Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

skorpio za(pipi)isty sprzet do multiplatform, szkoda ze mam juz peceta.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 766,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Najlepiej jakby MS anulował project Scorpio i dał sobie spokój z gierkami na jakiś czas

Scorpio Was rozyebie. Czekajcie tylko jak będziecie skomleć by wrócić na zielone łąki Microsoftu.

Roz(pipi)ie chyba śmiechem xD

Scorpio okaże sie pecetem działającym na win 10 i tyle.

Opublikowano

pc ma jednak exy, xbone nie.

Najlepiej jakby MS anulował project Scorpio i dał sobie spokój z gierkami na jakiś czas

Scorpio Was rozyebie. Czekajcie tylko jak będziecie skomleć by wrócić na zielone łąki Microsoftu.

Roz(pipi)ie chyba śmiechem xD

Scorpio okaże sie pecetem działającym na win 10 i tyle.

takie ich steam machine

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Nie no serio jestem ciekaw czym MS może zaskoczyć bo ani żadnych plotek nie ma ani nic. Mają jakieś wolne studio w tej chwili? Kto z thirdparty będzie chciał zrobić exa?

Opublikowano

Posty Bloody gipsy w temacie tej skasowanej gierki.

Min. nie kupie ps4, bo sony olało vite, posty rakowe tak samo jak drona.

Opublikowano

Niech Mazzeo kupi ps4, i DonBoTDron zostanie sam na placu boju.. No może przyłączy się do niego Asax, wieczny obrońca szrota,giermek zielonych.

Czarka nie liczę, bo już od FaPania ręką go boli i nie ma już sił bronić tego trupa.

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Po co Czarek ma sie bronić jak kuzyn już go rozdziewiczył przy demku Ni-Oha

Opublikowano

Dalej nie mogę wyjść z podziwu nad ekonomistami forumowymi. Dawanie je,bania o sprzedaż gierki czaice xdddddd? "Och dobrze że nie wyszła, bo MS byłby stratny" xDDDDD

Żenada. Wiecie jak to sie robi? Czeka się na DQVII 4 lata, gra wychodzi w końcu w Europie, mimo, że skazana jest na porażkę i co się dzieje? Ojej, sprzedała się słabo, jak mi smutno. Mam pomysł jak to zaleczyć, może w nią pogram.

Opublikowano

Dla mnie to w ogóle abstrakcja jak można BRONIĆ jednej z największych i najbogatszych korporacji.

Opublikowano

jednego powiedzmy rozumiem, bo to jego pracodawca, ale reszta? bk.

no ale to ci sami ludzie, którzy kupują pada za 500zł :dynia:

Nie mogę patrzyć na MS, jutro idę zrobić sobie tatuaż z logo PS.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Wyszła prawda jak Ms dba o graczy, już na początku premiery wciskanie kinecta, zakaz używek, cena nieproporcjonalna do mocy konsoli oraz jakości gier.Non stop wałkowanie 3 gier plus sztosy na 7.

Ms odpuszcza xone, bo widzą że już z tego gówna więcej nie wycisną. Teraz czekać na skorpiona plus kinect 3.0 plus znów 3 gry.

Opublikowano

2 dzien beki, do wielkanocy?

Opublikowano

do konfy swicza a potem znowu beka z ms do e3 a potem z ich konfy do końca świata

jak ja kocham moja plejke zaraz zamiast na WOŚP przeleje stówkę sony

Opublikowano

No dobrze by było jakby taki trend się utrzymał, śmiech to zdrowie, a sponsoruje go jakże miłościwy microsoft i jego decyzje, normalnie latający cyrk Monty Pythona (nie obrażając zarazem gwiazd).

Opublikowano

Jak wszystko idzie z FB Sony to wiadomo, że nie fake, a szczera prawda, Sony jest mistrzem w szpilowaniu zielonego szamba XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

mam nadzieje ze dzis tez mi braknie plusikow :P koledzy kabareciarze nie przestawajcie...

Opublikowano

Nie no serio jestem ciekaw czym MS może zaskoczyć bo ani żadnych plotek nie ma ani nic. Mają jakieś wolne studio w tej chwili? Kto z thirdparty będzie chciał zrobić exa?

Ja już swój pomysł wyłuszczyłem powyżej. Team Ninja właśnie kończy lub już skończyło współpichcić Ni-oH-a, więc pewnie ma wolne moce przerobowe. Wręczyć im nie wydane na crapa od Platinum dolary i nich robią pełnego lub czasowego eksa na zieloną uberkonsolę w postaci Ninja Gaiden 4 :obama:  Przecież wszak azaliż ta seria przede wszystkiem kojarzy sie graczom z xboxem. Dopiero później trafiała do niebieskiej kloaki.

Ale to byłby sztych w klapie odbyty!!

:banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:

Opublikowano

ta czarek zwłacza po tym jak ninja gaiden 3 to był balas więc na pewno 4 byłaby sztosem 

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.