Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

i ta niepokojaca sytuacje zaczelo twoje kochane sony

Oczywiście dla hejterów Sony i narzekaczy to wiadomo że Sony zaczęło, mimo iż w ogóle nie musiało, nie potrzebowało i tak w ogóle to biedny MS musiał czymś odpowiedzieć - nie chciał, ale musiał no i klops, wszystko przez Sony...

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

hav7n, rozumiem, że Tyranny już obskoczyłeś?

Opublikowano

Sony i MS mają zmowę cenową i nie tylko. Już drugi raz z rzędu skonstruowali swoje konsole w tym samym biurze projektowym. Najpierw XO i X360 z identycznymi rdzeniami PowerPC, teraz XO i PS4 z niemal identycznymi APU od AMD. A no i cuda technologii dla elit gejmingu, Prosiaki i Skorpiony, mid-gen skok na kasę. Znowuż tak bardzo zgodni w swoich działaniach, a jednak po przeciwnych stronach barykady.

Opublikowano

hav7n, rozumiem, że Tyranny już obskoczyłeś?

Nie, a co?

Opublikowano

No myślałem, że jak tak rozpaczasz nad tym RPG od Obsidiana dla MS, to chociaż przeszedłeś zeszłoroczne RPG od Obsidiana XD

Opublikowano

Ale gry w multi musza miec ten sam fps na ps4 i ps4 pro. Soft 4.5 dodal boost mode ktory jest tylko dla ps4 pro. Efekt? 110fps w R6:Siege. 

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Ludzie wrzucaja filimiki z Busoto Modo i wychodzi na to ze nawet skopane AC Unity ogarnia temat ...

Opublikowano

Pisze tu więc proszę bez cw;) dorosłem do zmiany ps4 na pro i zastanawiam się gdzie najlepiej opylic moje ps4. Jaka cena za premierowe ps4 z kartonem padem etc allegro czy olx? Muszę wpierw opchnac szrota za te kilka stowek i dołożyć tysiaczka + do pro. Opłacało się dorwać dodatkową robotę po godzinach;)

:dynia:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

nawet blantman sie przekonał do prosiaczka, serce sie raduje, a po ogłoszeniu konsoli taka burza byla ze dzielenie graczy itp :no: Sony dobrze wie czego potrzebuja prawdziwi gracze. 

Opublikowano

widac kto kupił ps4 dla gierek a kto dla faktu posiadania najmocniejszej konsoli świata

czeskimaster i ofi placza bo kompleksiki znowu sie odzywaja i zostali z jakims polsrodkiem a bylo tak pieknie

najgorszy sort klapa

Opublikowano

60fps w w3

prowo ? a dobra widze usunales.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

@ shen

Mówisz, że pisałem poczym wrzucasz gifa, którego wcześniej wrzucił Bansai...czysty trolling, pokaż mi gdzie faktycznie pisałem to co mi zarzucasz. A i jeżeli masz używać argumentu w stylu nie chce mi się itp to zamilcz i przestań pajacować

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Pisze tu więc proszę bez cw;) dorosłem do zmiany ps4 na pro i zastanawiam się gdzie najlepiej opylic moje ps4. Jaka cena za premierowe ps4 z kartonem padem etc allegro czy olx? Muszę wpierw opchnac szrota za te kilka stowek i dołożyć tysiaczka + do pro. Opłacało się dorwać dodatkową robotę po godzinach;)

:dynia:

Co w tym śmiesznego? Nadal xbox one s mam i będę miał. Zmieniam szrota na coś lepszego:)

Opublikowano

Ty mi lepiej yakuze sprzedaj. 

Opublikowano

Też tak macie że jak widzicie dłuższy posta blantmana to go cytujecie/zapisujecie zanim go przeczytacie?

Opublikowano

nie no ja zawsze mysle:

"o jezu a ten co znowu..."

Opublikowano

Też tak macie że jak widzicie dłuższy posta blantmana to go cytujecie/zapisujecie zanim go przeczytacie?

od jakiegos czasu tak

Opublikowano

Uwielbiam posty blanciocha, jak tylko widze w nich teksty lub slowa typu "lepiej spozytkowany czas" "ksiazka" "kurz" "szafa" etc. to krzycze bingo i przechylam kielicha.

Opublikowano

Chciałbym wierzyć, że przepowiednia Rayosa się spełni o nintendo. Jednak po tym co ostatnio widziałem to.... :philosoraptor:

Pewnie i tak kupie, bo szrota4 nie będę trzymał jak mnie kaz opluł, prosiak to chwilowy TREND, a xbox one się sprzedaje jedynie z fifką w zestawie. Niech ta generacja już umrze.

Opublikowano

Dlaczego? Bardzo fajne gry wychodzą.

Opublikowano

Powodzenia jak ktos chce grac na Switchu z mysla glownie o TV.

Opublikowano

Jak ktoś nie miał Wii i WiiU to najlepszym wyborem ze stacjonarek Nintendo jest na dzień dzisiejszy WiiU, a nie Switch. Tyle dobrych gier z Wii/WiiU które można na dzień dobry kupić na WiiU to Switch i za 5 lat może nie mieć.

Opublikowano

(pipi)a to busoto modo niezłe namieszanie w branży robi XDD Ja piedole to już te przychodzące czasy gdzie będziemy mieć blacharskie zamknięte pudła sony i microsoftu z ustawianiem tryb Turbo Mode jak z komputerami x486 z przyciskiem turbo w 1994 roku? XDD Jakie Rainbowy na 110 fpsy popiedalają, jakieś mocno zbugowane frimrejtem ac unity w końcu daje radę. 

Opublikowano

Jak cos to juz jest filmik z Bloodborna.

(pipi)a to busoto modo niezłe namieszanie w branży robi XDD Ja piedole to już te przychodzące czasy gdzie będziemy mieć blacharskie zamknięte pudła sony i microsoftu z ustawianiem tryb Turbo Mode

Nie dziwota, masa gier na PS4 patchy nie dostala a jak gra do tej pory nie miala patcha to Pro przechodzilo w tryb "zwykle PS4". 

Zobaczycie co sie bedzie dzialo jak MS pokaze Scorpiona.... Xboty z nawiazka sobie odbija 4 lata opluwania i ponizania.

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.