Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

"nie leży" aha spoko, wszystko rozumiem 

kolejny bot ktoremu trzeba rozkladac na czynniki pierwsze? Lezy= pasuje w tym przypadku

Spojrz na gry jak Dark Souls, Bloodborne. Ale zanim do tego przejdziemy to rozumiesz jaka jest roznica pomiedzy graniem na pc a na konsoli prawda?

no to spójrz teraz na dziesiątki taktycznych rpg na psx, psp itd. 

157288-Final_Fantasy_Tactics_-_The_War_o

hqdefault.jpg

nadal nie rozumiem co złego jest izometrycznej kamerze i co ci w niej nie leży 

jeżeli gra jest dobra, to  może być nawet w dimetrii ukośnej, byleby dawała fun 

oj trzeba mieć cierpliwość do klapów 

Opublikowano

I te dziesiatki to wg ciebie Final Tactics? Ktoremu de facto zwroce honor bo jest swietny, ale tez turowy, gdzie wlaki to moze max 5 vs 5 postaci i kamere mozesz sobie sporo przyblizyc.

PSP tez juz jest troche innym doswiadczeniem.

O! Dam ci jeszcze inny przyklad pamietasz Baldur Gate na PSXa? To byl dramat...

Edytowane przez okens

Opublikowano

candleman jako ex to taki zarcik spencera

ze exow na xbona to ze świecą szukać xddd

Jak to nie jest ex, to kiedy wychodzi na PS4?

Opublikowano

a kto napisał ze to nie jest ex?

Opublikowano

No oceny ładne ma nowa Yakuza, lecz średnia nie powala 85 póki co.

Opublikowano

W ogole rzut izometryczny na konsoli i to w XXI wieku to (pipi) taka beka i ponizenie, ze szkoda mi az Rayosa jak widze jak mu sie piana z geby puscila XDXDXD :dynia:

przypominam że rozmawiamy tylko o rzucie izometrycznym, a nie o mechanice rozgrywki 

Opublikowano

To nie przypadkiem tyle samo co bozyszcze botow Forza 3?

Opublikowano

list of upcoming xbox exclusives:

[*]

Opublikowano

A jaka to średnia ocen powala na kolana?  :dunno:

Opublikowano

W ogole rzut izometryczny na konsoli i to w XXI wieku to (pipi) taka beka i ponizenie, ze szkoda mi az Rayosa jak widze jak mu sie piana z geby puscila XDXDXD :dynia:

przypominam że rozmawiamy tylko o rzucie izometrycznym, a nie o mechanice rozgrywki 

I tak i nie, powiedzmy, ze mam na mysli te dwa faktory. Tzn Takie gry jak Baldursy, Incewindy, Czy Tormenty nie specjalnie beda pasowaly bo dynamika rozgrywki+ kamera sa pod PC. Co innego taki Stardew Valley w ktorym dopasowujesz tempo do swojego stylu gry.

Opublikowano

To jakies piec metrow od telewizora:

path-of-e_aewanhx.jpg

To dla mnie niekomfortowy haos w porownaniu z czyms takim:

newweapon_aewanre.png

I dlatego uwazam, ze jaranie sie Path of Exile na Xbonie to watpliwa przyjemnosc. Ale moze sie myle

Opublikowano

a czy w D3 zle sie gra na konsoli? nie, no to dlaczego w PoE mialoby sie grac zle? :dunno: 

Opublikowano

bo jest rzut izometryczny 

Opublikowano

Szczerze mowiac nie przepadam za D3 na konsoli. Po prostu tego typu gry wole ogrywac na PC. Tak samo zrobie z torment tides of numenera. Pozycja wydaje mi sie interesujaca ale na konsoli tego nie dotkne kijem przez szmate

Opublikowano

Okens, sorry, ale trochę do dopy te tłumaczenia jeśli chodzi o rzut izometryczny. Spójrz na takiego Helldivers, też tam masz chaos, sianie i panikę, a jeszcze musisz uważać, bo jest friendly fire (tu jest akurat dobry przykład podanej gry, bo robaków możesz mieć od groma na ekranie jak ich nie zabijesz na czas przez te ich alarmowanie), a w niczym to nie przeszkadza jak ogarniesz grę, to samo masz przy Alienation tylko bez friendly. Ale co do gier typowo crpg jak Torment czy Icewind Dale to masz rację, na konsoli to nie przechodzi także mam bekę z tego Tormenta, którego szykują na konsolę (sam będę grał jak człowiek na kompie).

Edytowane przez Faka

Opublikowano

A jaka to średnia ocen powala na kolana?  :dunno:

Tak od 88-93% przy takiej średniej grę mogę nazwać Hitem :)

A yakuze 0 i tak kupię :)

Opublikowano

Poniekad, chociaz cedze to przez zeby... masz pan racje panie Fronczu. Ale tylko te z izometrycznym rzutem

Opublikowano

Tak od 88-93% przy takiej średniej grę mogę nazwać Hitem :)

Napisałeś od 88, bo akurat taką średnią ma Dishonored 2 :corvo:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.