Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

skorpio za(pipi)isty sprzet do multiplatform, szkoda ze mam juz peceta.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 655,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Najlepiej jakby MS anulował project Scorpio i dał sobie spokój z gierkami na jakiś czas

Scorpio Was rozyebie. Czekajcie tylko jak będziecie skomleć by wrócić na zielone łąki Microsoftu.

Roz(pipi)ie chyba śmiechem xD

Scorpio okaże sie pecetem działającym na win 10 i tyle.

Opublikowano

pc ma jednak exy, xbone nie.

Najlepiej jakby MS anulował project Scorpio i dał sobie spokój z gierkami na jakiś czas

Scorpio Was rozyebie. Czekajcie tylko jak będziecie skomleć by wrócić na zielone łąki Microsoftu.

Roz(pipi)ie chyba śmiechem xD

Scorpio okaże sie pecetem działającym na win 10 i tyle.

takie ich steam machine

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Nie no serio jestem ciekaw czym MS może zaskoczyć bo ani żadnych plotek nie ma ani nic. Mają jakieś wolne studio w tej chwili? Kto z thirdparty będzie chciał zrobić exa?

Opublikowano

Posty Bloody gipsy w temacie tej skasowanej gierki.

Min. nie kupie ps4, bo sony olało vite, posty rakowe tak samo jak drona.

Opublikowano

Niech Mazzeo kupi ps4, i DonBoTDron zostanie sam na placu boju.. No może przyłączy się do niego Asax, wieczny obrońca szrota,giermek zielonych.

Czarka nie liczę, bo już od FaPania ręką go boli i nie ma już sił bronić tego trupa.

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Po co Czarek ma sie bronić jak kuzyn już go rozdziewiczył przy demku Ni-Oha

Opublikowano

Dalej nie mogę wyjść z podziwu nad ekonomistami forumowymi. Dawanie je,bania o sprzedaż gierki czaice xdddddd? "Och dobrze że nie wyszła, bo MS byłby stratny" xDDDDD

Żenada. Wiecie jak to sie robi? Czeka się na DQVII 4 lata, gra wychodzi w końcu w Europie, mimo, że skazana jest na porażkę i co się dzieje? Ojej, sprzedała się słabo, jak mi smutno. Mam pomysł jak to zaleczyć, może w nią pogram.

Opublikowano

Dla mnie to w ogóle abstrakcja jak można BRONIĆ jednej z największych i najbogatszych korporacji.

Opublikowano

jednego powiedzmy rozumiem, bo to jego pracodawca, ale reszta? bk.

no ale to ci sami ludzie, którzy kupują pada za 500zł :dynia:

Nie mogę patrzyć na MS, jutro idę zrobić sobie tatuaż z logo PS.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Wyszła prawda jak Ms dba o graczy, już na początku premiery wciskanie kinecta, zakaz używek, cena nieproporcjonalna do mocy konsoli oraz jakości gier.Non stop wałkowanie 3 gier plus sztosy na 7.

Ms odpuszcza xone, bo widzą że już z tego gówna więcej nie wycisną. Teraz czekać na skorpiona plus kinect 3.0 plus znów 3 gry.

Opublikowano

2 dzien beki, do wielkanocy?

Opublikowano

do konfy swicza a potem znowu beka z ms do e3 a potem z ich konfy do końca świata

jak ja kocham moja plejke zaraz zamiast na WOŚP przeleje stówkę sony

Opublikowano

No dobrze by było jakby taki trend się utrzymał, śmiech to zdrowie, a sponsoruje go jakże miłościwy microsoft i jego decyzje, normalnie latający cyrk Monty Pythona (nie obrażając zarazem gwiazd).

Opublikowano

Jak wszystko idzie z FB Sony to wiadomo, że nie fake, a szczera prawda, Sony jest mistrzem w szpilowaniu zielonego szamba XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

mam nadzieje ze dzis tez mi braknie plusikow :P koledzy kabareciarze nie przestawajcie...

Opublikowano

Nie no serio jestem ciekaw czym MS może zaskoczyć bo ani żadnych plotek nie ma ani nic. Mają jakieś wolne studio w tej chwili? Kto z thirdparty będzie chciał zrobić exa?

Ja już swój pomysł wyłuszczyłem powyżej. Team Ninja właśnie kończy lub już skończyło współpichcić Ni-oH-a, więc pewnie ma wolne moce przerobowe. Wręczyć im nie wydane na crapa od Platinum dolary i nich robią pełnego lub czasowego eksa na zieloną uberkonsolę w postaci Ninja Gaiden 4 :obama:  Przecież wszak azaliż ta seria przede wszystkiem kojarzy sie graczom z xboxem. Dopiero później trafiała do niebieskiej kloaki.

Ale to byłby sztych w klapie odbyty!!

:banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:

Opublikowano

ta czarek zwłacza po tym jak ninja gaiden 3 to był balas więc na pewno 4 byłaby sztosem 

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.