Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

W PSX zgredy wypisały swoje typy na gry roku 2016. Z PS jaranko Uncharted, Ratchetem i Last Guardianem, z Xboksa jedynie Forza została wymieniona jako najlepsze wyścigi. O Gearsach nikt się nie zająknął nawet, a o Quantum Break jedynie HiV wspomniał, że myślał że będzie GOTY, ale wyszło (pipi) i zagłosował na U4. W topach czytelników rakowego PPE to samo.

[*]

Zdziwko, że GOTY zdobywają gry Sony na czołowym community PlayStation w Polsce? To musi być jakieś marne prowo.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 711 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ale petarda ten dasz

Opublikowano

Twierdzisz ze redaktorzy PSXbox Extreme to fanboye Sony? Beka. Paranoje jak Macierewicz xd

Opublikowano

W PSX zgredy wypisały swoje typy na gry roku 2016. Z PS jaranko Uncharted, Ratchetem i Last Guardianem, z Xboksa jedynie Forza została wymieniona jako najlepsze wyścigi. O Gearsach nikt się nie zająknął nawet, a o Quantum Break jedynie HiV wspomniał, że myślał że będzie GOTY, ale wyszło (pipi) i zagłosował na U4. W topach czytelników rakowego PPE to samo.

[*]

Zdziwko, że GOTY zdobywają gry Sony na czołowym community PlayStation w Polsce? To musi być jakieś marne prowo.

To jest community o grach na konsole, a że sytuacja w tej generacji wygląda jak wygląda i xbox nie istnieje no to sory :oh_you:

Opublikowano

dobra, ale przestańcie już gadać o tej śmiesznej gazetce 

szanujmy się 

Opublikowano

to ilu botow zostalo? dwoch panow z Białorusi, dron, daddy i cezary?

Hm, czy idąc tokiem rozumowania moich hejterów, nabyłbym Xboxa One, to ostatni zatwardziali zwolennicy tej platformy sprzedaliby tego grata i kupili coś normalnego (np. Playstation 4)? Tylko czy jestem gotów na takie poświęcenie? ;)

Opublikowano

wiadomo, obecnie liczy się tylko PIXEL

A co? To jedyna gazeta gdzie piszą, że gearsy i quantum nie zawiodły? xdddd

Opublikowano

Nie wiem Mendrek czy byś dostał kredyt na drugą konsolę pod hipotekę nie swojego mieszkania ;)

Opublikowano

U4>>>>>>Gearsy>>>>>>>guffno>>>>>>QB

Grałem we wszystko, handluje z tym bialorusinie.

Opublikowano

Co ty dron, wystarczy że napisałbym na olx że wezmę Xboxa One bez dopłat i już bym miał pełną skrzynkę ofert ;)

Opublikowano

Pieknie sie ten rok zaczal musze przyznac, po raz pierwszy w tej generacji konsol mam nadmiar gier, ktore chce ograc i musze je poustawiac w kolejce. Jak dostaniemy jeszcze RDR2 to bedzie chyba trzeba podzielic glosowanie na GOTY na rozne kategorie zeby nie skrzywdzic niektorych tytulow

Opublikowano

Tak przy okazji wolnego dasha w ps4

To jest podręczne menu które jest częścią dasha, rozmowa było o głównym menu, o tym jak chcesz wejść do PSN, jak chcesz sprawdzić kogoś trofea i porównać je.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

>tona publicystyki

>zwięzłe recenzje bez ocen

>retro, retro, retro

jeszcze ta jakość wykonania :banderas:

Opublikowano

Tak przy okazji wolnego dasha w ps4

https://youtu.be/wlLHi69SfCc

To jest podręczne menu które jest częścią dasha, rozmowa było o głównym menu, o tym jak chcesz wejść do PSN i sprawdzić kogoś trofea i porównać je.

My bad, w sumie to z ciekawości sprawdzę jak to działa, bo rzadko tego używam :)
Opublikowano

Ja tam wiedze o gejmingu czerpie z forumka i postów Mendrka, Yetiego i Fanka. 

Tzw. userzy niezłomni, czysta brutalna prawda 24 godziny na dobe 

Opublikowano

>tona publicystyki

>zwięzłe recenzje bez ocen

>retro, retro, retro

jeszcze ta jakość wykonania :banderas:

no jak kiedyś przeglądałem któregoś pixela to jedyne retro jakie tam było to oczywiście amiga + pegazus jak zwykle u polaczków

Opublikowano

Dawaj nakręć jeszcze jak wchodzisz do PSN, pewnie i tu akurat szybko się wgra, bo i tak się zdarza, lecz Moldar dobrze wiesz, że ma to swoje uroki.

Opublikowano

Wiem jedno, psn to loteria w cholere, dash, trofea chodzą mi dobrze. Ale ściąganie to ciągle zatrzymywanie i wznawianie co denerwuje, a sklep czasem mi się w ogóle nie ładuje, a i często zawiesza przy zakupach.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

No i o tym była mowa właśnie, czasami też mimo wszystko pojawia się problem aby kogoś podejrzeć, nie zawsze ale daje o sobie znać.

Opublikowano

Mi wczoraj w ogóle nie łączyło z serwerami BB i Rocket League też były problemy aż mi zamknęło aplikację z błędem, a sugerowaną akcją było zainstalowanie najnowszych aktualizacji systemu. xD

Pomogła najprostsza metoda naprawy - wyłączenie i włączenie konsoli. :cool: 

Opublikowano

Hm, czy idąc tokiem rozumowania moich hejterów...

:dynia:

Mendrek, jakby ci to powiedzieć. To nie są twoi hejterzy tylko normalni ludzie śmiejący się z poziomu tego co wypisujesz. Twoje posty w tym temacie można porównać do filmików z jutuba na których ludzie sobie robią krzywdę. Tania, prymitywna rozrywka, dawkowana w małych ilościach potrafi bawić. Jednak jeśli zobaczy się zbyt wiele nachodzi człowieka refleksa, uświadamiamy sobie, że ktoś taki rzeczywiście chodzi po tym świecie i z jednej strony szkoda człowieka ale przecież on krzywdzi sam siebie przez swoją głupotę i co gorsza może się kiedyś rozmnożyć.

Opublikowano

mendrek rozmnozy sie poprzez podzial

jak kon w filmie cube

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.