Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

a są na tym PS4 jakieś gry w sieciowe strzelanie?

tak, najlepsze gry w swoich kategoriach, overwatch i battlefield 1

ale bieda, w dodatku multiplatformy  :sick:

Daddy pisze że na scorpio będą się liczyć :xboss:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ale o co wam chodzi z tą szafą, Blant na pewno zamontował tam jakieś chłodzenie :yao:

N5RGYnH.jpg

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Widzę zielone karakany dalej uważają że xone, to najlepsze miejsce do grania? Zostało was jak na lekarstwo, zazdrość was zjada, jakie sztosy będą na ps4. No ale macie 3 gry dodaj końca roku, więc możecie się uważać za graczy

Mam ochotę sprawdzić się w jakimś wymagającym FPS-ie. Jaki mi wybór zostaje? Tylko Halo i tylko Xbox. No chyba nie butterfield gdzie liczy się refleks i wygrywa ten, który pierwszy otworzy ogień xddddd 

Opublikowano

Przepraszam pracowałem dlatego dopiero teraz pisze. Rozumiem beczunie ale ja mam większą jak pomyślę że niektórzy tutaj z forum siedzą na psn party po kilka godzin dziennie bo nie mają nic innego w życiu ciekawego do roboty. No i do tego lubią sobie mocno wypić grając czego już w ogóle nie rozumiem, bo ja po takiej ilości alkoholu, jaka u nich idzie, to mało pamiętam (np nie pamiętam że kupiłem grę). Ja na granie czas mam ale muszę dzielić ten czas też na inne rzeczy. Kto ma partnerkę, czyta książki, ma jakieś hobby inne niż granie czy stara się troszkę ćwiczyć ten wie że nie można grać po 8-12 h dziennie jak niektórzy. A moi znajomi na mnie czasem patrzą jak na dziwaka jak im mówię że w tygodniu gram czasem 10 i więcej godzin. Tu są tacy co dziennie tyle grają :) 

P.S. ZA tydzień wychodzi goty gra yakuza i będzie się pięknie odkrywało fabułę samemu. Inni będą to robić grupowo i też fajnie. Każdy ma swój sposób na przechodzenie gier. Grunt że będziecie mnie widzieć częściej na psn przez najbliższe 3 miesiące. Żony nie usłyszycie tak jak nie słyszałem nigdy nikogo z partnerek poza żoną lucka i dziewczyną Yana na psn party.  :D

Opublikowano

TLoU, U4, mocno polecam, przemyślane, zbalansowane, skillowo i mega miodnie. Najlepsze w swojej kategorii, tylko na PS4.

Bardzo ładny post Blantman.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Blant, ale nie tłumacz się nam jakbyśmy byli Twoją żoną, ok?

Opublikowano

Przepraszam pracowałem dlatego dopiero teraz pisze. Rozumiem beczunie ale ja mam większą jak pomyślę że niektórzy tutaj z forum siedzą na psn party po kilka godzin dziennie bo nie mają nic innego w życiu ciekawego do roboty. No i do tego lubią sobie mocno wypić grając czego już w ogóle nie rozumiem, bo ja po takiej ilości alkoholu, jaka u nich idzie, to mało pamiętam (np nie pamiętam że kupiłem grę). Ja na granie czas mam ale muszę dzielić ten czas też na inne rzeczy. Kto ma partnerkę, czyta książki, ma jakieś hobby inne niż granie czy stara się troszkę ćwiczyć ten wie że nie można grać po 8-12 h dziennie jak niektórzy. A moi znajomi na mnie czasem patrzą jak na dziwaka jak im mówię że w tygodniu gram czasem 10 i więcej godzin. Tu są tacy co dziennie tyle grają :)

P.S. ZA tydzień wychodzi goty gra yakuza i będzie się pięknie odkrywało fabułę samemu. Inni będą to robić grupowo i też fajnie. Każdy ma swój sposób na przechodzenie gier. Grunt że będziecie mnie widzieć częściej na psn przez najbliższe 3 miesiące. Żony nie usłyszycie tak jak nie słyszałem nigdy nikogo z partnerek poza żoną lucka i dziewczyną Yana na psn party.   :D

aha ok

Opublikowano

Ja na granie czas mam ale muszę dzielić ten czas też na inne rzeczy. Kto ma partnerkę, czyta książki, ma jakieś hobby inne niż granie czy stara się troszkę ćwiczyć

DOES NOT COMPUTE

16176417_10154217040820095_438878500_n.g

Ksiazki (pipi)a czyta zamiast w gierki grac, intelektualista ebany.

Opublikowano

TLoU, U4, mocno polecam, przemyślane, zbalansowane, skillowo i mega miodnie. Najlepsze w swojej kategorii, tylko na PS4.

Bardzo ładny post Blantman.

The-Last-of-Us-Multiplayer-Trailer_10.jp

uncharted_4-3224075.jpg

65560682.jpg

Opublikowano

Chłopie w tlou bym wytarł tobą podłogę jak starą szmatą i nawet wallhack by cie nie uratował. POZDRO

Opublikowano

P.S. ZA tydzień wychodzi goty gra yakuza i będzie się pięknie odkrywało fabułę samemu. Inni będą to robić grupowo i też fajnie. Każdy ma swój sposób na przechodzenie gier. Grunt że będziecie mnie widzieć częściej na psn przez najbliższe 3 miesiące. Żony nie usłyszycie tak jak nie słyszałem nigdy nikogo z partnerek poza żoną lucka i dziewczyną Yana na psn party.   :D

:notsure:

Opublikowano

:notsure:

Opublikowano

Ksiazki (pipi) czyta zamiast w gierki grac, intelektualista ebany jeden.

Żony nie usłyszycie tak jak nie słyszałem nigdy nikogo z partnerek poza żoną lucka i dziewczyną Yana na psn party.   :D

To kot miauczal.

Opublikowano

Chłopie w tlou bym wytarł tobą podłogę jak starą szmatą i nawet wallhack by cie nie uratował. POZDRO

dawaj w krasnale Cię zniszcze, gdzie liczy się celność, kontrola mapy i movement  POZDRO z fartem 

Opublikowano

Żony nie usłyszycie tak jak nie słyszałem nigdy nikogo z partnerek poza żoną lucka i dziewczyną Yana na psn party. :D

Dam ci moja zonke uslyszec, i tak ja niekiedy na party slychac. Nawet z Bansajem bo chcial swoj japonski wyprobowac rozmawiala. To jak dasz swoja?

@Vesir Dobry fps sieciowy? Tylko Doom.

Opublikowano

Dam ci moja zonke [...] To jak dasz swoja?

Opublikowano

@Vesir Dobry fps sieciowy? Tylko Doom. 

06abdce753b036204bde7060d0628bfe,62,37.j

Opublikowano

a ponoc bansai ma smieszny głos

Opublikowano

Multi w doomie? Lmao

Opublikowano

Zeta xDDDDDDD

Co ta japonia robi z ludźmi

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Swingersi na psn, tej usługi nikt nie ma na konsoli

Opublikowano

Dam ci moja zonke [...] To jak dasz swoja?

lol xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.