Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 650,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

raven jaki lizus w komentarzach na YT, a w CW non stop okrutnik :[

Opublikowano

Dasz autograf raven?  :obama:

Opublikowano

Ten setup Czezare do grania. Wstyd mi, ze mam Xboxa.

Opublikowano

raven jaki lizus w komentarzach na YT, a w CW non stop okrutnik :[

Forumek mam odpalony w przeglądarce na PS4 z włączonym Beast Mode, to dlatego.

Opublikowano

Ten setup Czezare do grania. Wstyd mi, ze mam Xboxa.

Strasznie mi nie przykro z tego powodu.

Opublikowano

A teraz na kolana i przysiegnij przed krzyzem, ze nigdy nie kupisz Apple.

Opublikowano

Cezare zdecydowanie najgorszy uzytkownik Xboxa.

Opublikowano

Wstyd i hańba dla użytkowników Xboxa, spal ta bude i nie rób z siebie posmiewiska wśród użytkowników wszelakich konsol. Wyobrażacie sobie skorpio na takim zeszmaconym monitorze do pc z poprzedniej dekady?

Opublikowano

Cezare zdecydowanie najgorszy uzytkownik Xboxa.

Hav7n, zdecydowanie najbardziej postrzępiona i jadąca wyrzętą szmatą chorągiewa w CW.

Opublikowano

Ales sie Czarek wdoopcyl z tym twoim pokoikiem ze nawet sie ciebie bracia xboxowcy wypieraja XD

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Ales sie Czarek wdoopcyl z tym twoim pokoikiem ze nawet sie ciebie bracia xboxowcy wypieraja XD

Mam na to wywaloneXD Jam nie klap, psychika silna :cool:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
1157e60d46254519121dc03d5519a61e.jpg
Opublikowano

co na tym forum sie odpier.dala. Typ musi sie tlumaczyc dlaczego ma pc'ta w domu xD PS4 przerodzilo sie po cichu w ograniczonego peceta gdzie juz trzeba wybierac ustawienia graficzne czy gra sie z grafika z ps3 ale frameratem czy grafika ps4 ale 30 fps a wy probujecie osmieszyc goscia bo ma w domu peceta xD Tak mocno was kaz dyma ze w glowach juz wam sie posr.ao. 

Nie to nie my go ośmieszamy, to gość ośmiesza się sam. Ale to dla jego dobra. PC gaming psuje branże i psuje w głowach (czego jesteś dowodem, ale nie tylko ty). Jeśli zaś ustawienia graficzne na konsoli czynią z niej PC, to nie wiedziałem że mój PSX to był PC, bo w G-Police były suwaki, a w Motorhead można było wybrać granie w 30 i w 60 fps-ach. Sorry, ale PC to cała paleta patologii której na konsolach nie ma, więc lepiej się ucisz i poszukaj swoje PSN ID i Gamertaga, bo coś omijasz ten jak widać drażliwy temat...

Opublikowano

co na tym forum sie odpier.dala. Typ musi sie tlumaczyc dlaczego ma pc'ta w domu xD PS4 przerodzilo sie po cichu w ograniczonego peceta gdzie juz trzeba wybierac ustawienia graficzne czy gra sie z grafika z ps3 ale frameratem czy grafika ps4 ale 30 fps a wy probujecie osmieszyc goscia bo ma w domu peceta xD Tak mocno was kaz dyma ze w glowach juz wam sie posr.ao. 

Nie to nie my go ośmieszamy, to gość ośmiesza się sam. Ale to dla jego dobra. PC gaming psuje branże i psuje w głowach (czego jesteś dowodem, ale nie tylko ty). Jeśli zaś ustawienia graficzne na konsoli czynią z niej PC, to nie wiedziałem że mój PSX to był PC, bo w G-Police były suwaki, a w Motorhead można było wybrać granie w 30 i w 60 fps-ach. Sorry, ale PC to cała paleta patologii której na konsolach nie ma, więc lepiej się ucisz i poszukaj swoje PSN ID i Gamertaga, bo coś omijasz ten jak widać drażliwy temat...

lol, chciałbyś żeby konsole były podobne do pc. Niestety, te chińskie zabawki tylko starają się być podobne do maszyn dla dorosłych graczy. Ale kto wie. Może za pare lat wraz z ps10 Kaz pozwoli wam podłączyć więcej niż jeden HDD i dokonać większego wyboru czy grać w rozmazane (pipi) w 15 fpsach czy płynną srakę w 30 fpsach,

Opublikowano

Dlatego powstają na konsole gry AAA, które potem są nieudolnie portowane na PC, bo i tak finansowo się nie zwrócą tam, przegrywając z piractwem, cebulactwem i pay-to-winowymi modami do Warcrafta 3. A rycerzyki jak jeden mąż kupują co raz to nowsze podzespoły, chwaląc się na lewo i prawo, a które i tak do niczego im się nie przydadzą, bo nie stworzy nikt pod nie optymalizacji. PC gaming race to trochę jak tacy neandertalczycy obok prężnie rozwijających się homo sapiens (czyli konsolowców). Na szczęście są skazani na wymarcie lub życie w rezerwatach gdzie po porannych modlitwach o RDR-a 2, będą uprawiać cebulę, hodować indyki i farmić skrzynki do CS-a ;)

Opublikowano

mendrek dawaj zdjecie swojej gralni bo ty tez taki sam poziom taboretu i grania zgarnionym na monitorze jak suchare, a tak gardzisz pc 

Opublikowano

Żadna rewelacja, nie mam hc roomu. Gram na TV Samsunga, którego już kiedyś tu wklejałem. Jak widać nic to nie dało, bo nadal krążą mity że gram na taborecie przez kineskopowym monitorem jak jakiś pc-towy podludź. Nie chce mi się nawet wstawać po aparat :)

Ps. Acz muszę się zwierzyć, że na początku jak kupiłem PS3, to z monitorem właśnie, chociaż lepszym (bo wtedy grałem też na pc-cie) niż ten u Czarka. No ale te czasy minęły, uf. Wyszedłem z pc-towego taborecizmu ;)

Opublikowano

Cezary ma awatar z najlepszej gry w historii gejmingu :reggie:

16700653_1387794081282427_81220939587486

To uczucie gdy dowiadujesz się że wg Czarka najlepszą grą w historii gejmingu jest exclusive na konsolę PlayStation 4 :obama:

Opublikowano

Szacunek dla Xboxa za kotora i mass effect czyli dwa za(pipi)iste rpgi ale jak widzę takich botów jak cezare to mój wieloletni sentyment do xklocka zamiera. Dla sony szacunek za całokształt działalności w dziale exclusive bo czuć tą moc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.