Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Następna generacja zapewni możliwość dokladania ramu lub z marszu będa opcje wyboru trzech wariantów sprzętu w różnych konfiguracjach.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 678,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Następna generacja zapewni możliwość dokladania ramu lub z marszu będa opcje wyboru trzech wariantów sprzętu w różnych konfiguracjach.

Następna generacja zrezygnuje z numeracji.Sony bedzie nazywać swoje konsole jakimiś kosmicznymi nazwani :Ps Cosmo ,Ps future ,Ps neo itp (pipi)..i tak oczywiście co 1,5 roku ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

3 lata. SO, Tomb, który jest juz dawno na ps4 i forza. Jak ktoś wogóle śmie dawać to jako argument, że na tej konsoli przez 3 lata było w co grać. (pipi)

Najlepsze jest to, że oni serio w to wierzą, tak mają zlasowane mózgi. Sunset taki mesjasz, który ma niemal taką samą średnią jak inFamous. Zielone szambo, gry co najwyżej na takim poziomie co inFamous czy DQ, gdzie tam do takich mesjaszów jak TLoU, BB, Nioh czy U4.

Opublikowano

Czy można powiedzieć, że teraźniejsza platforma Sony ze swoimi wszystkimi iteracjami PS4 to...blacharnia? Wg mnie jak najbardziej :newell:

Opublikowano

Może ktoś ogarnięty zmienić temat, zatytułowany: "PlayStation 4 Pro" na "PlayStationLab"? Z góry dziękuję i pozdrawiam.

...i jeszcze dopisek: "Wątek sponsoruje Pclab.pl, benchmark.pl, chip.pl".

Opublikowano

Poczekamy do premiery Scorpio, podejrzewam, że sytuacja odwróci się o 180° i to xboty będą rzucać rozdzielczością i innymi teraflopami.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Fanek powinien zostać jakimś honorowym moderatorem tematu Playstation 4 Lab 

Opublikowano

Poczekamy do premiery Scorpio, podejrzewam, że sytuacja odwróci się o 180° i to xboty będą rzucać rozdzielczością i innymi teraflopami.

No nie wiem jak gram w gry. Nigdy nawet nie odpalam na eurogamerze tych filmików co wrzucacie z porównaniami grafiki. Gram na xbox one w rozmazane ff chociaż mógłbym na ps4. Gram bo wolę pada i konsole. Tak samo będzie z mass effect 4. Nie każdy jest taką dziwką na grafikę jak niektóre klapy. Dla mnie liczy się płynność ponad graficzke. Wiedźmina ogrywalem na pc bo tylko tam miałem szybkie loadingi i stałe fps. Just cause 3 nigdy nie kupiłem bo podobno festiwal klatkowania. Jak patrzę na temat pro zastanawiam się czy w grach liczy się jeszcze grywalnosc czy teraz połowa tego forum patrzy tylko na graficzke. Do tej pory nie zapomnę bloodborne na premierę po zgodnie minuta czekania i te latające klatki. A gdyby bloodborne był w 720 p czy nie byloby plynniej? Co z tego jak uzytkownik playstation woli graficzke

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Zaraz to będzie wyedytowane, tak zwane kolejne pamiętniki Blantmana.

Opublikowano

No nie wiem jak gram w gry. Nigdy nawet nie odpalam na eurogamerze tych filmików co wrzucacie z porównaniami grafiki. Gram na xbox one w rozmazane ff chociaż mógłbym na ps4. Gram bo wolę pada i konsole. Tak samo będzie z mass effect 4. Nie każdy jest taką dziwką na grafikę jak niektóre klapy. Dla mnie liczy się płynność ponad graficzke. Wiedźmina ogrywalem na pc bo tylko tam miałem szybkie loadingi i stałe fps. Just cause 3 nigdy nie kupiłem bo podobno festiwal klatkowania. Jak patrzę na temat pro zastanawiam się czy w grach liczy się jeszcze grywalnosc czy teraz połowa tego forum patrzy tylko na graficzke. Do tej pory nie zapomnę bloodborne na premierę po zgodnie minuta czekania i te latające klatki. A gdyby bloodborne był w 720 p czy nie byloby plynniej? Co z tego jak uzytkownik playstation woli graficzke
Zacytowane w razie edycji. :lapka:

Moda na blantmana, odcinek 2586

albo Zbuntowany blantman xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Gram na xbox one w rozmazane ff chociaż mógłbym na ps4. Gram bo wolę pada i konsole. Tak samo będzie z mass effect 4. Nie każdy jest taką dziwką na grafikę jak niektóre klapy. Dla mnie liczy się płynność ponad graficzke. Wiedźmina ogrywalem na pc bo tylko tam miałem szybkie loadingi i stałe fps.

