Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Oceny jak oceny, dla mnie gra na 4+/6, więcej nie oczekiwałem, ale dostałem to co chciałem, olbrzymią eksploracje. W spokoju mogę poczekać na elite dangerous na ps4.

i wszystko jasne 

No man sky pełni rolę tylko zapychacza, w oczekiwaniu na grę, która na Xboxie przeszła bez większego echa 

widać jak na dłoni w jak kiepskiej sytuacji są gracz grający na tzw plejstejszyn

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 699,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

No haloooo Soul, przynajmniej od 118 stron mamy udowodniona wyzszosc PS4 nad Xklocem :bunny:

No wy macie na pewno  :pawel:

Tylko qrva XBOX, Zielona szlachta  :lapka:  :cool:  co roku epickie multi do ogrania, najlepsze wyścigi, gameplay o którym reszta hołoty może co najwyżej pomarzyć  :reggie:

Opublikowano

No ale to multiplatforma więc każdy kto chciał to już dawno ograł. Meh. 

pamietam jak naczelny zielonej szlachty 5 stron tlumaczyl, ze wcale nie jest ta gra az tak rozmazana, jak pisza.  :banderas: 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Bo w ogole nie jest rozmazana. Koleś chyba miał zeza.

Opublikowano

10 edycji CW, ponad 100 tysiecy postow, a ci wciaz odkrywaja ze Sony w wiekszosci przypadkow robi swietnie gierki do singla, a MS do multi.

Opublikowano

Nikt nic nie odkrywa tylko stwierdza fakty nie dla wszystkich jest to jasne. 

Opublikowano

"świetne gierki" to trochę nadużycie

Opublikowano

Ryra mnie jakie gra ma jakie oceny, każdy i tak samemu wszystko weryfikuje, ale ciekaw jestem stanowiska człowieka śniegu, bo zawsze uważnie śledzi temat ocen gier z Xone, a później sam ogrywa hity na 7 :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nikt nic nie odkrywa tylko stwierdza fakty nie dla wszystkich jest to jasne. 

Nie da sie skutecznie przedstawic faktow w temacie gdzie licza sie glownie (pipi)posty i gdzie obie strony maja calkowicie inną perspektywe nt tego co chca od gierek. Napiszesz do klapa przykladowo: 'multi w U4 jest (pipi)owe', to ten [moze oprocz Yetiego] wzruszy rekami i napisze "multi xDDD", napiszesz do bota: 'co roku te same 3 serie bez innowacji', to ten wzruszy rekami bo "multi na lata, nie to co na ps4 xDDD". I kolo sie toczy. :reggie:

Opublikowano

Tylko te same klapy co piszą "Multi XD" kupują później BF czy Destiny i wydają na nie po 400 zł, więc jedna grupa pisze jak jest, a druga to obłuda over 9000!!

Opublikowano

No najlepsi są ci co przez lata hejtowali Halo a jak dostali multiplatforme od Bungie to klaskają uszami aż do dzisiaj. Kupując grę po 2 razy na 2 rózne konsole, dodatki w cenie normalnej pełnej gry i jeszcze czekają na Destiny 2. 

No comedy gold.

Opublikowano

Dla mnie to jest abstrakcja ze ludzie jeszcze w Destiny graja. Mi juz w becie znudzilo sie trzepanie w kolko tego samego raida a niektorzy robia to do dzisiaj :reggie:

btw. nie mylcie tez hardkorowych klapow z januszami ktorzy kupili po prostu popularniejsza konsole dla fify czy bfa :cool:

Opublikowano

No ja dałem radę nabić 14 lvl 

Opublikowano

(były) Znajomy klapek kupił kiedyś PS4 białe z destiny TTK (całkiem ładna wersja PS4 swoją drogą) i grał namiętnie przez 3 miesce codziennie do późnej nocy, teraz się dziwi jak mógł w to (pipi) grac i gra teraz w gry dla fabuły.

Twierdzi, że Order GOTY, Until Down GOTY i teraz będzie ogrywał dwa samograje od dejwida kejdża :kaz: 

:dynia: :dynia: :dynia: 

Opublikowano

Pamietam jak u Muttiego ogladalem trailer z jedynki Girsow na kompie i sralem pod siebie na poziom grafiki, relnosc krwi i w ogole. I nikt nie pier.dolil wtedy o jakims wy(pipi)anym multi. Gralem w to pozniej na takim hypie, ze musialem pic ziolka na uspokojenie, az do konca gry gdy sie okazalo, ze az takim mega pytongiem wcale ta gra nie jest. Pozniej tak samo z dwojka i trojka

A teraz macie 4 i robicie takie echo, ze niesie az smrod z du.py i jaracie sie tym multikiem chociaz gra pierwotnie byla robiona pod singla. Wiec cokolwiek piszecie nie mocie mi tu prosze o obludzie...

Opublikowano

(były) Znajomy klapek kupił kiedyś PS4 białe z destiny TTK (całkiem ładna wersja PS4 swoją drogą) i grał namiętnie przez 3 miesce codziennie do późnej nocy, teraz się dziwi jak mógł w to (pipi) grac i gra teraz w gry dla fabuły.

Twierdzi, że Order GOTY, Until Down GOTY i teraz będzie ogrywał dwa samograje od dejwida kejdża :kaz:

Z jednego góvna przerzucił się na drugie XD

Opublikowano

Weź go poduszką uśpij w nocy aby się nie męczył.. Bądź dobrym człowiekiem

Opublikowano

jak typowy klapek babrze się w jednym wielkim szambie pełnym góvna, od czasu do czasu wpychając sobie do gardła co większe kawałki 

Opublikowano

Pamietam jak u Muttiego ogladalem trailer z jedynki Girsow na kompie i sralem pod siebie na poziom grafiki, relnosc krwi i w ogole. I nikt nie pier.dolil wtedy o jakims wy(pipi)anym multi. Gralem w to pozniej na takim hypie, ze musialem pic ziolka na uspokojenie, az do konca gry gdy sie okazalo, ze az takim mega pytongiem wcale ta gra nie jest. Pozniej tak samo z dwojka i trojka

A teraz macie 4 i robicie takie echo, ze niesie az smrod z du.py i jaracie sie tym multikiem chociaz gra pierwotnie byla robiona pod singla. Wiec cokolwiek piszecie nie mocie mi tu prosze o obludzie...

Co ja pacze XD Girs pod singla :D No może pierwsza część w 2005 :P Może się nie znam, ale chyba mamy 2016.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.