Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

>płytkim 

nick-young-confused-face-300x256_nqlyaa.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Wszyscy taka podnieta padem do xo a kuwa strzelić lobem w fifie to idzie sobie palce połamać.

Opublikowano

Fifa xdddd

Opublikowano

Prawda! tylko pes, ale tam też idzie sobie palce połamać.

Opublikowano

Za bycie januszem jakas kara się należy

Opublikowano

Prawda! tylko pes, ale tam też idzie sobie palce połamać.

Strzelanie lobem w PESie tylko na kierownicy jest trudne.

Opublikowano

Podejrzewam ze Pajgi by tu z wiekszoscia wygral na kierownicy w pes/fifce.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

można się zesrać ze smiechu jak się wchodzi na forum ps4, a tam

BAM

BAM

BAM

BAM

BAM

BAM

same exy 102/100

i to forum xone

sea of thieves

lococycle

xDDDDDD

Opublikowano

ale forum playstation xbox extreme to jest jedno i to samo forum

Opublikowano

niedługo

obso kupił

ragus rozdzieli

Opublikowano

Niebieski jest najzimniejszą z barw. Kojarzy się z otwartą przestrzenią, wodą, morzem, niebem. W starożytnej Grecji i Rzymie był symbolem najwyższych Bóstw – Zeusa i Jupitera. W starożytnym Egipcie lapis lazuli (kamień o głębokim niebieskim kolorze) symbolizował niebo, symboliczne miejsce przebywania Boga.

Opublikowano

Zielony jest najbiedniejszą z barw. Kojarzy się z zamkniętą piwnicą, biurkiem, grzybem na ścianie i Żabką. W starożytnej Grecji i Rzymie był symbolem najniższej klasy - bezdomnych i niewolników. W starożytnym Egipcie alrramal alkhadra (piasek o zielonym zabarwieniu) symbolizował rezerwuar, praktyczne miejsce gdzie szczały koty.

Opublikowano

observer wymysla jakies suche pierdy w cw? rozumiem ze mu anulowali zamówienie na horizona czy coś ze jeszcze nie gra

Opublikowano

Zielony jest najbiedniejszą z barw. Kojarzy się z zamkniętą piwnicą, biurkiem, grzybem na ścianie i Żabką. W starożytnej Grecji i Rzymie był symbolem najniższej klasy - bezdomnych i niewolników. W starożytnym Egipcie alrramal alkhadra (piasek o zielonym zabarwieniu) symbolizował rezerwuar, praktyczne miejsce gdzie szczały koty.

Plebs i patola. Dobrym przykladem jest kanal Cyfronomicon, gdzie dwoch pijaczkow na imigracji nagrywa filmiki na youtube jaki to Xbox jest swietny. Najlepszy byl livestream jak jeden zaczal na omegle zarywac do 15-latki. Widac jaka spolecznosc jest na tym xboxie, haha

Opublikowano

niebieski kojarzy mi się z bagietami a bagiety z przypałem
nie prujcie sie mordki na komendzie, nieważne ktury kolor
brat to brat

btw. 
ja np. mam zieloną piwnicę, jak pewnie każdy z was.

ogólnie jest tak :
-widzę zielony
myślę:
-no jak w piwnicy

Opublikowano

Mam nadzieje, ze te bledy byly celowe xDD

Opublikowano

bylem w saturnie dzisiaj - jest ps4 sro 1tb za 399 euro. Mysle sobie, a moze sobie kupie kurna? I potem sobie mysle - na ch.ooy mi takie (pipi)? Zeby wesprzec raka i dac sygnal sony ze jeszcze wiecej ludzi lubi dymanko na calego bez gumy i bez wazeliny? Granie na pseudo-pc gdzie juz trzeba wybierac ustawienia, sciagac day-1 patche, pisac wiadomosci jak w sredniowieczu literka-po-literce i przegladac sklep psstore ktory wyglada jak (pipi) obserane a dziala jeszcze gorzej? Wzialem sobie tormenta na smoka i wyszedlem zadowolony... [true story]

Opublikowano

Niebieski jest najzimniejszą z barw. Kojarzy się z otwartą przestrzenią, wodą, morzem, niebem. W starożytnej Grecji i Rzymie był symbolem najwyższych Bóstw – Zeusa i Jupitera. W starożytnym Egipcie lapis lazuli (kamień o głębokim niebieskim kolorze) symbolizował niebo, symboliczne miejsce przebywania Boga.

Niebieski kamien pochodzacy z dzisiejszego Afganistanu byl uzywany jako barwnik do ubran az do ery nowozytnej i byl drozszy od zlota.

ciekawostka - zloto do ery kolonizacji nie malo zadnej wartosci w Afryce, bylo zbyt powszechne. Grudki zlota byly na wysokosc ramienia w ziemi.

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.