Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

W PSX zgredy wypisały swoje typy na gry roku 2016. Z PS jaranko Uncharted, Ratchetem i Last Guardianem, z Xboksa jedynie Forza została wymieniona jako najlepsze wyścigi. O Gearsach nikt się nie zająknął nawet, a o Quantum Break jedynie HiV wspomniał, że myślał że będzie GOTY, ale wyszło (pipi) i zagłosował na U4. W topach czytelników rakowego PPE to samo.

[*]

Zdziwko, że GOTY zdobywają gry Sony na czołowym community PlayStation w Polsce? To musi być jakieś marne prowo.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ale petarda ten dasz

Opublikowano

Twierdzisz ze redaktorzy PSXbox Extreme to fanboye Sony? Beka. Paranoje jak Macierewicz xd

Opublikowano

W PSX zgredy wypisały swoje typy na gry roku 2016. Z PS jaranko Uncharted, Ratchetem i Last Guardianem, z Xboksa jedynie Forza została wymieniona jako najlepsze wyścigi. O Gearsach nikt się nie zająknął nawet, a o Quantum Break jedynie HiV wspomniał, że myślał że będzie GOTY, ale wyszło (pipi) i zagłosował na U4. W topach czytelników rakowego PPE to samo.

[*]

Zdziwko, że GOTY zdobywają gry Sony na czołowym community PlayStation w Polsce? To musi być jakieś marne prowo.

To jest community o grach na konsole, a że sytuacja w tej generacji wygląda jak wygląda i xbox nie istnieje no to sory :oh_you:

Opublikowano

dobra, ale przestańcie już gadać o tej śmiesznej gazetce 

szanujmy się 

Opublikowano

to ilu botow zostalo? dwoch panow z Białorusi, dron, daddy i cezary?

Hm, czy idąc tokiem rozumowania moich hejterów, nabyłbym Xboxa One, to ostatni zatwardziali zwolennicy tej platformy sprzedaliby tego grata i kupili coś normalnego (np. Playstation 4)? Tylko czy jestem gotów na takie poświęcenie? ;)

Opublikowano

wiadomo, obecnie liczy się tylko PIXEL

A co? To jedyna gazeta gdzie piszą, że gearsy i quantum nie zawiodły? xdddd

Opublikowano

Nie wiem Mendrek czy byś dostał kredyt na drugą konsolę pod hipotekę nie swojego mieszkania ;)

Opublikowano

U4>>>>>>Gearsy>>>>>>>guffno>>>>>>QB

Grałem we wszystko, handluje z tym bialorusinie.

Opublikowano

Co ty dron, wystarczy że napisałbym na olx że wezmę Xboxa One bez dopłat i już bym miał pełną skrzynkę ofert ;)

Opublikowano

Pieknie sie ten rok zaczal musze przyznac, po raz pierwszy w tej generacji konsol mam nadmiar gier, ktore chce ograc i musze je poustawiac w kolejce. Jak dostaniemy jeszcze RDR2 to bedzie chyba trzeba podzielic glosowanie na GOTY na rozne kategorie zeby nie skrzywdzic niektorych tytulow

Opublikowano

Tak przy okazji wolnego dasha w ps4

To jest podręczne menu które jest częścią dasha, rozmowa było o głównym menu, o tym jak chcesz wejść do PSN, jak chcesz sprawdzić kogoś trofea i porównać je.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

>tona publicystyki

>zwięzłe recenzje bez ocen

>retro, retro, retro

jeszcze ta jakość wykonania :banderas:

Opublikowano

Tak przy okazji wolnego dasha w ps4

https://youtu.be/wlLHi69SfCc

To jest podręczne menu które jest częścią dasha, rozmowa było o głównym menu, o tym jak chcesz wejść do PSN i sprawdzić kogoś trofea i porównać je.

My bad, w sumie to z ciekawości sprawdzę jak to działa, bo rzadko tego używam :)
Opublikowano

Ja tam wiedze o gejmingu czerpie z forumka i postów Mendrka, Yetiego i Fanka. 

Tzw. userzy niezłomni, czysta brutalna prawda 24 godziny na dobe 

Opublikowano

>tona publicystyki

>zwięzłe recenzje bez ocen

>retro, retro, retro

jeszcze ta jakość wykonania :banderas:

no jak kiedyś przeglądałem któregoś pixela to jedyne retro jakie tam było to oczywiście amiga + pegazus jak zwykle u polaczków

Opublikowano

Dawaj nakręć jeszcze jak wchodzisz do PSN, pewnie i tu akurat szybko się wgra, bo i tak się zdarza, lecz Moldar dobrze wiesz, że ma to swoje uroki.

Opublikowano

Wiem jedno, psn to loteria w cholere, dash, trofea chodzą mi dobrze. Ale ściąganie to ciągle zatrzymywanie i wznawianie co denerwuje, a sklep czasem mi się w ogóle nie ładuje, a i często zawiesza przy zakupach.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

No i o tym była mowa właśnie, czasami też mimo wszystko pojawia się problem aby kogoś podejrzeć, nie zawsze ale daje o sobie znać.

Opublikowano

Mi wczoraj w ogóle nie łączyło z serwerami BB i Rocket League też były problemy aż mi zamknęło aplikację z błędem, a sugerowaną akcją było zainstalowanie najnowszych aktualizacji systemu. xD

Pomogła najprostsza metoda naprawy - wyłączenie i włączenie konsoli. :cool: 

Opublikowano

Hm, czy idąc tokiem rozumowania moich hejterów...

:dynia:

Mendrek, jakby ci to powiedzieć. To nie są twoi hejterzy tylko normalni ludzie śmiejący się z poziomu tego co wypisujesz. Twoje posty w tym temacie można porównać do filmików z jutuba na których ludzie sobie robią krzywdę. Tania, prymitywna rozrywka, dawkowana w małych ilościach potrafi bawić. Jednak jeśli zobaczy się zbyt wiele nachodzi człowieka refleksa, uświadamiamy sobie, że ktoś taki rzeczywiście chodzi po tym świecie i z jednej strony szkoda człowieka ale przecież on krzywdzi sam siebie przez swoją głupotę i co gorsza może się kiedyś rozmnożyć.

Opublikowano

mendrek rozmnozy sie poprzez podzial

jak kon w filmie cube

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.