Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Na Xboxa są chociaż gry. Różnorodne gry.

dwie strzelanki i jedne wyscigi xd

Za to zdecydowanie najlepsze w swoich klasach, a takie H5 to najlepsze multi na konsolach ever. Prawilnie przypominam, bo klapy dobrą pamięcią nie grzeszą :reggie:

Najlepsze multi ever :yao: jednak czezare ma poczucie humoru bo już zwątpiłem :dynia: 

czy boty potrafią coś innego niż brum brum i pif paf? była nadzieja w quantum break ale niestety skończyło się jak się skończyło.

Opublikowano

Na Xboxa są chociaż gry. Różnorodne gry.

dwie strzelanki i jedne wyscigi xd

Za to zdecydowanie najlepsze w swoich klasach, a takie H5 to najlepsze multi na konsolach ever. Prawilnie przypominam, bo klapy dobrą pamięcią nie grzeszą :reggie:

Najlepsze multi ever :yao: jednak czezare ma poczucie humoru bo już zwątpiłem :dynia:

Czasem wiadomo...trolluję, jak prawie wszyscy w tym wątku, ale w tym wypadku jest to czysta, brutalna prawda :doom:

Opublikowano

zaraz CI szymonek na pisze, że Titanfall lepszy xD

Opublikowano

Zaraz boty napiszą, że xbox to najlepsza konsola tej generacji  :pawel:

Opublikowano

U4, najgorszy Uncharted ze wszystkich no ale graficzka, no i tak święta krowa BB i na tym koniec, 2 (pipi)ane tytułu 2, słownie DWA.

Sunset, Ori, Halo 5, 3x Forza no ale 3x to samo więc liczy się jako jeden (tak mi klapy wczoraj powiedziały xD)

Jedno i drugie jest sraką tak prawda.

Przez całą generację wyszyły 4 za(pipi)iste tytuły no może 5, BB dla nie których też pewnie DS3, Forza Ho 3, Wiedzmin 3, Dishonored 2 i teraz Yakuza 0

(pipi) mnie obchodzi jakie ty masz zdanie o jakiejkolwiek grze. Fakty są takie, że żaden tytuł na taczera nie osiągnął takiej średniej jak dwie najlepsze gry tej generacji, BB i U4. A Sunset, Girsy, czy Halo 5, to możesz porównać do takiego inFamous, Until Down, Yakuzy 0, Gravit Rush 2, Ratchet Clank, czy Last Guardian, gry z podobną średnią. Z czym do ludzi zielone robaki, jesteście skazani na gierki co najwyżej ze średnią 85%, bo mesjasze tylko u Sony.

W tym roku halo z drona, crapdown i kolejna nowa forza, zapewne któreś dobije do magicznej bariery 85%. Co za szambo.

A mnie (pipi) obchodzi średnia, skoro nie przekłada się to na gameplay, wyobraź sobie, że to nie w średnią ocen się gra, tylko w grę, która albo ma coś do zaoferowania albo nie, jest wiele gier które mają gorszą średnią od z(pipi)anego U4 a gameplayow wciągają ją nosem. I o ile o BB złego słowa nie powiem tak o U4 już się wypowiedziałem a Zetta to ładnie podsumował gra naraz koniecznie z popcronem!

Wczoraj wystarczyło mi 10 minut z Yakuzą i już wiedziałem z czym mam do czynienia, no ale dla Ciebie to gra pokroju inFamous'a xDDDDD w którą nawet nie grałeś, giń!

Pieknie Soul podsumowales ta sp ie rd oline gracza.

Granie na blaszce>>>>>>>>>>granie na telefonie>>>>>>>>>>Yeti, Czeskimaster i Mendrek

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

ups, chyba zabolało 

Opublikowano

ups, chyba zabolało 

Mnie już boli, ale głupota botów :/

Opublikowano

zaraz CI szymonek na pisze, że Titanfall lepszy xD

A Mazzeo pozwolił Ci wyjść spod spódnicy? :notsure:

Opublikowano

no już spokojnie, nie denerwuj się

giphy.gif

Opublikowano

Ja się ciesze, że możesz wojowac bo później przyjdzie twój opiekun tupnie nozką i spakuje do pokeballa więc wyszalej się chlopczyku.

Edytowane przez simonldz

Opublikowano

:empathy:

Opublikowano

Eee myślałem że stać Cię na wiecej bo dobrze wojujesz.

Opublikowano

Dobre wojowanie to jedno a tracenie czasu na głupoty to drugie, ja się dziwie, że w ogóle ktoś tu reaguje na to co pisze Faka maka fon. 

Mi wystarczyło przeczytać dwa posty...

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Większe stężenie głupoty jednak jest od strony botów w porównaniu do Mnie, które stawiam na fakty, a że wojowanie się włącza, żeby wyprowadzić na prostą, gdzie w niektórych komentarzach są bzdury to trudno nie jest wtrącić trzy grosze, fakt, że niektóre trollowane ale trochę godności i rozumu by wypadało mieć czego u niektórych botów jest brak  :frog:

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Większe stężenie głupoty jednak jest od strony botów w porównaniu do Mnie, które stawiam na fakty, a że wojowanie się włącza, żeby wyprowadzić na prostą, gdzie w niektórych komentarzach są bzdury to trudno nie jest wtrącić trzy grosze, fakt, że niektóre trollowane ale trochę godności i rozumu by wypadało Mieć czego u botów jest brak  :frog:

ale bełkot, w jakim języku to napisałeś?

Opublikowano

Większe stężenie głupoty jednak jest od strony botów w porównaniu do Mnie, które stawiam na fakty, a że wojowanie się włącza, żeby wyprowadzić na prostą, gdzie w niektórych komentarzach są bzdury to trudno nie jest wtrącić trzy grosze, fakt, że niektóre trollowane ale trochę godności i rozumu by wypadało Mieć czego u botów jest brak  :frog:

ale bełkot, w jakim języku to napisałeś?

O tym właśnie piszę, który tylko twój post teraz to potwierdza, no cóż, rozpocząć dialog z takim botem to jak rzuceniem grochem o ścianę. Szkoda strzępić ryja idąc klasykiem stonogi.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Zetta San, ja gardze graniem na blaszce, a na telefonie mogę pograć na posiedzeniu w kabelku, jestem fanem Sony, bo xone mi nie podszedł, z początku był zachwyt, ale widząc że marka ma 3 gry, zostałem w obozie Sony, więc proszę mnie do (pipi)a nie obrażac.

Opublikowano

Na telefonie skonczylem dragon quest 1,2,3 i 8, polecam te platforme do grania. 

Opublikowano

@Faka, ale weź przeczytaj na głos to co wypociłeś? I powiedz czy to ma jakikolwiek sens?

odnośnie wojowania to tak obecnie wygląda CW (botów nie oznczałem bo nie chciałem nikogo urazić :lapka: )

261ma82.jpg

Opublikowano

Sony rzucilo nowa partie prosiakow, bierzcie poki sa!

Opublikowano

Faka już leży na glebie. Pewnie za dużo mocarza.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Faka już leży na glebie. Pewnie za dużo mocarza.

A YETI w stanie daleko posuniętego rozkładu :yao:

Edytowane przez Czezare

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.