Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Takie jaranko było Nierem, a w zakupach wylądowało może z 10 sztuk z czego połowę kupili spadochroniarze z Xklocka  :yao:

Szkoda strzępić ryja na tą klaperską patologie, która kupuje horajzona zamiast Nier'a. Jeszcze bym rozumiał jakby kupowali Zelde (taa, klapy i więcej niż jedna konsola) ale nie, wybierają ubigierke. Utylizowałbym.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

W tym miesiacu jedyna prawilna ubigierka to Ghost Rakon.

A Nierek dobrze schodzi, ziomek w moim sklepie ktory mial tyle limitek 7 marca:

17155991_1433940586625872_78662922250938

O(pipi)il je przez 3 dni przez co dzisiaj musialem sie zadowolic plastikową bieda-edition. :/ No ale chociaz nowka w folii, wiec bede spal w nocy swiadom ze Yoko-taro przepusci te pieniazki na kosmiczne kurtyzany.

Opublikowano

fokaksiazka ? 

no dobra niech bedzie :)

Zgubiłem T :p

Opublikowano

Tymczasem w swiecie klapa kasias wrzuca ten obrazek na kazdej stronie zeby nikt nie przeoczyl:

Crash_PS4.jpg

Wyglada na to ze mozna sie jarac crashem bo do tej pory sytuacja byla niejasna

A normalni ludzie czekają na Mario Odyseey
A to nie mozna czekac na obie gierki? :(

Po co czekać na crasha?

Opublikowano

Nie interesuj sie bo kociej mordy dostaniesz

Opublikowano

Tymczasem w swiecie klapa kasias wrzuca ten obrazek na kazdej stronie zeby nikt nie przeoczyl:

Crash_PS4.jpg

Wyglada na to ze mozna sie jarac crashem bo do tej pory sytuacja byla niejasna

A normalni ludzie czekają na Mario Odyseey
A to nie mozna czekac na obie gierki? :(

Po co czekać na crasha?

A dlaczego nie? 

Opublikowano

Takie jaranko było Nierem, a w zakupach wylądowało może z 10 sztuk z czego połowę kupili spadochroniarze z Xklocka  :yao:

Inpost ty stara (pipi)o :[ :frog:

Opublikowano

Mnie narazie xkom wych,ujal i oferują zwyklaka i koszulkę xd

Opublikowano

Z Warcraftem?  :yao:

Opublikowano

Myslalem ze z niera ta koszulka a tu faktycznie warcraft :yao:

Moze jeszcze saperke dadza :banderas:

Opublikowano

Do mnie dzwonili jak miałem telefon rozładowany. Później nawet nie pofatygowali się wysłać e-maila co z zamówieniem. Pełna profeska ;)

Opublikowano

Raven zaciera rączki bo już ma limitke niera tylko dostanie ją za miesiąc ale za to w dobrej cenie:D

Opublikowano

Rozumiem Cię. Sam kiedyś zbierałem. Miałem ze 120 gier na xboxa 360. Co przeszedłem zostawiłem w kolekcji. Potem przyszedł moment przeprowadzki. Odkryłem 4 miesiące po zamieszkaniu w nowym miejscu że gry nawet z kartonu nie wypakowałem. Jak przejdę grę naprawdę rzadko do niej wracam większość na raz to po co trzymać.

Z drugiej strony każdy ma jakąś zajawke. Jeden zbiera książki (moja kolekcja to już ponad 1200 pozycji) inny może zbierać gry. Obie rzeczy dla osoby postronnej są bez sensu. :)

Opublikowano

Z drugiej strony każdy ma jakąś zajawke. Jeden zbiera książki (moja kolekcja to już ponad 1200 pozycji) inny może zbierać gry. Obie rzeczy dla osoby postronnej są bez sensu. :)

No ale książki to też są w większości na raz więc czemu książki zbierasz a gierki nie? 

Opublikowano

Bo są kompatybilne wstecznie przez całe życie. A i do dużej części wracam po latach. Są np serie które wychodzą kilkanaście lat i często powtarzam lekture przed premierą kolejnej. Miałem tak choćby z kołem czasu czy pieśnią lodu i ognia. W tym drugim przypadku wierzę że kiedyś ja skończą. Taki dawid weber to idealny autor tak często wypluwa kontynuacje że nie potrzebuje przypomnienia o historii Honor. Dodatkowo moja biblioteka to prawie wypozyczalnia miejska. Znajoni pożyczają rodzina też. Prowadzę specjalny zeszycik ;)

Opublikowano

Świetna argumentacja, to że ejst świetna można poznać po  tym że jakby podmienic ksiazki  z grami  to nadal by  była świetna.

Opublikowano

Sony tak zmiażdżyło konkurencję, że w CW temat schodzi na książki :objiemi:

Opublikowano

jak ktos zbiera 1100 ksiązek to xbox one bedzie dla niego idealna konsola

Opublikowano

Zeszycik wypożyczeń książek.

Czy to się leczy?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.