Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

ME 3 miała ZA(pipi)ISTE ZAKOŃCZENIE całej trylogii 

W DLC Cytadela

i dla tego zakończenia WARTO zagrać. Wzruszyłem się i to pożegnanie moridina nagrane na taśmie :)

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 717,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Całe ME3 było zakończeniem, a nie ostatnie 15 minut o które była ta cała gównoburza

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ale będzie beka jak wyjdzie ta nowa konsola MSu, a najgorętszym tematem w dziale dalej będzie wsteczna kompatybilność XD

Dział PS4 to nieustanna beka jak taki gifaro z yetim i innymi szczurkami prześcigają się we wklejaniu gifów i filmików z youtube na temat nadchodzących gier, by po premierze nie mieć nic do powiedzenia.

Opublikowano

Ale będzie beka jak wyjdzie ta nowa konsola MSu, a najgorętszym tematem w dziale dalej będzie wsteczna kompatybilność XD

Dział PS4 to nieustanna beka jak taki gifaro z yetim i innymi szczurkami prześcigają się we wklejaniu gifów i filmików z youtube na temat nadchodzących gier, by po premierze nie mieć nic do powiedzenia.

Grube słowa od gracza niegrającego. :yao:

W dziale PS4 są chociaż tematy do których można wklejać te gify :>

Opublikowano

W dziale PS4 są chociaż tematy do których można wklejać te gify :>

Lepszy gracz nie grający ale gry kupujący (na premierę lub w okolicy) od teoretyka co kupuje gry po 10 latach. 

Opublikowano

raven skończył mass effect w 2k16 szanuje, ja nie wytrzymałem 2 godzin

Opublikowano
Lepszy gracz nie grający ale gry kupujący (na premierę lub w okolicy) od teoretyka co kupuje gry po 10 latach.

Masz może i rację. Dla branży na pewno lepszy.

Opublikowano

nrvgLgX.png

Steve-Carell-Clap-Wow.gif

Opublikowano

To i tak dłużej niż ja wytrzymałem z RDR XD

Opublikowano

Nie dałeś rady zagnać bydła do zagrody ? 

Opublikowano

Obraziłbym yakuze ale mi sie za bardzo podobała :(

Opublikowano

A gify z jakich gier można wklejać w dziale Xboxa?
Opublikowano

Zdarta płyta.

Opublikowano

Dostarczyla to moderacja ktora odbanowala tych baranow :reggie:

Opublikowano

:reggie::lapka:

Opublikowano

a mogę prosić o oddanie Sobana? 

Opublikowano

To ta łajza co spoileruje?

Opublikowano

A Soban to sam nie może się odezwać tylko jedyne co potrafi (pipi)ać na moderację? Nie mówiąc już o tuzinie alterów jakie sobie porobił.

Opublikowano

No to co Poniedziałek i czas rozruszać temat.  Byłem wczoraj w mm i widzę prosiaczki na półkach. Pomyśleć że chciałem to kupić między innymi dla horizon. Jak dobrze że oprzytomniałem. Prosiak w nier, yakuzie czy personie 5 raczej powera nie pokazuje/pokarze a co jeszcze w tym roku na tej konsoli byłoby do ogrania?  Prosiaczka kupi się taniej na przecenie w okolicy premiery last of us 2 lub god of war (obie w tym roku na pewno nie wyjdą).  Współczuje ludziom co kupili prosiaka dla tej s(pipi)iny Horizon :D

Uważaj na prosiakowców jak dzisiaj wyjdą z obory po odespaniu Niera i strzelą Ci z 4k po twarzy, a w dupala zapakują jeszcze turbo boost to nie wiem czy twoje poślady będą wyglądały tak samo.

Opublikowano

A Soban to sam nie może się odezwać tylko jedyne co potrafi (pipi) na moderację? Nie mówiąc już o tuzinie alterów jakie sobie porobił.

no napisze do niego, co do yebania moderacji to nic mi o tym nie wiadomo <adwokat>

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Posty Blantmana sa tak glupie ze szkoda strzepic ryja na odpowiedz. Dziwi sie ze ktos wymienil konsole na prosiaka, gdzie realnie zyskuje w wiekszosci grach na rozdzialce, plynnosci, HDRach, a sam jak tylko Ska wyszla polecial do sklepu by odpalic Horizon w HDR w ktorego i tak (pipi) nie gra. Jeszcze broni s(pipi)iny od Bioware, ze "komus sie moze podobac, i czego tu nie rozumiec" jednoczesnie (pipi)ac w kazdym temacie swoje smuty o horizon - od ME po Nier: Automate - brakuje by do sportowek chlop zaczal Horizona porownywac.

Opublikowano

Dam plusa easyemu...

No i dałem...

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Posty Blantmana sa tak glupie ze szkoda strzepic ryja na odpowiedz. Dziwi sie ze ktos wymienil konsole na prosiaka, gdzie realnie zyskuje w wiekszosci grach na rozdzialce, plynnosci, HDRach, a sam jak tylko Ska wyszla polecial do sklepu by odpalic Horizon w HDR w ktorego i tak (pipi) nie gra. Jeszcze broni s(pipi)iny od Bioware, ze "komus sie moze podobac, i czego tu nie rozumiec" jednoczesnie (pipi)ac w kazdym temacie swoje smuty o horizon - od ME po Nier: Automate - brakuje by do sportowek chlop zaczal Horizona porownywac.

Fifa 17 >>>>>>>>>>>>>> Horizon Zero Dawn  :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.