Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

ME 3 miała ZA(pipi)ISTE ZAKOŃCZENIE całej trylogii 

W DLC Cytadela

i dla tego zakończenia WARTO zagrać. Wzruszyłem się i to pożegnanie moridina nagrane na taśmie :)

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Całe ME3 było zakończeniem, a nie ostatnie 15 minut o które była ta cała gównoburza

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ale będzie beka jak wyjdzie ta nowa konsola MSu, a najgorętszym tematem w dziale dalej będzie wsteczna kompatybilność XD

Dział PS4 to nieustanna beka jak taki gifaro z yetim i innymi szczurkami prześcigają się we wklejaniu gifów i filmików z youtube na temat nadchodzących gier, by po premierze nie mieć nic do powiedzenia.

Opublikowano

Ale będzie beka jak wyjdzie ta nowa konsola MSu, a najgorętszym tematem w dziale dalej będzie wsteczna kompatybilność XD

Dział PS4 to nieustanna beka jak taki gifaro z yetim i innymi szczurkami prześcigają się we wklejaniu gifów i filmików z youtube na temat nadchodzących gier, by po premierze nie mieć nic do powiedzenia.

Grube słowa od gracza niegrającego. :yao:

W dziale PS4 są chociaż tematy do których można wklejać te gify :>

Opublikowano

W dziale PS4 są chociaż tematy do których można wklejać te gify :>

Lepszy gracz nie grający ale gry kupujący (na premierę lub w okolicy) od teoretyka co kupuje gry po 10 latach. 

Opublikowano

raven skończył mass effect w 2k16 szanuje, ja nie wytrzymałem 2 godzin

Opublikowano
Lepszy gracz nie grający ale gry kupujący (na premierę lub w okolicy) od teoretyka co kupuje gry po 10 latach.

Masz może i rację. Dla branży na pewno lepszy.

Opublikowano

nrvgLgX.png

Steve-Carell-Clap-Wow.gif

Opublikowano

To i tak dłużej niż ja wytrzymałem z RDR XD

Opublikowano

Nie dałeś rady zagnać bydła do zagrody ? 

Opublikowano

Obraziłbym yakuze ale mi sie za bardzo podobała :(

Opublikowano

A gify z jakich gier można wklejać w dziale Xboxa?
Opublikowano

Zdarta płyta.

Opublikowano

Dostarczyla to moderacja ktora odbanowala tych baranow :reggie:

Opublikowano

:reggie::lapka:

Opublikowano

a mogę prosić o oddanie Sobana? 

Opublikowano

To ta łajza co spoileruje?

Opublikowano

A Soban to sam nie może się odezwać tylko jedyne co potrafi (pipi)ać na moderację? Nie mówiąc już o tuzinie alterów jakie sobie porobił.

Opublikowano

No to co Poniedziałek i czas rozruszać temat.  Byłem wczoraj w mm i widzę prosiaczki na półkach. Pomyśleć że chciałem to kupić między innymi dla horizon. Jak dobrze że oprzytomniałem. Prosiak w nier, yakuzie czy personie 5 raczej powera nie pokazuje/pokarze a co jeszcze w tym roku na tej konsoli byłoby do ogrania?  Prosiaczka kupi się taniej na przecenie w okolicy premiery last of us 2 lub god of war (obie w tym roku na pewno nie wyjdą).  Współczuje ludziom co kupili prosiaka dla tej s(pipi)iny Horizon :D

Uważaj na prosiakowców jak dzisiaj wyjdą z obory po odespaniu Niera i strzelą Ci z 4k po twarzy, a w dupala zapakują jeszcze turbo boost to nie wiem czy twoje poślady będą wyglądały tak samo.

Opublikowano

A Soban to sam nie może się odezwać tylko jedyne co potrafi (pipi) na moderację? Nie mówiąc już o tuzinie alterów jakie sobie porobił.

no napisze do niego, co do yebania moderacji to nic mi o tym nie wiadomo <adwokat>

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Posty Blantmana sa tak glupie ze szkoda strzepic ryja na odpowiedz. Dziwi sie ze ktos wymienil konsole na prosiaka, gdzie realnie zyskuje w wiekszosci grach na rozdzialce, plynnosci, HDRach, a sam jak tylko Ska wyszla polecial do sklepu by odpalic Horizon w HDR w ktorego i tak (pipi) nie gra. Jeszcze broni s(pipi)iny od Bioware, ze "komus sie moze podobac, i czego tu nie rozumiec" jednoczesnie (pipi)ac w kazdym temacie swoje smuty o horizon - od ME po Nier: Automate - brakuje by do sportowek chlop zaczal Horizona porownywac.

Opublikowano

Dam plusa easyemu...

No i dałem...

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Posty Blantmana sa tak glupie ze szkoda strzepic ryja na odpowiedz. Dziwi sie ze ktos wymienil konsole na prosiaka, gdzie realnie zyskuje w wiekszosci grach na rozdzialce, plynnosci, HDRach, a sam jak tylko Ska wyszla polecial do sklepu by odpalic Horizon w HDR w ktorego i tak (pipi) nie gra. Jeszcze broni s(pipi)iny od Bioware, ze "komus sie moze podobac, i czego tu nie rozumiec" jednoczesnie (pipi)ac w kazdym temacie swoje smuty o horizon - od ME po Nier: Automate - brakuje by do sportowek chlop zaczal Horizona porownywac.

Fifa 17 >>>>>>>>>>>>>> Horizon Zero Dawn  :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.