh

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 707,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Kukunamuniu jest w obozie '(pipi)ac wiedzmina', tzn ze mozna ten oboz spokojnie olac :obama:

Zrobiłem ci coś, że płaczesz i obrażasz?

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Kukunamuniu jest w obozie '(pipi)ac wiedzmina', tzn ze mozna ten oboz spokojnie olac :obama:

Żyjesz
Opublikowano

Ja tylko napisalem kukunamuniu, nie moja wina ze pierwszy sie pod tym podpisales. :dunno:

Opublikowano

Wiedzmin ma calkiem spoko SYSTEM walki - fajnie sie macha mieczykiem, znaki i oleje robią robotę, walka jest płynna i miodna. Problem - i to duży - jest za to z balansem - czyli można po prostu używać jednej taktyki (quen, niektóre eliksiry) i masakrować wszystko na najwyższym poziomie trudności. usunąć z gry quen, zwiększyć poziom trudności -> od razu byłoby 100x lepiej.

ale wtedy pewnie byłyby płacze klapków że gra za trudna bo nie można press x to jason tak jak są przyzwyczajeni :dynia:

Opublikowano

A mi się soulsy przejadły. Nioha pewnie kupię ale na pewno nie na premierę.  Ostatnio gustuje w innych grach stricte fabularnych. Małe indyki potrafią wessać na dłużej niż te wielkie produkcje. Teraz gram w Orwella i Age of Decadence. Polecam obie. Orwell to mistrzostwo świata. To jak fabuła się tutaj rozwija. 

Opublikowano

Grając na najwyższym poziomie trudności ani razu nie użyłem quen czy eliksiru. :gayos:

Pamiętam za to jak klapy myśleli, że gameplay z Wieśka jest z ps4 bo pomylili bodajże Aard z plejstejszonowskim trójkątem. xd

Ah ci jednoplatformowcy. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Przypomniało mi się, że oglądałem kiedyś gameplay gearsów z kumplem klapem. I w momencie gdy na ekranie pojawił się z symbol aby wcisnąć na padzie przycisk "X", to zaczął opowiadać, że to na pewno gameplay z plejstejszyn bo właśnie taki przycisk jest na dualshocku xD 

Klaperstwo to jednak stan umysłu 

Opublikowano

Ja znam takiego klapka co twierdził Quantum theory> gearsy :obama:

Opublikowano

Grając na najwyższym poziomie trudności ani razu nie użyłem quen czy eliksiru. :gayos:

Pamiętam za to jak klapy myśleli, że gameplay z Wieśka jest z ps4 bo pomylili bodajże Aard z plejstejszonowskim trójkątem. xd

Ah ci jednoplatformowcy. 

A to czasem nie był Macio?

Opublikowano

A nie - po(pipi)ałem, to był:  :exact:

Opublikowano

Ja znam takiego klapka co twierdził Quantum theory> gearsy :obama:

Znałem i takie przypadki, zresztą o środowisku klaperskim mógłbym komedie napisać 

ale czego się spodziewać po ludziach, którzy pobiegli do sklepu po japońskie badziewie za 2400 zł, gdy na półce obok stał piękny amerykański biały xbox z potężnymi 512 mb ramu i trzyrdzeniowym procesorem :banderas: 

Opublikowano

Tak jak mówi Kyo to był expert.

nier xD nie dośc ze multiplatforma w 900p na grubym ps4 to jeszcze nawet swinie fanka znaleziono

2mTcVRU.jpg

Opublikowano

post pod postem? Kurcze, zasady to zasady :( BAN

Opublikowano

Co? Jaki post? Pawcio szaleju się najadłeś po szkole?

Opublikowano

Bluber warzywo gracza XD

Wszystkie gierki _be_

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

2mTcVRU.jpg

to screenshot z wersji na ps3?

Opublikowano

A i ten obrabowany BB z niby GOTY mial s(pipi)one hitboxy i optymalizacje na premierę...ale o tym już nikt nie pamieta.

No za to wiesiu na premiere technicznie był cudem. 

Opublikowano

No za to wiesiu na premiere technicznie był cudem. 

starh skąd to mozesz wiedzieć jak nawet nie grałeś w bb

Opublikowano

Nie no bida ta gra ja nie wiem czym się te klapy jarają xD

Opublikowano

Nier tak jak Persona 5 wychodzi na PS3? Zaje,biście, to chyba nie kupuję Pro. Gdyby jeszcze TLG wyszło na PS3 tak jak Sony zapowiadało 1000 lat temu to już w ogóle :banderas:

plan 10-letni jednak wypełniony, zawsze szanowałem sony

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.