I jeszcze sam sobie zaprzecza w jednym poscie rozdwojenie jazni miales podczas pisania? :dunno:

W skrocie Blant gral na xboxie w finala, a nie na ps4 bo nie liczy sie grafika. Czyli przy okazji ta wymowka ze byles pijany jak kupiles to byla jednak sciema? No tak.

Ale juz grafika i optymalizacja liczyla sie przy Wiedzminie dlatego go ogrywal na pc.

Blant i jego tlumaczenia nieustannie zmieniajace sie.

W sumie jakbym gral na taborecie to moze bym tez inaczej gierki odbieral.

Opublikowano

Cezarek gardzi pecetami grając na czysto pecetowym setupie. Czy można być bardziej zakłamanym niż Czezare?

f37zuo.jpg

http://www.psxextreme.info/topic/104837-zakupy-growe/?p=3686759

Chciałeś napisać coś zabawnego, może nawet mnie ośmieszyć i zdyskredytować w oczach foruma, ale jak to zwykle z klapoblachami bywa ośmieszyłeś i zaorałeś się sam. Wszystkim polecam obaczaić to co stoi po prawej stronie tego białego manitora Szajsunga. To poleasingowa, mające już 11 lat (w rzeczywistości może być znacznie starsza) biurowa blacha marki Dell z Pentium 4 2,8 Mhz na pokładzie. Dałem za nią swego czasu 300 zł. Miała mi służyć i do dzisiaj służy jako maszyna do pisania, liczenia w excelu, surfowania po internacie. Sądzisz, że da się na tym "sprzęciorze" zagrać w coś więcej jak Saper, Packman czy Pasjans? Być może, nie próbowałem, bo blacha z założenia do grania nie służy. Aha...myszka Logitecha MX500, którą też widać na zdjęciu jest chyba jeszcze starsza. Chodzi, więc jej nie wypyrtalam do kibla. Zarąbisty sprzęt do grania, nieprawdaż kolego kes? Jesteś tam jeszcze, czy już schowałeś się pod kołderkę cały spąsowiały ze wstydu?

A monitor kupiłem z trzech powodów:

1. Stary, 12-to letni rzęch z rozdziałką sub-HD mi wysiadł

2.Chciałem go mieć i mam do X0. Uniezależniłem się tym samym od żony, która może teraz do woli sobie oglądać ulubione seriale na AXN na TV.

3. Po ewentualnym zakupie Prostaka będę mógł jak człowiek zagrać w full HD i 60 fps w NioH-a, a nie jak zwierzęta tj klaperscy amatorzy w 720p.

Opublikowano

Bedziesz na czyms takim gral w Nioh Nioha na taborecie? XD

Zona ma dobrze z toba ona na kanapie i na wypasionym tvku oglada seriale a Czarek w pokoiku gra na monitorze XD

Opublikowano

Gram na xbox one w rozmazane ff chociaż mógłbym na ps4. Gram bo wolę pada i konsole. Tak samo będzie z mass effect 4. Nie każdy jest taką dziwką na grafikę jak niektóre klapy. Dla mnie liczy się płynność ponad graficzke. Wiedźmina ogrywalem na pc bo tylko tam miałem szybkie loadingi i stałe fps.

I jeszcze sam sobie zaprzecza w jednym poscie rozdwojenie jazni miales podczas pisania? :dunno:

W skrocie Blant gral na xboxie w finala, a nie na ps4 bo nie liczy sie grafika. Czyli przy okazji ta wymowka ze byles pijany jak kupiles to byla jednak sciema? No tak.

Ale juz grafika i optymalizacja liczyla sie przy Wiedzminie dlatego go ogrywal na pc.

Blant i jego tlumaczenia nieustannie zmieniajace sie.

W sumie jakbym gral na taborecie to moze bym tez inaczej gierki odbieral.

Nie zaprzeczam. Gram w yakuze zero co wygląda jak wczesne ps3 ale ma tony grywalnosci, krótkie loadingi i ładnie trzymające klateczki. Czy nioh 720 p ale krótkie ładowanie po śmierci i stabilne 60 klateczek. Tak powinno się robić gry konsolowe.

Opublikowano

Myszkę i klawiaturę już podłączyłeś do bąka?

Najgorsze wersje multiplatform w 720p na toborecie 50 cm od 20 celowego monitorka prawdziwa definicja Console Gejmingu wg. Cezarego.

Opublikowano

Myszkę i klawiaturę już podłączyłeś do bąka?

Najgorsze wersje multiplatform w 720p na toborecie 50 cm od 20 celowego monitorka prawdziwa definicja Console Gejmingu wg. Cezarego.

Pisz głośniej, bo Cię ledwo słychać spod tej skiby, pod którą worał Cię pług.

Opublikowano

suchare jaki przegryw xdddd

Opublikowano

suchare jaki przegryw xdddd

Bardziej już przegrać życia nie idzie grając na Amatorze i Mortadeli...

Edytowane przez Czezare

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.