Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Gra Pana Kojima, Hellblade, Crash, Ace combar, FF7, Shenmue no mógłbym tak wymieniać i wymieniać

Jaranie sie gra ktora nie wyjdzie wczesniej niz w 2019 na ps5 i tak naprawde nic o niej niewiadomo bo kojima :dynia:

Edytowane przez Wolfie_

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 655,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

"grą"

taki bardziej film co nie

Edytowane przez ragus

Opublikowano

ale ta konfa ms to bedzie zalex na e3

Opublikowano

Ale Kojime to ty szanuj za MGS 1 2  3 oraz 4 taknieok?

Opublikowano

No ja dziękuję za rynek konsol bez dobrej konkurencji. Już rynek PC z dominacją Intela i Nvidii jest chu,jowy.

zle ci bylo za czasow dominacji szaraka czy ps2?
Opublikowano

Gra Pana Kojima, Hellblade, Crash, Ace combar, FF7, Shenmue no mógłbym tak wymieniać i wymieniać

Dla ciebie to Pana Pana Kojimy, Fanek.

i lol, co to za lista krapów? Ace combar i crash i ff7? Kiedy cofnęliśmy się do 1997?

Opublikowano

No ja dziękuję za rynek konsol bez dobrej konkurencji. Już rynek PC z dominacją Intela i Nvidii jest chu,jowy.

zle ci bylo za czasow dominacji szaraka czy ps2?

W sumie to nie.  :kaz:

Opublikowano

Nawet jak była dominacja szaraka i ps2 to wychodziło w uj gierek na te konsole w porównaniu do konkurencji niż w dzisiejszych czasach.

Opublikowano

Nawet jak była dominacja szaraka i ps2 to wychodziło w uj gierek na te konsole w porównaniu do konkurencji niż w dzisiejszych czasach.

pamiętaj, że mówisz tu o PS4 na którą przez 3 lata wyszły 2 dobre gry: BB i U4. Co jest wynikiem zawstydzającym w porównaniu do PSX i PS2

Więc nie tylko u "konkurencji" wychodzi mniej gier, tylko cała ta generacja jest taka chuyowa. 

Wiem, że każdy to raczej wie. Ale klapom trzeba nawet najprostsze rzeczy tłumaczyć 

Opublikowano

Nie wiem po co mi to tłumaczysz jak ja wcześniej pisałem o tej sytuacji jaka jest obecnie teraz. To tak samo trzeba tłumaczyć proste rzeczy xbotom, że ich konsola nie ma nic, a robią dobrą minę do złej gry, co parę postów wstecz to potwierdza.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

dobra już sie tak nie denerwuj 

Opublikowano

Dzisiaj kupujesz PCMR i tyle. Xbox to dzisiaj target dzieci mincrafta i koledzy Pawcia. 

Do tego ten pad hantel dla sterydziaży oraz młodych adeptów wciągania mefedronu. A później pisanie w CW o tym jak zayebiście się gra na konsoli która wygląda jak pudło po pomidorach.

hehe dobre takie z humorkiem ofi, pozdrawiam i miłego dnia!

15970509_1298435180178718_2044179272_n.g

Opublikowano

ale to sa jakies gry na xboxa czy nie? prosze o dluga konstruktywna dyskusje

Opublikowano

Tłumacz mi więcej Ambasadorze asax bo nie wiem jak płyte do napędu włożyć

Opublikowano

ale to sa jakies gry na xboxa czy nie? prosze o dluga konstruktywna dyskusje

długa to jest co najwyżej lista zapowiedzi na PS4/PS5 

co kilka postów wcześniej udowodnił Fanek 

ale wytłumaczysz o co chodzi z tymi hantlami czy nie?

Opublikowano

Które wyjdą tak czy siak i nie zostaną skasowane. A zapomniałem, gry które są robione z pasją w porównaniu do zielonego obozu.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

ale wytłumaczysz o co chodzi z tymi hantlami czy nie?

Jak pograsz na nadkonsoli z padem dla ludzi a nie zwierząt to zroumiesz Pysiu.

Edytowane przez oFi

Opublikowano

a będą miały mistycyzm? To ważne dla mnie, innych gier nie kupuje 

Opublikowano

asax ale na bonera nawet zapowiedzi nie ma, brak jakichkolwiek powodów  by trzymać xOO  no sorry ale halo forsa girsy  to już trochę XD

Opublikowano

xbone juz nawet zapowiedzi nie ma xd

Opublikowano

Ma, listę napisałem parę postów wcześniej

Opublikowano

Lepiej usunąć Scalebounda jak produkcja nie szła, niż wypuścić coś po 10 latach i wmawiać na siłę, że jest super.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Dla ciebie to Pana Pana Kojimy, Fanek.

i lol, co to za lista krapów? Ace combar i crash i ff7? Kiedy cofnęliśmy się do 1997?

Nostalgic trip jak nam wyłączyli psn na święta :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.