Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Hav7n nie fafikuj tak. Coś tam wczoraj skakałeś, ale nie wychodziło. Ale spoko, jak mówisz, że na zmywaku w UK masz więcej czasu, to może się skontaktuję, tak więc czekaj na sygnał :ogor:

Rozumiem podteksty dot. gier/konsoli/obozów ale wycieczki osobiste powinny być nagradzane banicją.

o jezu straszna wycieczka osobista xD jak ktoś pisze, że ktoś ma niedoje.banie móżgowe to spoko?

nie, bany za to daja
Opublikowano

Petycja o nioha pisana w 144fps w sztywniutkim 4K :obama:

to musi być coś

na podswietlanej klawiaturce :banderas:

Opublikowano

I ile Nioh wyciąga wtedy?

ty (pipi) klapie

Opublikowano

Ja pierdykam czytam temat pro i nie wierzę. PC lab zrobił się z naszego forum. Do czego zmierza konsolowe granie? Gdzie jest teraz mendrek z jego wyższością grania na konsoli :)   Mam kompa kilku letniego a nadal mam 99 % gier na ultra ustawieniach. Mam konsole 3 letnią i muszę kupić nową za 1800 zł aby mieć stał 30 fps w niektórych grach . 

Opublikowano

Ile kosztowal cie ten komputer, a ile cie wyniesie wymiana konsoli?

Opublikowano

Jak wygląda Nioh na ultra?

Opublikowano

to sprzedaj konsole i graj na pc, w czym problem

Opublikowano

No taka maruda, no.

Opublikowano

Dla mnie zaje,bista sprawa, kupujesz Pro i masz płynne gierki, to takie proste. Jednym ruchem Sony zrobiło z tych rwących gniotów smooth  experience

Opublikowano

sony kazdemu dogodzi, casulom, dzifkom na grafe, blacharzom i psycholom od trudnych gierek

sony rozumie czego chca gracze

Opublikowano

to sprzedaj konsole i graj na pc, w czym problem

sprzedam jak przejdę persone 5 :)  A potem kupie ps4 pro  na premierę nowego god of war w 2018 roku.  Różnica między pc'tem a ps4 czy xboxem one jest taka że tylko jedna z tych platform na zawsze zostanie ze mną :D Konsole się zmieniają ale  PC od 1997 roku w domu jest. Zmienia się tylko jego wnętrze ale nadal mogę sobie odpalić gry czy to z 1997 roku (ostatnio dungeon keepera a rok temu fallouta)  czy z 2017 roku . 

Opublikowano

Po prostu na vicie gramy a na switcha czekamy aż was zayebie, czyli gdzieś w ciągu najbliższego roku :banderas:

Opublikowano

No taka maruda, no.

Czyli do tego tematu idealnie pasuje. W sumie to czasem tu zaglądam i ciągle te same stuleje piszą.

Opublikowano

gracie w visual novelki na zmianę ze średniej półki jrpgami w międzyczasie przegryzając to indyczkami których konwersji nie skasowano po 3 latach od planowanej premiery?

przynajmniej nie plujemy jadem na wszystko co zywe w CW jak Ty 

Opublikowano

Zycie vity > zycie ryzego z bialorusi

Opublikowano

Najgorzej to mają paroby z PS4 Slim, którzy pół roku temu wymienili konsolę z Grubasa :yao:

Opublikowano

nom, chociaż xboty i tak nawiększe przegrywy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.