Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

ragi nie ogladalem zadnych materiałow oprócz story trailera, horizon to ku,rwa rzyg xD ten hud, wchodzenie na dinozaury zeby synchronizować mape, głeboka (xD) historia (xDD) od GG (XDDDDDD)

a tak cię szanowałem :smutas:

Ten CUSTOMIZOWANY HUD jest niesamowity. 

hudrbo63.jpg

Będzie GOTY 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 648,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Pytanie retoryczne: czy ćpuny z Niskiego Kraju zrobiły choć jedną dobrą grę?

Opublikowano

nie (pipi)a.

Edytowane przez milan

Opublikowano

Pomarańczowi palacze skrętów jedynie w kwestii dizajnu głównej boahaterki odrobili zadanie domowe. Ferst klass. Fajne jest też ruszanie się roślinności, jak ją Aloy smyra jajnikami. Reszta to dżenerik erpegie z miliardem znaczników, żeby cześki się nie pogubiły :yao:

Opublikowano

Ale te community xboxa jakaś patologia z domu dziecka.

Opublikowano

prawie 22,  wyobrazam sobie tego obsrusa cezara z kocem narzuconym na monitor i  łeb, by  rodzice nie widzieli wlaczonego komputera.

Opublikowano

Pomarańczowi palacze skrętów jedynie w kwestii dizajnu głównej boahaterki odrobili zadanie domowe. Ferst klass. Fajne jest też ruszanie się roślinności, jak ją Aloy smyra jajnikami. Reszta to dżenerik erpegie z miliardem znaczników, żeby cześki się nie pogubiły :yao:

Wracaj smyrać bałwany w dlc forzy, pokażesz mi podobny ex na xone z otwartym światem? Może korytarz Quantum? Może Mesjasza Recore? (pipi)a, boty do tej pory jaranko 3 grami, a z drugiej strony zazdro, co sonka oferuje. X360, xone te same 3 marki plus 2 gry na 7.
Opublikowano

Bede mial beke z tych co twierdza ze horizon to gierka na 70, bedzie lewym jajem ponad 80 choc boty wtedy uruchomia mechanizm ze beka bo gorzej niz wiedzmin

Asasyny czy watch dogs 2 też ma powyżej 80 :D  Żadne osiągnięcie .  Kto by chciał grać w tego szrota jak tyle wspaniałych gier wychodzi. Kto zamiast tormenta kupi horizona ? 

Opublikowano

Pierwszy kinect, był swego czasu innowacją, czymś nowym, nawet gry były pod niego. Kinect 2.0 służy do 2 gier plus tv plus eksZbok go home.

Opublikowano

Nigdy nie miałem kinecta. Tylko idioci kupowali z tym konsole ja poczekałem aż dali prawilnie konsole bez kinecta 

Opublikowano

Musieli kupować, bo Ms z początku wciskał na siłę kinect z konsola. Jak fani zaczeli płakać, że jak?? (pipi) rozmazane na xone i Jeszce mamy kupować razem z kinect? Za taką cenę? I szybko Ms zobaczył, że są jeszce trzeźwo myślące boty które nie dadzą się w kakaowe oko, i pojawiły się zestawy bez oka saurona.

Opublikowano

Sunset tez ledwo ponad 80% na MC i najlepszy ex na xboxa.

Opublikowano

Kinect do Xbox 360 i nike to miły trening w domu, do tera trzy razy w tygodniu odpalam. Wytrzymaliscie ten wysiłek czy spaslaki siedzą dalej tylko dupskiem na kanapie(czezare na taborecie) i czekają na horizona?

Opublikowano

ależ ten trailler nowego Tormenta jest niesamowity. powolutku zaczynam wierzyć że twórcom uda się nawet zbliżyć do story oryginału

będzie garbione na taborecie <3

Opublikowano

Jedyny prawilny sposób na granie w tormenta to klawiatura, myszka, taboret i monitor. Grać w to na kanapie na 50 calowym tv z padem w dłoni  :yao:

Opublikowano

Jedyny prawilny sposób na granie w tormenta to klawiatura, myszka, taboret i monitor. Grać w to na kanapie na 50 calowym tv z padem w dłoni  :yao:

czytanie tych ścian tekstu na ekranie tv <3

giphy.gif

Opublikowano

Kinect do Xbox 360 i nike to miły trening w domu, do tera trzy razy w tygodniu odpalam. Wytrzymaliscie ten wysiłek czy spaslaki siedzą dalej tylko dupskiem na kanapie(czezare na taborecie) i czekają na horizona?

ja czytam książki w kiblu, (pipi)j

Edytowane przez Homer S

Opublikowano

A ja sobie bede grał w Tormenta na PS4 i co mi zrobisz blantman? 

Opublikowano

Sunset tez ledwo ponad 80% na MC i najlepszy ex na xboxa.

Szkoda, że nie pod względem sprzedaży...

Czytałem kiedyś na necie, że ponoć oferowali Sony Sunseta jako ex na PS4 ( powód oczywisty, dużo lepsza baza klientów i większy hajp ), ale Sony odmówiło ze względu na fakt, że developer chciał zachować pełnię praw do IP dla siebie. Powtórzyłaby się sytuacja jak z Demon's/Dark Souls. Swoją drogą, Nioha właśnie Sony ponoć przypilnowało żeby żadnych cyrków nie było.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Nioh nie należy do Sony, są tylko wydawcą poza Azją. Zapewne za jakiś czas Tecmo będzie mogło wydać port na PC (gra była nawet oznaczona jako console exclusive na pierwszym PSX gdy ją zapowiedzieli na zachodni rynek).

Opublikowano

Hmm, no czytałem Tweeta kogoś z TN i mówili że nie mają tego w planach, nic nie wiadomo.

Opublikowano

No a co mają mówić jak pewnie mają jakąś umowę z sony? 'Poczekajcie pecetowe robaki, za rok dostaniecie port"? 4oeFn8R.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.