Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

i ta niepokojaca sytuacje zaczelo twoje kochane sony

Oczywiście dla hejterów Sony i narzekaczy to wiadomo że Sony zaczęło, mimo iż w ogóle nie musiało, nie potrzebowało i tak w ogóle to biedny MS musiał czymś odpowiedzieć - nie chciał, ale musiał no i klops, wszystko przez Sony...

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 711,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

hav7n, rozumiem, że Tyranny już obskoczyłeś?

Opublikowano

Sony i MS mają zmowę cenową i nie tylko. Już drugi raz z rzędu skonstruowali swoje konsole w tym samym biurze projektowym. Najpierw XO i X360 z identycznymi rdzeniami PowerPC, teraz XO i PS4 z niemal identycznymi APU od AMD. A no i cuda technologii dla elit gejmingu, Prosiaki i Skorpiony, mid-gen skok na kasę. Znowuż tak bardzo zgodni w swoich działaniach, a jednak po przeciwnych stronach barykady.

Opublikowano

hav7n, rozumiem, że Tyranny już obskoczyłeś?

Nie, a co?

Opublikowano

No myślałem, że jak tak rozpaczasz nad tym RPG od Obsidiana dla MS, to chociaż przeszedłeś zeszłoroczne RPG od Obsidiana XD

Opublikowano

Ale gry w multi musza miec ten sam fps na ps4 i ps4 pro. Soft 4.5 dodal boost mode ktory jest tylko dla ps4 pro. Efekt? 110fps w R6:Siege. 

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Ludzie wrzucaja filimiki z Busoto Modo i wychodzi na to ze nawet skopane AC Unity ogarnia temat ...

Opublikowano

Pisze tu więc proszę bez cw;) dorosłem do zmiany ps4 na pro i zastanawiam się gdzie najlepiej opylic moje ps4. Jaka cena za premierowe ps4 z kartonem padem etc allegro czy olx? Muszę wpierw opchnac szrota za te kilka stowek i dołożyć tysiaczka + do pro. Opłacało się dorwać dodatkową robotę po godzinach;)

:dynia:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

nawet blantman sie przekonał do prosiaczka, serce sie raduje, a po ogłoszeniu konsoli taka burza byla ze dzielenie graczy itp :no: Sony dobrze wie czego potrzebuja prawdziwi gracze. 

Opublikowano

widac kto kupił ps4 dla gierek a kto dla faktu posiadania najmocniejszej konsoli świata

czeskimaster i ofi placza bo kompleksiki znowu sie odzywaja i zostali z jakims polsrodkiem a bylo tak pieknie

najgorszy sort klapa

Opublikowano

60fps w w3

prowo ? a dobra widze usunales.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

@ shen

Mówisz, że pisałem poczym wrzucasz gifa, którego wcześniej wrzucił Bansai...czysty trolling, pokaż mi gdzie faktycznie pisałem to co mi zarzucasz. A i jeżeli masz używać argumentu w stylu nie chce mi się itp to zamilcz i przestań pajacować

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Pisze tu więc proszę bez cw;) dorosłem do zmiany ps4 na pro i zastanawiam się gdzie najlepiej opylic moje ps4. Jaka cena za premierowe ps4 z kartonem padem etc allegro czy olx? Muszę wpierw opchnac szrota za te kilka stowek i dołożyć tysiaczka + do pro. Opłacało się dorwać dodatkową robotę po godzinach;)

:dynia:

Co w tym śmiesznego? Nadal xbox one s mam i będę miał. Zmieniam szrota na coś lepszego:)

Opublikowano

Ty mi lepiej yakuze sprzedaj. 

Opublikowano

Też tak macie że jak widzicie dłuższy posta blantmana to go cytujecie/zapisujecie zanim go przeczytacie?

Opublikowano

nie no ja zawsze mysle:

"o jezu a ten co znowu..."

Opublikowano

Też tak macie że jak widzicie dłuższy posta blantmana to go cytujecie/zapisujecie zanim go przeczytacie?

od jakiegos czasu tak

Opublikowano

Uwielbiam posty blanciocha, jak tylko widze w nich teksty lub slowa typu "lepiej spozytkowany czas" "ksiazka" "kurz" "szafa" etc. to krzycze bingo i przechylam kielicha.

Opublikowano

Chciałbym wierzyć, że przepowiednia Rayosa się spełni o nintendo. Jednak po tym co ostatnio widziałem to.... :philosoraptor:

Pewnie i tak kupie, bo szrota4 nie będę trzymał jak mnie kaz opluł, prosiak to chwilowy TREND, a xbox one się sprzedaje jedynie z fifką w zestawie. Niech ta generacja już umrze.

Opublikowano

Dlaczego? Bardzo fajne gry wychodzą.

Opublikowano

Powodzenia jak ktos chce grac na Switchu z mysla glownie o TV.

Opublikowano

Jak ktoś nie miał Wii i WiiU to najlepszym wyborem ze stacjonarek Nintendo jest na dzień dzisiejszy WiiU, a nie Switch. Tyle dobrych gier z Wii/WiiU które można na dzień dobry kupić na WiiU to Switch i za 5 lat może nie mieć.

Opublikowano

(pipi)a to busoto modo niezłe namieszanie w branży robi XDD Ja piedole to już te przychodzące czasy gdzie będziemy mieć blacharskie zamknięte pudła sony i microsoftu z ustawianiem tryb Turbo Mode jak z komputerami x486 z przyciskiem turbo w 1994 roku? XDD Jakie Rainbowy na 110 fpsy popiedalają, jakieś mocno zbugowane frimrejtem ac unity w końcu daje radę. 

Opublikowano

Jak cos to juz jest filmik z Bloodborna.

(pipi)a to busoto modo niezłe namieszanie w branży robi XDD Ja piedole to już te przychodzące czasy gdzie będziemy mieć blacharskie zamknięte pudła sony i microsoftu z ustawianiem tryb Turbo Mode

Nie dziwota, masa gier na PS4 patchy nie dostala a jak gra do tej pory nie miala patcha to Pro przechodzilo w tryb "zwykle PS4". 

Zobaczycie co sie bedzie dzialo jak MS pokaze Scorpiona.... Xboty z nawiazka sobie odbija 4 lata opluwania i ponizania.

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.