Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

" Co prawda imie glownej bohaterki inaczej sie wymawia, ale ja sie przyzwyczailem wiec bede mowil Aloj "

No mega profesjonalna recenzja

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Crap 8 czyli realnie gra na 6. Można się rozejść.

Eurogamer

Guerrilla Games goes open world in the breathtakingly beautiful but overly generic Horizon: Zero Dawn.

Czyli meh.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ale blant jednak prawdę napisał, horizon się sprzeda, za to torment i nier (o nioh i yakuzie nie wspominając) mogą liczyć prawie tylko na hardkorowych graczy.

Opublikowano

Wychodzi gra, w dodatku wygląda że dobra. 

Jesli metacritic jest jakimkolwiek wskaznikiem - 7 pkt wiecej niz FFXV i 4 mniej niz Wiedzmin

Opublikowano

Dorabianie ideologii do biznesu. Żeby jeszcze twórcy i wydawcy gier się przelmowali tak Wami jak wy nimi xD

Opublikowano

Czyli GG dołączyło do takich sonowskich develeporowych mesjaszów jak SSM czy ND

ty k,urwa gnoju jak możesz tak obrażać The Last of Us? Wczoraj odświeżałem sobie to arcydzieło w postaci analizy Josepha Andersona i powinno się ciebie napier,dalać za szkalowanie TLOU przez przyrównanie do Horizon Zero Dawn. Bardzo dobra, ale tylko tyle gierka na 8+ i k,urwa stawia goryli na piedestale z Naughty Dogs xD

bo nie wyczymie

no chyba, że dla ciebie Nuaghty Dogs to Uncharted, bo The Last of Us za mało szczelania i nie zrozumiałeś, wtedy nie mam pytań

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Wychodzi gra, w dodatku wygląda że dobra.

Jesli metacritic jest jakimkolwiek wskaznikiem - 7 pkt wiecej niz FFXV i 4 mniej niz Wiedzmin

No i co w związku z tym? Napisałem że dobra. Coś się nie zgadza?
Opublikowano

No dobra panowie, to co mowi prawdziwy fanboj playstation?

*bluray 4k w konsoli? Konsola jest do grania a nie do ogladania filmow.

Opublikowano

Ale blant jednak prawdę napisał, horizon się sprzeda, za to torment i nier (o nioh i yakuzie nie wspominając) mogą liczyć prawie tylko na hardkorowych graczy.

ci od tormenta juz swoje z kickstartera wyciagneli

Opublikowano

Jak ktos ma dałna i ogląda tylko cyferki, to może faktycznie meta znaczy 0. Jak sprawdzi się kto i co pisał, wychodzi mu, lub nie naprawdę fajny tytuł. 9.5/10 od Sterlinga, który TLG wystawił 6, a Nioh 10 bedzie dobrym przykładem.

Opublikowano

Rejwena, nie denerwuj się, może ojciec ci da na tego Horizonta. Ja wiem, ze to nie zielone szambo, gdzie musiałes przez cały rok prosić tatusia z 3 razy, tu 3 prosisz w ciągu 2 miesięcy. Pewnie gdyby ojciec wiedział, ze takie wydatki w królestwie niebieskim, to by ci nowego smoka kupił, a nie Nadkosole, gnoju.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

czy jest gorszy użytkownik na tym forum niż yeti?

jedyne co potrafisz to wklejanie trailerów i obrazków z gier oraz memów z facebooka, żadnej dyskusji sensownej tylko co najwyżej nakręcanie kosmicznego hajpu na każdą jedną ekskluzywną grę od Sony

żeby on chociaż w te gry potem grał

nawet w momencie totalnego jaranka PS4 potrafisz obrzydzić tą konsolę

a te pojazdy po starym xD. No jedyne co mogę na tym poziomie napisać to: nie muszę taty prosić bo akurat na horizon to mi twoja mama da :)

Opublikowano

Raven jako pro wdaje sie w dyskusje z amatorami, ayy lmao

Opublikowano

czy jest gorszy użytkownik na tym forum niż yeti?

:fsg: piękny komplemecik w WC, ma boleć.

Ps. Mama kazała przekazać, żebyś się nierobie wziął do roboty, bo ona nie ma zamiaru utrzymywać cudzych dzieci.

Opublikowano

jaki defence force Horizona. Chłopaki ta gra świetnie sobie poradzi bez moich pieniążków na premierę. Będzie hitem takim jak uncharted 4 sprzeda miliony egzemplarzy. Na prawdę moja miłość do xboxa nie ma nic wspólnego z moją niechęcią do kupna tego. 

@figuś 

oj nie trafiłeś ostatnia gra od ubisoftu jaką kupiłem na premierę i w ogóle kupiłem to far cry primal rok temu. Od tamtej pory tylko cebulowy remasterek assasynów za 49 zł w tesco.  For honor, watch dogs, rainbow six  etc nic nie kupiłem  więc fanem takim nie jestem. 

Opublikowano

na horizon to mi twoja mama da :)

Ehh pojazdy po matkach również u posiadacza playstation, tego kiedyś nie było - jednak bot z xbox live wyjść może, ale xbox live z bota nigdy :/

Opublikowano

No ale to nie ja się tłumaczę dlaczego i co kupię/nie kupię blantman :dynia: Jak by Cie ktoś z tego rozliczał. No (pipi)a xD

Opublikowano

zostawcie blanta, on planuje zakup sea of thieves

NA PREMIERE

Opublikowano

No ktoś rozlicza, niekoniecznie na forum. ( ͡° ͜ʖ ͡°)‎ 

Opublikowano

Dorabianie ideologii do biznesu. Żeby jeszcze twórcy i wydawcy gier się przelmowali tak Wami jak wy nimi xD

Nie znalazlem plusa wiec kliknalem zglos i wprowadzilem manualnie.

Opublikowano

horizon się sprzeda, za to torment i nier (o nioh i yakuzie nie wspominając) mogą liczyć prawie tylko na hardkorowych graczy.

Facet od Nioh juz sie wypowiadal ze sa mega zadowoleni ze sprzedazy i pomocy od Sony. Tutaj masz link, wkleilem juz w odp temacie ale nikt nie zauwazyl chyba

http://www.mcvuk.com/news/read/koei-tecmo-nioh-s-opened-a-brand-new-audience-for-us/0179046

Yakuza 0 w samej Japonii b. dobrze sie sprzedala,nawet podciagnela sprzedaz PS4. Sprzedaz na Zachodzie musi ich zadowalac bo jest co najmniej 5x wiecej, i seria wraca na rynek.

https://www.destructoid.com/yakuza-0-tops-japanese-charts-spurs-ps4-sales-289212.phtml

Nier ma ponoc bardzo dobre preordery w JP, zreszta Square za friko dorzuca koszulke ( chvujowa jak nieszczescie ), a to znak ze wyczuli krew ( czytaj pienadze ). Nie bez powodu Nier na PS3 lata drozej niz zboze.

Opublikowano

suteq
58400640.jpg

Nie znalazlem plusa wiec kliknalem zglos i wprowadzilem manualnie.

:lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.