Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 644,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

no tylko dlatego sie lepiej teraz PS4ka sprzedaje, bo PRO nie ma - dlatego tez premiera to dobry okres porownawczy. Gdyby obydwie konsole byly w sklepach to jestem pewny ze Pro sprzedawałoby sie lepiej, tak samo jak PS5 sie sprzeda, czy Scorpio jak tylko sie okaze ze multiplatformy chodza lepiej niz na pozostalych konsolach.

Ale ty nie mieszaj w to PS5, bo to będzie nowa generacja z własnymi grami.

Pro i Scorpio to wersje premium poprzednich konsol, które odpalają te same gry. Jeśli przeciętny John ma do wyboru konsole za 250$ a 400$, to wybierze tą tańszą, bo i tak zagra w to samo.

Opublikowano

Jesteś pewny. xD

BTW Horizon ma już 89 na meta.

To jeszcze trochę do Zeldy mu brakuje.

Goni multiplatformowego Niera, nice! 

Opublikowano

XD, chyba tylko w bieda Polsce Szczurek. Kupowac Slima, jak obok jest 300 zl drozszy Pro, na ktorym gry dzialaja lepiej. No musialbym sie w glowe deska (pipi)nac.

Edytowane przez easye

Opublikowano

gdyby nie xboty bylo by 95

Opublikowano

Bot wytyka multiplatformowość grze, bo jest też na PC. Dobre, dobre.

No musialbym sie w glowe deska (pipi)nac.

A mógłbyś.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

izi w jakim obozie by nie byl to nieustannie się blazni xd

Opublikowano

No nie chlopy o 300 zl od 3 strony dyskutuja i beka ze ktos gra na lepszym sprzecie xD jeszcze (pipi)enie figaro, ktory 10 lat oszczedza na konsole, ze nikt lepszej wersji nie kupuje. CW w formie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dobra mam pytanie. Do osób co grały w horizona i nową zeldę 

Co jest lepsze jako open world sandbox ?  Bo w każdym temacie ludzie się spuszczają a ja chce dowiedzieć się co jest lepsze i warte ogrania. Pytam się tych co grali w obie. 

Opublikowano

wildlands

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

ja gralem tylko w horizon i zelda jest lepsza

Opublikowano

XD, chyba tylko w bieda Polsce Szczurek. Kupowac Slima, jak obok jest 300 zl drozszy Pro, na ktorym gry dzialaja lepiej. No musialbym sie w glowe deska (pipi)nac.

Ludzie kupują po części SLIM dlatego, że nie ma w sklepach PRO xD

A co do zeldy

ja grałem tylko w horizon i horizon jest lepszy.

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Co jest lepsze jako open world sandbox ?  Bo w każdym temacie ludzie się spuszczają a ja chce dowiedzieć się co jest lepsze i warte ogrania. Pytam się tych co grali w obie. 

dobrze znasz odpowiedz na to pytanie...

Opublikowano

to jest ten slynny trolling blanta

Opublikowano

Warte ogrania sa obie. Zelda jest lepsza ale trzeba miec albo konsole trupa albo wydac 1500zl na sprzet zrobiony z dykty

Opublikowano

to jest ten slynny trolling blanta

to ja dałem się złapać

:teehee: :teehee: :teehee:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Właśnie się zastanawiam czy kupić horizona czy odłożyć zaoszczędzone pieniążki na konsole z dykty 

Opublikowano

już nie masz nagłych wydatków? 

Opublikowano

update który dobija xboxa <3

ALEŻ SMACZNE BĘDĄ TE DODATKOWE KLATKI

Opublikowano

no poczytasz sobie o nich na gafie jak o wszystkim

Opublikowano

JARANIE SIE UPDAJTEM DO KONSOLI XDDDDDDDDDDDDDDDDDD NAWET MI WAS NIE ŻAL

Opublikowano

No trudno sie nie jarac takim updatem! (pipi) TerroHunt w Reinbow Six z 25fps do 110. 

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.