Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ms zwija się z rynku konsol tylko hapnie od ostatnich frajerów trochę grosza za scorpio i papa. Co później? Po konsolach i telefonach może telewizory z Windowsem 10? XD

Edytowane przez simonldz

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Pięknie będzie wyglądał listopad/grudzień jak będziecie przyjmować scorpio rubber donga na twarze bez gier i do tego klaskając uszami

To nowa generacja, prawdziwie next-genowa maszyna. Wymiana na Scorpio to nie wymiana na lepszy model tylko na nową generację sprzętu.

Opublikowano

Nioh is an epic, unforgettable adventure carried by a fierce combat system that cleverly balances style and strategy.

:banderas: 9.6 IGN. :banderas:

A co tam u kurtyzan spencera, dymanko przez 4 lata i plucie w twarz? :yao:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

jesli to ocena ostatnich pokow no to i tak wysoka. 

Opublikowano

Nioh is an epic, unforgettable adventure carried by a fierce combat system that cleverly balances style and strategy.

:banderas: 9.6 IGN. :banderas:

A co tam u kurtyzan spencera, dymanko przez 4 lata i plucie w twarz? :yao:

hqdefault.jpg

Opublikowano

Pięknie będzie wyglądał listopad/grudzień jak będziecie przyjmować scorpio rubber donga na twarze bez gier i do tego klaskając uszami

To nowa generacja, prawdziwie next-genowa maszyna. Wymiana na Scorpio to nie wymiana na lepszy model tylko na nową generację sprzętu.

Dalej bez gier XD

Opublikowano

Nowa generacja, gdzie gry będą nadal robione pod One. Hahaha, spencer to umie dymać :dynia:

Opublikowano

No tak, zapomniałem, że specner to pierwszy kłamca tej branży, co udowodnił niejednokrotnie. W końcu alf musi trzymać swoje kurtyzany krótko i ciągle je mamić, aby nadal siedziały przy nim.

Opublikowano

jestem ciekaw zapowiedzi spencera na e3 xd 

Opublikowano

Beka będzie konkretna, w sumie jak co roku :dynia:

Sony wyskoczy z pokazem spider-mana, god of wara, days gone, uncharted, a na dobicie nowy trailer gry PANA KOJIMY, TLoU2, nowej gry Sucker Punch, a konferencje zamkną zapowiedzią kontynuacją najlepszej gry tej generacji, BLOODBORNE 2.

ALE BĘDZIE PIĘKNA MASAKRA SPENCEROWSKIEJ BIEDOTY.

Opublikowano

Bedze walka na zapowiedzi. Jestem ciekaw czym chca przebic Shenmue, Days Gone, God of War, Spider mana i Tlou 2

Opublikowano

Ale będzie beka na e3!! Microsoft nigdy się nie zmieniaj.

Opublikowano

Yeti ale masakra to juz była za sprawą Scalebound, teraz czekam juz tylko jak Spencer powie : wszystkie gry na Xszrota będą od dziś wydawane na PCMR, a project skorpion anulujemy. Dziekujemy za wsparcie za te wszystkie lata, produkcja Xboxów się zakończy wraz rokiem 2017.

Pawcio murzyn? :obama:

Opublikowano

Słabo jak na nową generację, jak sony wypuści ps5 w 2019 lub 2020 to usmierca tego scorpiona szybciej niż xo xd

Opublikowano

Scorpio jeszcze wyjdzie, aby skosić z kasy tych kilku frajerów, którzy pobiegną po forze 8 i gejlo 7 w 4k. A później, chvj z tym , zamykamy to w pizdu.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Na E3 pewnie będzie tylko krótka wzmianka o Scorpio na koniec konfy, a oddzielną prezentacje zrobią ze 2 miesiące przed premierą konsoli, aby nie wyhamować sprzedaży Xboxa. Czyli gdzieś wrzesień

Opublikowano

Słabo jak na nową generację, jak sony wypuści ps5 w 2019 lub 2020 to usmierca tego scorpiona szybciej niż xo xd

Już widzę te 14 terafanków :banderas:

aby nie wyhamować sprzedaży Xboxa.

Czego? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

To chyba oglądaliśmy inne E3, bo jedyne czym Was karmiło przez ostatnie trzy lata to zapowiedzi, a potem rozczarowanie za rozczarowaniem i crapy pokroju Zamówienie 1886 czy inne Until Dałny. Jeden Bloodborne wiosny nie czyni.

Opublikowano

Dla Xboxa jestem w stanie cierpieć prześladowania <3 

Opublikowano

To chyba oglądaliśmy inne E3, bo jedyne czym Was karmiło przez ostatnie trzy lata to zapowiedzi, a potem rozczarowanie za rozczarowaniem i crapy pokroju Zamówienie 1886 czy inne Until Dałny. Jeden Bloodborne wiosny nie czyni.

Oni serio żyją w zielonym matrixie :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.