Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Boty śmią coś pisać o powtarzalności serii, dobrze słyszałem? :kaz:

Nie no, bo exclusive na playstation 4 to tak grzeszą oryginalnością i kreatywnością. Po sukcesie Uncharted i TLoU wszystkie wyglądają jakby zostały wylane z jednej formy. Gdzie to Sony które pamiętamy z Playstation 2 z bogatą ofertą gier eksluzywnych? Dzisiaj plejstejszyn 4 nie ma nawet w swojej ofercie porządnego racera, a community i tak klaska uszami 

rv9af8.jpg

Można za ~30$ wypuścić samodzielny dodatek na płycie, można też za 20$ wypuścić dodatek z 2 postaciami i skórkami do broni jak MS :dunno:

Zawsze szanowałem twoje manipulacje

Edytowane przez asax

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Można za ~30$ wypuścić samodzielny dodatek na płycie, można też za 20$ wypuścić dodatek z 2 postaciami i skórkami do broni jak MS :dunno:

ale run the jewels to ty lepiej szanuj

Opublikowano

Czy to sequel do 50 Cent Blood on the Sand?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Seledyn nie ma startu do lososiowej pily :cool:

Opublikowano

Coś ostatni Ci te memy/gify nie siedzą synek  :cool:  :lapka:

Opublikowano

no przeglądanie je.b z dzidy musi się jakoś odbić psychice

Opublikowano

Byś kur.wa musiał siedzieć 9h na sklepie gdzie styczniu można pomarzyć o klientach, to byś inaczej śpiewał :/

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

U4, najgorszy Uncharted ze wszystkich no ale graficzka, no i tak święta krowa BB i na tym koniec, 2 (pipi)ane tytułu 2, słownie DWA.

Sunset, Ori, Halo 5, 3x Forza no ale 3x to samo więc liczy się jako jeden (tak mi klapy wczoraj powiedziały xD)

Jedno i drugie jest sraką tak prawda.

Przez całą generację wyszyły 4 za(pipi)iste tytuły no może 5, BB dla nie których też pewnie DS3, Forza Ho 3, Wiedzmin 3, Dishonored 2 i teraz Yakuza 0

(pipi) mnie obchodzi jakie ty masz zdanie o jakiejkolwiek grze. Fakty są takie, że żaden tytuł na taczera nie osiągnął takiej średniej jak dwie najlepsze gry tej generacji, BB i U4. A Sunset, Girsy, czy Halo 5, to możesz porównać do takiego inFamous, Until Down, Yakuzy 0, Gravit Rush 2, Ratchet Clank, czy Last Guardian, gry z podobną średnią. Z czym do ludzi zielone robaki, jesteście skazani na gierki co najwyżej ze średnią 85%, bo mesjasze tylko u Sony.

W tym roku halo z drona, crapdown i kolejna nowa forza, zapewne któreś dobije do magicznej bariery 85%. Co za szambo.

A mnie (pipi) obchodzi średnia, skoro nie przekłada się to na gameplay, wyobraź sobie, że to nie w średnią ocen się gra, tylko w grę, która albo ma coś do zaoferowania albo nie, jest wiele gier które mają gorszą średnią od z(pipi)anego U4 a gameplayow wciągają ją nosem. I o ile o BB złego słowa nie powiem tak o U4 już się wypowiedziałem a Zetta to ładnie podsumował gra naraz koniecznie z popcronem!

Wczoraj wystarczyło mi 10 minut z Yakuzą i już wiedziałem z czym mam do czynienia, no ale dla Ciebie to gra pokroju inFamous'a xDDDDD w którą nawet nie grałeś, giń!

Ten znów na dwóch białych i trzech zielonych.

Czy dociera to do tej ogolonej, dresiarskiej pały, ze mowa o średniej, a nie ze dla Mietka world of tanks, to najlepszą gra na świecie i mam w chvju recenzje, a tak w ogóle to (pipi)ac uncharted? Łapiesz to, czy może mam ci to zarymowac? Mam gdzieś twój gust i twoje zdanie, możesz równie dobrze jarac się CoD jak twój kolega Czarus. BB i U4 exy z najwyższą średnią, z cyferkami nie wygrasz.

Opublikowano

tez myslalem ze to czezki

Opublikowano

Parter klapie, graj se w tą średnią w cyferki i w najgorszą wersję Horizona, jak zwierze jakieś 1080p/30 fps, ja tymczasem up scal do 4K z HDRem i to pewno max 2h bo tyle będzie warta ta gra  :cool:

pokryty spermą czeza pamiętamy. :cool:

BB ma o całe 1 więcej od FH3, boooooo się zesram  :cool:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

yetiemu pęka żyłką bo on nie dostał plusów i musi ad personam xD co za słaby pokrytyspermą typ

Opublikowano

Yeti się skończył jakieś 2 lata temu, teraz to jeden z najsmutniejszych userów na forum [*]

Opublikowano

No taka prawda, klapy mają więcej szacunku do mojej osoby niż do tego kalafiora  :cool:

Opublikowano

No taka prawda, klapy mają więcej szacunku do mojej osoby niż do tego kalafiora  :cool:

Tez mi odkrycie, Blubera nikt nie szanuje.

Parter klapie, graj se w tą średnią w cyferki i w najgorszą wersję Horizona, jak zwierze jakieś 1080p/30 fps, ja tymczasem up scal do 4K z HDRem i to pewno max 2h bo tyle będzie warta ta gra  :cool:

Napisał ten co przez 3 lata grał w najgorsze możliwe wersje multiplatform i... exów :rotfl:

yetiemu pęka żyłką bo on nie dostał plusów i musi ad personam xD co za słaby pokrytyspermą typ

bluber, czemu jesteś taki nie miły? Pewnie dla tego, że przez cały rok nie masz w co grac na tym x-śmieciu?

4v0nxf.jpg

Głupi, głupszy i najgłupszy?

Opublikowano

No grałem bo nie mam z tym problemu, bardziej tyczy się to ciebie, teraz jesteś jak typowy bot, czaisz to ? grasz w najgorszą wersję exów i multiplaform w ekosystemie SONY na swoim starym obesranym PS4 xD Nioh w 900p przy 60fps'ach xDDDDDDDDDDDDDD (pipi) rozmazane 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

weźcie mu nie odpisujcie to może pójdzie sobie do wieści gminnych wkleić jakiegoś mema

Opublikowano

To nadal lepiej od zielonych robaków, bo gram w exy, w ogóle mam w co grać.

Opublikowano

No tak tak 900p lepsze na PS4 niż na ONE...

Opublikowano

3h077zo.png

Tylko cyferka sie w tym tytule co roku zmienia :smutas:

Opublikowano

podobno w tym roku plebiscyt na klapa roku i bezbeka roku ma zostać połączony

Edytowane przez asax

Opublikowano

Bo to zazwyczaj idzie razem w parze, ale trzeba przyznac ze czezare walczy jak lew

Opublikowano

Boty już swoich wysyłają do raju, ciągle ich ta śpiewka bo halo, bo forza bo pudziany, zero przyszłości w grach, a Jeszce mają czelność obrażać sztosy na ps4, które jeszce nie wyszły. Może posmiejmy się z waszych ex, które są za rogiem? (pipi)a do śmiechu, bo gier zero. No ale community i ta wsteczna..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.