Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Na forumku, marka Xbox wspierana przez 3 karakanów , plus szczekają w CW i obrażają użytkowników Sony, bo doskonale wiedzą że Spencer ich wydymał w kakaowe oko, a oni Jeszce mu liżą... Nabierają się na teksty typu najlepsze gry na najlepszą konosle, a kończą na wstecznej i się fapują że mogą ograć gry 10 letnie..

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Weź idź się w końcu zabij.

Opublikowano

Lepiej wplacic na huma nic czytac posty tego dauna.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Na forumku, marka Xbox wspierana przez 3 karakanów , plus szczekają w CW i obrażają użytkowników Sony, bo doskonale wiedzą że Spencer ich wydymał w kakaowe oko, a oni Jeszce mu liżą... Nabierają się na teksty typu najlepsze gry na najlepszą konosle, a kończą na wstecznej i się fapują że mogą ograć gry 10 letnie..

gdybym był Spencerem, to bym cię skasował 

Opublikowano

Szacun dla mendrka za carmageddona. Gra dla koneserów. A wy co, gejlo wars i gejuza0?

Opublikowano

W ULTRA GAMES w Krakowie też już mają:

16195509_1862235727355535_79177465078080

Prawie po sztuce dla Mazzeo, Donsterydo i Daddy'ego.

:dynia:

Opublikowano

Pudełka gier na One wyglądają niesamowicie. :banderas:

No ba, najładniejsze pudełka, aż chce się kolekcjonować. Te od ps4 paskudne dla mnie, odwrotnie jak w poprzedniej gen. gdzie te od ps3 świetnie na półce wyglądały a na widok pudeł od x360 rzygać mi się chciało

Opublikowano

pudela na x1 lepsze niz te bylejak wydrukowane okladki na ps4, to fakt, az chce sie je kolekcjonowaci podziwiac na polce :banderas:

jak cudownie na polce obok siebie wygladaja Girsy remastered, Girsy 4, Halo MCC, Halo 5, Halo Wars 2, Forza 5, 6, Horizon 2, 3 :banderas: 

Opublikowano

Widzę że Hejven niezła horągiewka, fapował się do Sony, ale jak poszła prawda o xone, to wyzywa...Psycha Ci siada nawet w CW, a Asax liże Ci Jeszce jaja.. Swego czasu, myślałem że Bluber w CW jest upośledzony bo sam się ora, ale Hejven przebił (pipi)a wszystkich...

Bez obrazy..

Opublikowano

pudela na x1 lepsze niz te bylejak wydrukowane okladki na ps4, to fakt, az chce sie je kolekcjonowaci podziwiac na polce :banderas:

jak cudownie na polce obok siebie wygladaja Girsy remastered, Girsy 4, Halo MCC, Halo 5, Halo Wars 2, Forza 5, 6, Horizon 2, 3 :banderas:

O kuwa prawie rzygnalem na dywan jak o takiej półce pomyślałem

Opublikowano

Gajos, nie troLLuj bo to poziom botów.. Pudełka od xone, są tak miĘtkie, że nie dziwię się że MS oszczędza na czym się da.. Nie dość że gier brak, to oszczędzaja na plastiku i napisach w sztosach quantum... Zaraz pewnie Hejven mnie wuzwie, bo mu markę obrażają, dla której podawał lody DonOwi.

Patrząc na forum, to podziwiam Dona, nie wyzywa, nie obraża, 3ma się swoich zasad...

Opublikowano

marka Xbox wspierana przez 3 karakanów , plus szczekają w CW i obrażają użytkowników Sony, bo doskonale wiedzą że Spencer ich wydymał w kakaowe oko

Chyba DonDron za luźno popóścił łańcuchy AsaxOwi i Vizirowi.. Wracać pod klosz, zielone przegrywy.

Widzę że Hejven niezła horągiewka, fapował się do Sony, ale jak poszła prawda o xone, to wyzywa...Psycha Ci siada nawet w CW, a Asax liże Ci Jeszce jaja.. Swego czasu, myślałem że Bluber w CW jest upośledzony bo sam się ora, ale Hejven przebił (pipi) wszystkich...

Bez obrazy..

A ty jakąś wścieklice masz dzisaj? Sam najpierw obrażasz wszystkich zamiast kawalek plastiku a potem to samo pier.dolisz na innych xD

jesteś debilem

bez obrazy...

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

czeski po prostu zwariowal od tego styczniowego dobrobytu w krainie plejstejszona

Opublikowano

Czemu? Wszystko prócz halo wars (subieltywnie) to same dobre gry. :lapka:

Gearsy są ok ale nie mają czym się wyróżnić na tle reszty gier a te pudziany już zawsze będą mi się kojarzyć z marines że starcrafta, a co do forzy to się nie wypowiem bo mam wyyebane na wyścigi a halo i jego stylistyka to poprostu w moim odczuciu jest śmieszne, strzelanie do krasnali wyglada trochę komicznie.

Opublikowano

Czemu? Wszystko prócz halo wars (subieltywnie) to same dobre gry. :lapka:

Gearsy są ok ale nie mają czym się wyróżnić na tle reszty gier a te pudziany już zawsze będą mi się kojarzyć z marines że starcrafta, a co do forzy to się nie wypowiem bo mam wyyebane na wyścigi a halo i jego stylistyka to poprostu w moim odczuciu jest śmieszne, strzelanie do krasnali wyglada trochę komicznie.

jak zwykle, wartość merytoryczna posta gdy trzeba było uargumentować swoją opinie bliska zeru

creatinfreak pyta dlaczego zebrało Cię na wymioty skoro to są dobre gry, a ty odpowiadasz:

Gearsy - ok, ale pudziany kojarzą mi się z marines ze starcrafta

Forza - nic nie powiem bo mam wyyebane na wyścigi

Halo - strzelanie do krasnali jest komiczne

084.png

Edytowane przez asax

Opublikowano

(pipi)amento simon. Gearsy wyróżniały się świetną mechaniką, może teraz już nie, bo mnóstwo gier czerpało z tej serii, ale jeśli chodzi i sam fun ze strzelania to nadal jest to ścisła czołówka. Halo zazwyczaj krytykują ci, którzy grali na yt. Gra ma otoczkę jaką ma, ale bungie w swojej trylogii umiejętnie połączyło klimat wojenny ze specyficznym poczuciem humoru, dobrze im to wyszło. 343 za poważnie podchodzi do uniwersum, wszędzie emołszyns jak u Cage'a i generalnie H4 i 5 w kampanii zatraciły urok poprzednich odsłon. Forza? Tu sam mam mieszane uczucia, świetny model jazdy, piękna grafa, ale zarówno w F6 jak i Horizon 3 single player jest źle zaprojektowany, nieprzemyślany. To szpile raczej pod multi, singlowców szybko znudzą.

Opublikowano

lizanie jaj, penetrowanie kakaowego oka - no nie powiem dobra projekcja czeskiego, może wybierz sie do kina bizariusz w warszawie?

Opublikowano

Hahaha, aż poplułem się qwa ze śmiechu XD

Opublikowano

czy czeski posiada PS4?

pewnie nie bo to alter disvertigo ktory zyje chyba tylko walką w cw

Opublikowano

czeskimaster za glupi nawet na cw

bez obrazy pozdro ziomus nie zmieniaj sie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.